Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Maja

Zimba

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Maja
Nick admina banującego: M4TEO
Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban
Czas oraz data bana:1d 4h 40m
Serwer na którym dostałeś bana:dr+klasy
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):dostalem bana za reklame(spoko tylko po czasie mi mowi ze mam 2 ostrzezenie i dostaje bana)  serwera gdzie kazda inna osoba co powiedziala nie dostala za to bana, druga rzecz nie wiem czemu 15 letnie dziecko dostaje admina i razem ze swoim kolega rozdaja gagi albo muty za nic trzecia rzecz chlop prosi o monety nie dostaje zadnego muta albo ostrzezenia i ja mu pisze zeby mu dal muta albo cos a ten cos do mnie gada potem daje mi muta za prowokacje gdzie go nigdzie nie zprowokowalem i wgl oraz czwarta rzecz faworyzacja graczy gdzie moge udostepnic filmik gdzie to jest pokazane
Link do Sourcebansa z twoim :https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Maja&advType=name
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199138620298/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

• Super 4
  • Krip zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Maja
  • Premium
Premium

Witam.
na starcie chciałem powiedzieć, ze troszeczkę śmiesznie to napisałeś, ale okej, rozpisze tutaj wszystko ładnie.
1 rzecz, mówisz o faworyzacji roznych graczy, powiem tak, mowilem ci na poczatku, ze konczysz tylko z ostrzezeniem, lecz po konsultacji z tym dla ciebie" Drugim dzieckiem " powiedział mi ze juz byles za to ostrzegany, w tym czasie zalttbowalem i nie skupialem się na grze, tylko na tym co mi drugi admin powiedział, Piszesz ze nie dałem mu muta, tak, nie dałem, poniewaz pierwszy raz poprosil o monety, więc go ostrzegłem, a po tym jak mnie nazwałeś kastim, oraz dostałem info ze juz ostrzegał cie inny admin, to juz wyleciałeś, kolejną sprawą, o tym nagraniu, Fakt, było coś takiego, lecz dawno dostałem "-" do dziennika, więc to sie nie liczy, na demku widać wszystko ładnie i pięknie.
W Dodatku mnie zastanawia jedna rzecz, czemu nie wspomniałeś, ze caly czas kazdego wyzywałeś? zresztą jak napisałem u góry, twoje zgłoszenie gdy byłem na alt tabie wygladało tak :
/- " Ee, kurwa"
//-" Kasti, dawaj mu muta za proszenie"
Tutaj tez przesadziłeś, więc nie rozumiem po co piszesz odwołanie jak wszystko w 100% słuszne.
Pozdrawiam

//Edit: Właśnie dostałem info, ze sklamales, a gracz o ktorym wspomniales, gdy byłem na alt tabie, tez dostal muta, a potem gaga XDDD 

• Ha ha 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik

Witam, jako zostałem wspomniany w temacie, dorzuce do tego bezsensownego odwołania 5 groszy. Podczas gdy @M4TEO był na alt tabie, mówiłem mu, ze juz zimba dostał ostrzezenie, i powinien teraz dostać bana, 2 rzeczą jest, ze ta osoba o której mówiłeś, dostała muta i gaga (co można zobaczyć w sb). Ban jest w 100% prawidłowy, a wszystko jest widoczne na demku.

• Ha ha 1

Ikonasch.gif.d208a20c36ea8304b0db53a3fd5d118d.gif

• Użytkownik
12 minut temu, ikonasch napisał:

Witam, jako zostałem wspomniany w temacie, dorzuce do tego bezsensownego odwołania 5 groszy. Podczas gdy @M4TEO był na alt tabie, mówiłem mu, ze juz zimba dostał ostrzezenie, i powinien teraz dostać bana, 2 rzeczą jest, ze ta osoba o której mówiłeś, dostała muta i gaga (co można zobaczyć w sb). Ban jest w 100% prawidłowy, a wszystko jest widoczne na demku.

powiedz mi gdzie dales ostrzezenie jak nawet slowa nie powiedziales i nic nie napisalem wiec nie wiem co ty sie produkujesz XD

• Użytkownik
18 minut temu, M4TEO napisał:

Witam.
na starcie chciałem powiedzieć, ze troszeczkę śmiesznie to napisałeś, ale okej, rozpisze tutaj wszystko ładnie.
1 rzecz, mówisz o faworyzacji roznych graczy, powiem tak, mowilem ci na poczatku, ze konczysz tylko z ostrzezeniem, lecz po konsultacji z tym dla ciebie" Drugim dzieckiem " powiedział mi ze juz byles za to ostrzegany, w tym czasie zalttbowalem i nie skupialem się na grze, tylko na tym co mi drugi admin powiedział, Piszesz ze nie dałem mu muta, tak, nie dałem, poniewaz pierwszy raz poprosil o monety, więc go ostrzegłem, a po tym jak mnie nazwałeś kastim, oraz dostałem info ze juz ostrzegał cie inny admin, to juz wyleciałeś, kolejną sprawą, o tym nagraniu, Fakt, było coś takiego, lecz dawno dostałem "-" do dziennika, więc to sie nie liczy, na demku widać wszystko ładnie i pięknie.
W Dodatku mnie zastanawia jedna rzecz, czemu nie wspomniałeś, ze caly czas kazdego wyzywałeś? zresztą jak napisałem u góry, twoje zgłoszenie gdy byłem na alt tabie wygladało tak :
/- " Ee, kurwa"
Tutaj tez przesadziłeś, więc nie rozumiem po co piszesz odwołanie jak wszystko w 100% słuszne.
Pozdrawiam

