Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - sqven [t]

Potepienie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: sqven [t]
Admin banujący: 44
Serwer: DD2 1.6
Data zdarzenia: 06.04.2023
Steamid: STEAM_0:0:743495457
Opis sytuacji: chillera wieczorem banik na dobranoc
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3269
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://pixeldrain.com/u/nZbHNYxZ - zippsyshare rip

• Ha ha 2
  • hk. zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - sqven [t]
  • Sprawiedliwy

Zacznę od ciekawszych rzeczy, bo pewnie nikomu się nie chce czytać rozpiski nudnego dema :peposhrug:.

Jest to trzeci ban w bansie na nicku sqven [t], wszystkie trzy bany powiązane zostały z jednym i tym samym adresem IP - 19*.242.2**.*6. Na tym adresie zarejestrowany został też jeden dodatkowy ban, z datą wygaśnięcia 14 marca:
image.png.9f0ed4772e838fe26518c7a8cdd3921e.png

Ponieważ typ powyższego bana był na SteamID, to bezkarnie mogłeś grać na innym SIDzie i tym sposobem, dnia 12 marca dostałeś demo od Lemura, cały czas grając podczas trwającej blokady.
image.png.bb5dfc961970aa278a519453ff88ae4d.png

Dlaczego więc nie odwołałeś się przy okazji pierwszego bana?
Ano, prawdopodobnie testowany był config pod pluginy na nowym serwerze, po tym jak dostałeś lotę za odmowę wargoda na innej sieci.
image.png.407a1b126f4eba9b3273041722eedb67.png

Czy słusznie? Nie wiem ale się domyślam.
image.png.a6b6402d83f9fc95bc1884f753421565.png

Przechodząc do tej nudniejszej części.

Cytat

05:47 - poza modelem;
06:32 - chest to głowa?;
07:05 - polecam przewinąć do tego momentu i nie tracić czasu na resztę;
09:16 - poza modelem;
11:56 - poza modelem; 
Demo jeszcze trwa, ale szkoda czasu na resztę. Mam jeszcze dwa na dysku jakby ktoś pytał.

• Lubię to! 1
  • Super 2

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik
2 minuty temu, -slajdeN napisał:

Jest to trzeci ban w bansie na nicku sqven [t], wszystkie trzy bany powiązane zostały z jednym i tym samym adresem IP - 19*.242.2**.*6. Na tym adresie zarejestrowany został też jeden dodatkowy ban, z datą wygaśnięcia 14 marca:
image.png.9f0ed4772e838fe26518c7a8cdd3921e.png

Nie mam z tym kontem nic wspólnego pierwszy raz widzę taki nick na oczy. Korzystam ze steama od początku tego roku.

4 minuty temu, -slajdeN napisał:

Dlaczego więc nie odwołałeś się przy okazji pierwszego bana?
Ano, prawdopodobnie testowany był config pod pluginy na nowym serwerze, po tym jak dostałeś lotę za odmowę wargoda na innej sieci.
image.png.407a1b126f4eba9b3273041722eedb67.png

A może dlatego panie kolego. Mam brata z którym mogę wejść na dowolny ts/dc i potwierdzić dokumentem tożsamości, że braćmi jesteśmy. Nie są to moje konta i nie przyznaje się do żadnej winy związanymi z tymi banami. Nie interesuje mnie jego cheaterska gra. Czasami poprosi mnie o udostępnienie konta ale zwykle gra na nsie. Myślisz, że po 10 latach w gierkę nie wiem jakie cheaty są wykrywane przez wargoda? 

15 minut temu, -slajdeN napisał:

05:47 - poza modelem;
06:32 - chest to głowa?;
07:05 - polecam przewinąć do tego momentu i nie tracić czasu na resztę;
09:16 - poza modelem;
11:56 - poza modelem; 
Demo jeszcze trwa, ale szkoda czasu na resztę. Mam jeszcze dwa na dysku jakby ktoś pytał.

Co wykrył demo scanner na samym początku?

image.png.2eb41df057c503c885a7a3f9b4879e86.png

Od kilku dni borykam się z lagami, nawet samo demko jest zlagowane na którym wszystko widać.

Podsumowując nie przyznaje się do korzystania z nielegalnych oprogramowań, korzystam z jednego skipframes które zwiększają płynność mojej gry. Tak jak wspomniałem wyżej możemy nawet za godzinę potwierdzić dokumentem tożsamości, że tamte konta ukazane na wargodzie nigdy nie były w moim posiadaniu.

• Użytkownik

"Jeżeli to ode mnie by zależało, to wywaliłby cię za sam frameskip, który nie możliwy jest do wykonania w silniku goldsrc bez dodatkowych dllek czy .asi. Regulamin niestety reguluje to zbyt ogólnie, a szkoda."

Ale jaki to ma wpływ na korzystanie z aima albo wh jak zwiększam samą płynność gry? XD

Zasłaniasz się samymi rozpiskami minut, a nawet nie wkleiłeś podstawowej informacji z samego początku demo scannera który ma duży wpływ na rozpisywanie demka.

Edytowane przez Potepienie
  • Zasłużony

5:47 - Dziwny lag podczas strzału. 

6:32 - Dla mnie -B. 

7:05 - Na modelu, to nie było za bardzo, ale tak jak wyżej przy pierwszej czasówce również widać jakiegoś dziwnego laga, więc ostatecznie ciężko ocenić. 

9:16 - -B/+B

11:56 - -B/+B

No lagi to ty rzeczywiście masz niemiłosierne, bo widać to nawet na samym demku i 3/4 akcji, to czyste lagi. 

W wersję z tym bratem jestem w stanie uwierzyć, bo pierwszego bana otrzymałeś na ns (tak jak mówisz - brat), a ciebie na serwerze zawsze widywałem na Steamie także jest duże prawdopodobieństwo, że piszesz prawdę. 

Za samo demko bana bym nie dawał, ale że moja opinia i slajdena jest różna od siebie, to napisałem jeszcze do @ Axel  z prośbą żeby zerknął na to demo także myślę, że dzisiaj do wieczora wydamy ostateczny werdykt w tej sprawie. 

Tyle ode mnie. 

• Wrr 1

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

05:47 - myślałem że to jest ramie ale że głowa ?? +B

6:32 +B

7:05 +B 

nie ma sensu dalej tego oglądać nie wiem nad czym my tutaj tyle czasu myślimy 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]