Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Co myślicie po zwiastunie o tym filmie? 😅 Będziecie wyczekiwać? 😜 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) A coś czytałem na grupie ostatnio o tym filmie. No, ale zwiastun akurat teraz obejrzałem. Co do samej obsady, to zauważyłem w sumie, że jakaś część weszła w film z serialu sex educatcion. Do samego zwiastuna, to mogę powiedzieć mega różowy świat i w sumie nawet to fajnie wygląda i śmiesznie. Niby Barbie zawsze traktowana była bajką dla dzieci, dziewczyn. Tutaj zaś mogę powiedzieć, że może być tutaj bardziej poszerzone grono odbiorców. Urywki z filmu zawsze wydają się byś superowe, ale jak pózniej idziesz oglądać, to już nie wygląda tak kolorowo. Jak się ukaże ten film to z czystej ciekawości na pewno obejrzę go. Z tego co zauważyłem większości bajek przerabianych na taki bardziej ciekawszy film odnoszą sukcesy i spore oglądalności, więc nie zapeszam. Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Donek ツ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi