Użytkownik xanik Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) 1. Imię: Natan 2.Twój nick na serwerze: xan 3. Aktualny wiek:17 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT):https://www.gametracker.com/player/xan/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: w tygodniu po 15 wekendy od rana do 14/czasem do wieczora 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:6/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak, wielokrotnie ( inne fora) 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Tak , zdarzyło mi się 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Spedzam duzo mojego wolnego czasu na serwie pomagam dla adm banowac cheaterow , jestem pomocny i bede sie starac trzymac kulturę 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/213769211569/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:544227119 Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez xanik Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Le3man Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Jestem na nie. Gracz często nie panuje nad emocjami tzn. wyzywa, nadużywa mikrofonu. Argumenty również do mnie nie przemawiają. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Axwel123 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Częśto grasz, często też pomagasz z cziterami. Jednak jesteś też toksyczny, jeśli na tym popracujesz będe na tak. Narazie jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RudyZNatury Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Ja jednak dałbym szansę. Potrzebujemy aktywnych adminów, którzy znają się na pełnieniu funkcji admina, doświadczenie posiadasz, wiek wystarczający z kulturą mam nadzieję, że się poprawisz. Masz mój głos. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Jestem na TAK, tylko postaraj się mniej prowokować innych graczy XDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) No witam, Widzę Cię codziennie na serwerze, grasz aktywnie i pomagasz administracji zgłaszając gdy jest jakiś admin, co jest dobre, ale, ale.. Dostawałem zgłoszenia od niektórych, że jesteś toksyczną osobą, dlatego mam nadzieję, że zmienisz swoje zachowanie. Na obecną chwilę jestem w stanie Cię wziąć na mocny okres próbny pod moim okiem, jeżeli nie będę na Ciebie skarg otrzymywać to zostajesz w administracji, a teraz witam w składzie Odbierz rangę w odpowiednim dziale. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez mati Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi