Użytkownik Zimba Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Twój nick na serwerze:Maja Nick admina banującego: M4TEO Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban Czas oraz data bana:1d 4h 40m Serwer na którym dostałeś bana:dr+klasy Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):dostalem bana za reklame(spoko tylko po czasie mi mowi ze mam 2 ostrzezenie i dostaje bana) serwera gdzie kazda inna osoba co powiedziala nie dostala za to bana, druga rzecz nie wiem czemu 15 letnie dziecko dostaje admina i razem ze swoim kolega rozdaja gagi albo muty za nic trzecia rzecz chlop prosi o monety nie dostaje zadnego muta albo ostrzezenia i ja mu pisze zeby mu dal muta albo cos a ten cos do mnie gada potem daje mi muta za prowokacje gdzie go nigdzie nie zprowokowalem i wgl oraz czwarta rzecz faworyzacja graczy gdzie moge udostepnic filmik gdzie to jest pokazane Link do Sourcebansa z twoim :https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Maja&advType=name Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199138620298/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 4 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam. na starcie chciałem powiedzieć, ze troszeczkę śmiesznie to napisałeś, ale okej, rozpisze tutaj wszystko ładnie. 1 rzecz, mówisz o faworyzacji roznych graczy, powiem tak, mowilem ci na poczatku, ze konczysz tylko z ostrzezeniem, lecz po konsultacji z tym dla ciebie" Drugim dzieckiem " powiedział mi ze juz byles za to ostrzegany, w tym czasie zalttbowalem i nie skupialem się na grze, tylko na tym co mi drugi admin powiedział, Piszesz ze nie dałem mu muta, tak, nie dałem, poniewaz pierwszy raz poprosil o monety, więc go ostrzegłem, a po tym jak mnie nazwałeś kastim, oraz dostałem info ze juz ostrzegał cie inny admin, to juz wyleciałeś, kolejną sprawą, o tym nagraniu, Fakt, było coś takiego, lecz dawno dostałem "-" do dziennika, więc to sie nie liczy, na demku widać wszystko ładnie i pięknie. W Dodatku mnie zastanawia jedna rzecz, czemu nie wspomniałeś, ze caly czas kazdego wyzywałeś? zresztą jak napisałem u góry, twoje zgłoszenie gdy byłem na alt tabie wygladało tak : /- " Ee, kurwa" //-" Kasti, dawaj mu muta za proszenie" Tutaj tez przesadziłeś, więc nie rozumiem po co piszesz odwołanie jak wszystko w 100% słuszne. Pozdrawiam //Edit: Właśnie dostałem info, ze sklamales, a gracz o ktorym wspomniales, gdy byłem na alt tabie, tez dostal muta, a potem gaga XDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ikonasch Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam, jako zostałem wspomniany w temacie, dorzuce do tego bezsensownego odwołania 5 groszy. Podczas gdy @M4TEO był na alt tabie, mówiłem mu, ze juz zimba dostał ostrzezenie, i powinien teraz dostać bana, 2 rzeczą jest, ze ta osoba o której mówiłeś, dostała muta i gaga (co można zobaczyć w sb). Ban jest w 100% prawidłowy, a wszystko jest widoczne na demku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zimba Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 12 minut temu, ikonasch napisał: Witam, jako zostałem wspomniany w temacie, dorzuce do tego bezsensownego odwołania 5 groszy. Podczas gdy @M4TEO był na alt tabie, mówiłem mu, ze juz zimba dostał ostrzezenie, i powinien teraz dostać bana, 2 rzeczą jest, ze ta osoba o której mówiłeś, dostała muta i gaga (co można zobaczyć w sb). Ban jest w 100% prawidłowy, a wszystko jest widoczne na demku. powiedz mi gdzie dales ostrzezenie jak nawet slowa nie powiedziales i nic nie napisalem wiec nie wiem co ty sie produkujesz XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zimba Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 18 minut temu, M4TEO napisał: Witam. na starcie chciałem powiedzieć, ze troszeczkę śmiesznie to napisałeś, ale okej, rozpisze tutaj wszystko ładnie. 