//Edit: Właśnie dostałem info, ze sklamales, a gracz o ktorym wspomniales, gdy byłem na alt tabie, tez dostal muta, a potem gaga XDDD 

to powiedz mi gdzie dales mi 2 ostrzezenie jak zadnego nawet nie dales XD

• Użytkownik

tak samo jak jakis typ mial dostac bana i gracz o nicku SZAJBA czy jakos powiedzial zebys mu nie dawal i nie dales wiec no

• Użytkownik
23 minuty temu, M4TEO napisał:

Witam.
/- " Ee, kurwa"
Pozdrawiam

mateo co ty pierdolisz

• Trzymaj się 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik
29 minut temu, M4TEO napisał:

Witam.
/- " Ee, kurwa"
Pozdrawiam

Mateo taki admin ogolnie powinienies dostac degrada bo chuj wiesz na temat administracji i nie umiesz odrozniac prowokacji od stwierdzenia faktu a tu jest jego zachowanie:

• Premium
Premium

@ paker  Tak, to racja, lecz andrzej, oraz były opiekun, uznali ze dadzą mi za to minusa, i tego minusa mam, rozumiesz dzieciaku, ze to nie wchodzi w gre? Andrzej o tym wie, i zostałem ukarany, lecz wasze i zimby zachowanie jak i tu, jak i na serwerze, jest okropne. 
Pozdrawiam

//Edit: Zapomniałem dodać, to juz bylo troche czasu temu.
//Edit2: @ paker  Widzisz, wiek tutaj nie wchodzi w gre, lecz to ty mentalnie masz maksymalnie 12 lat, i ciągle mnie prowokujesz, poza tym wspomne, że dostałem juz za te sytuacje minusa, i nigdy się ona nie powtorzy

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik
1 minutę temu, M4TEO napisał:

@ paker  Tak, to racja, lecz andrzej, oraz były opiekun, uznali ze dadzą mi za to minusa, i tego minusa mam, rozumiesz dzieciaku, ze to nie wchodzi w gre? Andrzej o tym wie, i zostałem ukarany, lecz wasze i zimby zachowanie jak i tu, jak i na serwerze, jest okropne. 
Pozdrawiam

fajnie mowic do osoby starszej dzieciaku sluchaj masz 14 lat i jeszcze mutacji nie przeszedles

• Użytkownik

A wy dalej nie rozumiecie, @paker ty to wogóle jesteś jakiś odklejony na maxa, zchodzisz z tematu bana za reklamowanie na przedawnioną akcje, w której może się żle zachował @M4TEO, ale już został za to ukarany, pozatym sam pewnie masz 15 lat, i nic nie wnosisz do tego odwołania

Ikonasch.gif.d208a20c36ea8304b0db53a3fd5d118d.gif

• LAN CIECHOCINEK 2K2 zablokował(a) ten temat

@ M4TEO  24h na przedstawienie dowodów, a nie słów + sprecyzuj powód.

Będziesz miał rozpisane to napisz do kogoś kto ma możliwość otworzenia tematu. Na razie zamykam ze względu na spam.

• LAN CIECHOCINEK 2K2 odblokował(a) ten temat
  • Premium
Premium

Witam, sorry ze powód taki krótki xD, ale dałem prawidłowy powód ale nie wiem czemu się usunęło, a powód brzmi, Ciągłe wyzywanie, Reklamowanie innej sieci.

Rozpiska czasowa a tutaj demko  http://828936.node44.pukawka.pl/dem-dr_stone_StrefaSkilla_v1-1680708811-1680710656.zip

6:32, Na czacie widoczne, ze gracz pisze wycięte migdałki.

14:35, Zaczyna mówić, "Czy ty nadal masz perma na poro******, Jak wiemy, raczej dwoje, to jest to sieć"

Z dalszymi czasówkami dotycząsych wyzywania nie podam, iz na demku nie pokazuje mi się czat, pierwszą wiadomość tego pana zobaczyłem, a pozniej na demku nie widziałem czatu wogóle.
mam nadzieje ze tyle wystarczy.

• LAN CIECHOCINEK 2K2 zablokował(a) ten temat
  • SCDBK

Ja to widzę tak,

image.png.d37d5254ce3acf7e0ba8362e55a18c59.png

Na podstawie tego podpunktu taryfikatora, admin miał pełne prawo zbanować Cię bez uprzedniego ostrzeżenia. Osobiście jestem zwolennikiem banów permanentnych w przypadku reklamy jednak skoro @ M4TEO stwierdził, że taka długość wystarczy to nie będę już w to ingerować. Ban oczywiście zostaje. Jeżeli chodzi o poruszane przez Ciebie problemy związane z niekompetencją admina to w tym celu polecam napisać skargę.

zaufany.png.65de60184695f992cb09eb2ddc37a48b.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]