1 rzecz, mówisz o faworyzacji roznych graczy, powiem tak, mowilem ci na poczatku, ze konczysz tylko z ostrzezeniem, lecz po konsultacji z tym dla ciebie" Drugim dzieckiem " powiedział mi ze juz byles za to ostrzegany, w tym czasie zalttbowalem i nie skupialem się na grze, tylko na tym co mi drugi admin powiedział, Piszesz ze nie dałem mu muta, tak, nie dałem, poniewaz pierwszy raz poprosil o monety, więc go ostrzegłem, a po tym jak mnie nazwałeś kastim, oraz dostałem info ze juz ostrzegał cie inny admin, to juz wyleciałeś, kolejną sprawą, o tym nagraniu, Fakt, było coś takiego, lecz dawno dostałem "-" do dziennika, więc to sie nie liczy, na demku widać wszystko ładnie i pięknie. W Dodatku mnie zastanawia jedna rzecz, czemu nie wspomniałeś, ze caly czas kazdego wyzywałeś? zresztą jak napisałem u góry, twoje zgłoszenie gdy byłem na alt tabie wygladało tak : /- " Ee, kurwa" //-" Kasti, dawaj mu muta za proszenie" Tutaj tez przesadziłeś, więc nie rozumiem po co piszesz odwołanie jak wszystko w 100% słuszne. Pozdrawiam //Edit: Właśnie dostałem info, ze sklamales, a gracz o ktorym wspomniales, gdy byłem na alt tabie, tez dostal muta, a potem gaga XDDD to powiedz mi gdzie dales mi 2 ostrzezenie jak zadnego nawet nie dales XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zimba Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 tak samo jak jakis typ mial dostac bana i gracz o nicku SZAJBA czy jakos powiedzial zebys mu nie dawal i nie dales wiec no Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tomkox_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 23 minuty temu, M4TEO napisał: Witam. na starcie chciałem powiedzieć, ze troszeczkę śmiesznie to napisałeś, ale okej, rozpisze tutaj wszystko ładnie. 1 rzecz, mówisz o faworyzacji roznych graczy, powiem tak, mowilem ci na poczatku, ze konczysz tylko z ostrzezeniem, lecz po konsultacji z tym dla ciebie" Drugim dzieckiem " powiedział mi ze juz byles za to ostrzegany, w tym czasie zalttbowalem i nie skupialem się na grze, tylko na tym co mi drugi admin powiedział, Piszesz ze nie dałem mu muta, tak, nie dałem, poniewaz pierwszy raz poprosil o monety, więc go ostrzegłem, a po tym jak mnie nazwałeś kastim, oraz dostałem info ze juz ostrzegał cie inny admin, to juz wyleciałeś, kolejną sprawą, o tym nagraniu, Fakt, było coś takiego, lecz dawno dostałem "-" do dziennika, więc to sie nie liczy, na demku widać wszystko ładnie i pięknie. W Dodatku mnie zastanawia jedna rzecz, czemu nie wspomniałeś, ze caly czas kazdego wyzywałeś? zresztą jak napisałem u góry, twoje zgłoszenie gdy byłem na alt tabie wygladało tak : /- " Ee, kurwa" //-" Kasti, dawaj mu muta za proszenie" Tutaj tez przesadziłeś, więc nie rozumiem po co piszesz odwołanie jak wszystko w 100% słuszne. Pozdrawiam //Edit: Właśnie dostałem info, ze sklamales, a gracz o ktorym wspomniales, gdy byłem na alt tabie, tez dostal muta, a potem gaga XDDD mateo co ty pierdolisz 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik pejdzi_ Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Tomkox_69 napisał: mateo co ty pierdolisz + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paker Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 29 minut temu, M4TEO napisał: Witam. na starcie chciałem powiedzieć, ze troszeczkę śmiesznie to napisałeś, ale okej, rozpisze tutaj wszystko ładnie. 1 rzecz, mówisz o faworyzacji roznych graczy, powiem tak, mowilem ci na poczatku, ze konczysz tylko z ostrzezeniem, lecz po konsultacji z tym dla ciebie" Drugim dzieckiem " powiedział mi ze juz byles za to ostrzegany, w tym czasie zalttbowalem i nie skupialem się na grze, tylko na tym co mi drugi admin powiedział, Piszesz ze nie dałem mu muta, tak, nie dałem, poniewaz pierwszy raz poprosil o monety, więc go ostrzegłem, a po tym jak mnie nazwałeś kastim, oraz dostałem info ze juz ostrzegał cie inny admin, to juz wyleciałeś, kolejną sprawą, o tym nagraniu, Fakt, było coś takiego, lecz dawno dostałem "-" do dziennika, więc to sie nie liczy, na demku widać wszystko ładnie i pięknie. W Dodatku mnie zastanawia jedna rzecz, czemu nie wspomniałeś, ze caly czas kazdego wyzywałeś? zresztą jak napisałem u góry, twoje zgłoszenie gdy byłem na alt tabie wygladało tak : /- " Ee, kurwa" //-" Kasti, dawaj mu muta za proszenie" Tutaj tez przesadziłeś, więc nie rozumiem po co piszesz odwołanie jak wszystko w 100% słuszne. Pozdrawiam //Edit: Właśnie dostałem info, ze sklamales, a gracz o ktorym wspomniales, gdy byłem na alt tabie, tez dostal muta, a potem gaga XDDD Mateo taki admin ogolnie powinienies dostac degrada bo chuj wiesz na temat administracji i nie umiesz odrozniac prowokacji od stwierdzenia faktu a tu jest jego zachowanie: Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @ paker Tak, to racja, lecz andrzej, oraz były opiekun, uznali ze dadzą mi za to minusa, i tego minusa mam, rozumiesz dzieciaku, ze to nie wchodzi w gre? Andrzej o tym wie, i zostałem ukarany, lecz wasze i zimby zachowanie jak i tu, jak i na serwerze, jest okropne. Pozdrawiam //Edit: Zapomniałem dodać, to juz bylo troche czasu temu. //Edit2: @ paker Widzisz, wiek tutaj nie wchodzi w gre, lecz to ty mentalnie masz maksymalnie 12 lat, i ciągle mnie prowokujesz, poza tym wspomne, że dostałem juz za te sytuacje minusa, i nigdy się ona nie powtorzy Odnośnik do komentarza
Użytkownik paker Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 minutę temu, M4TEO napisał: @ paker Tak, to racja, lecz andrzej, oraz były opiekun, uznali ze dadzą mi za to minusa, i tego minusa mam, rozumiesz dzieciaku, ze to nie wchodzi w gre? Andrzej o tym wie, i zostałem ukarany, lecz wasze i zimby zachowanie jak i tu, jak i na serwerze, jest okropne. Pozdrawiam fajnie mowic do osoby starszej dzieciaku sluchaj masz 14 lat i jeszcze mutacji nie przeszedles Odnośnik do komentarza
Użytkownik ikonasch Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 A wy dalej nie rozumiecie, @paker ty to wogóle jesteś jakiś odklejony na maxa, zchodzisz z tematu bana za reklamowanie na przedawnioną akcje, w której może się żle zachował @M4TEO, ale już został za to ukarany, pozatym sam pewnie masz 15 lat, i nic nie wnosisz do tego odwołania Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 @ M4TEO 24h na przedstawienie dowodów, a nie słów + sprecyzuj powód. Będziesz miał rozpisane to napisz do kogoś kto ma możliwość otworzenia tematu. Na razie zamykam ze względu na spam. Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam, sorry ze powód taki krótki xD, ale dałem prawidłowy powód ale nie wiem czemu się usunęło, a powód brzmi, Ciągłe wyzywanie, Reklamowanie innej sieci. Rozpiska czasowa a tutaj demko http://828936.node44.pukawka.pl/dem-dr_stone_StrefaSkilla_v1-1680708811-1680710656.zip 6:32, Na czacie widoczne, ze gracz pisze wycięte migdałki. 14:35, Zaczyna mówić, "Czy ty nadal masz perma na poro******, Jak wiemy, raczej dwoje, to jest to sieć" Z dalszymi czasówkami dotycząsych wyzywania nie podam, iz na demku nie pokazuje mi się czat, pierwszą wiadomość tego pana zobaczyłem, a pozniej na demku nie widziałem czatu wogóle. mam nadzieje ze tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 5 Kwietnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Ja to widzę tak, Na podstawie tego podpunktu taryfikatora, admin miał pełne prawo zbanować Cię bez uprzedniego ostrzeżenia. Osobiście jestem zwolennikiem banów permanentnych w przypadku reklamy jednak skoro @ M4TEO stwierdził, że taka długość wystarczy to nie będę już w to ingerować. Ban oczywiście zostaje. Jeżeli chodzi o poruszane przez Ciebie problemy związane z niekompetencją admina to w tym celu polecam napisać skargę. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 5 Kwietnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi