Użytkownik Erev.' Posted April 7, 2023 Użytkownik Share Posted April 7, 2023 (edited) Twój nick: Erev.` Nick oskarżonego: Adaa. Powód skargi: Notoryczne zaczepianie mojej osoby na Czatboxie, a nawet momentami obrażanie. Spam nic nie wnoszącymi wiadomościami, emotkami. Data i godzina zdarzenia: Skarga będzie dotyczyła okresu 06.04-07.04.2023 Miejsce zdarzenia: Czatbox Coś od siebie: Na początku przepraszam, że skarga nie jest według właściwego wzoru, ale po prostu będzie mi łatwiej to wszystko "polepić". Mianowicie kto na wiedzieć ten wie jak kilka dni temu przepięknie zaprezentowała nam się ta użytkowniczka po spożyciu - już nawet nie widzę sensu przytaczać jakie obelgi rzucała w stronę użytkowników forum, ale i forum razem ze swoim "kolegą", którego już z nami nie ma. Jednak do rzeczy... Po tamtej akcji Ada strasznie czepia się mojej osoby, a ja sam nie wiem czemu tak się dzieje. Przebywam na tym forum, jak zwykle, jak co dzień. Reaguję na to jak to forum czy czatbox żyje dość często, więc staram się kazdemu odpisać poważniej, bądź z humorem i tak zaczeła się w sumie już wczorajsza drama. Szefie kultury, wychowania, zachowachowanie (pisownia oryginalna) i generalnie strażniku - mówi to osoba, która kilka dni wcześniej zjechała od góry do dołu wszystkich na forum? No błagam. Podczas tamtego "ekscesu" Ady pisałem również wiadomości, niekoniecznie w jej stronę, ale jej interpretacja jest z goła inna chyba, skoro oskarża mnie o coś i w sumie to jednak przekręca na swoją "korzyść" to co wtedy napisałem. Jak oczywiście widzimy powyżej Ada ma mnie chyba za współwinnego JEJ libacji alkoholowej na Czatboxie i jej wybryk broni to, że była pijana... WTF? xD Jak potrące kogoś najebany na pasach to usprawiedliwi mnie to, że byłem pijany? Błagam. Bardzo trafne spostrzeżenie Lullaby, które potem tylko skwitowałem tymi słowami... Dalej jest coraz lepiej... W tamtym momencie we wszystkim uczestniczył jako człowiek "z boku" Lullaby. Który poprosił, żeby dać sobie spokój, bo za chwilę będzie drama, jednak ja jestem człowiekiem, który bardzo lubi, gdy jeśli coś mu się zarzuca to jest to poparte dowodami. Niestety, Adzie zabrakło czasu podczas bezsensownego spamowania emotkami, żeby cofnąć sobie czat i przypomnieć co się wtedy działo na Czatboxie. Skąd ona może wiedzieć co się wtedy dokładnie działo skoro była pod wpływem alko i raczej całego zdarzenia nie pamięta? xD Największym hitem jest to, że jej jest PRZYKRO, ale osobom, które obrażała nie jest wcale przykro, więc nawet księżniczka nie raczyła PRZEPROSIĆ po powrocie z bana na Czatboxa. Po chwili Ada stwierdziła, że ona temat zamyka i ja też sądziłem, że tak się stanie. Niestety ponad 6h później... Nie no, przecież z rana trzeba mnie wymienić, ZWŁASZCZA mnie i "życzyć" mi miłego dnia, bo trzeba być głupim, żeby nie zrozumieć tego, że jest to przekaz zaczepny w moją stronę. Po dłuższym czasie na Czatboxie pojawia się hk., witam się z nim i oczywiście Ada musi zaznaczyć swoją obecność, żebym zobaczył, że ona tu jest... BO PRZECIEŻ TEMAT JEST ZAMKNIETY etc. Takiego typowego wpierda*ania się w rozmowy między kimś u Ady jest znacząco więcej, ale już oszczędziłem sobie czasu na robienie SS'ów tego. Oczywiście temat i jakiekolwiek zbliżenie z Adą było dla mnie zamknięte i po prostu starałem się traktować ją jak powietrze, niestety ona dość zawzięta i nie odpuszczała w dalszym ciągu szukając zaczepki? atencji? od mojej osoby... I to w taki sposób... Przecież ja w każdym temacie mam tylko niemądre rzeczy do powiedzenia, na forum siedzę non stop, bo nic w życiu nie robię, a Ada jest najlepszą osobą do rozliczania i wpierdalania się za przeproszeniem w moje życie prywatne w butach ujebanych gównem. Co to w ogóle jest, że jakaś typiara z neta śledzi każdy mój krok? "Masz jakieś życie poza?" xDDDDDDD Przecież to już jakaś psychoza... Ładnie oraz grzecznie jej odpowiedziałem, że chyba nie jest to jej sprawa czym się zajmuje i na co przeznaczam swój wolny czas. Jednak skoro ona tyle zrobiła, a ja tylko siedzę na forum to widocznie mam od tego ludzi Zasugerowałem może zapisanie się na jakieś kółko, żeby trochę jej zapotrzebowanie na atencję zbić, ale stwierdziła, że przyda nam się to obojgu. Z czego to wywnioskowała, że ja potrzebuję atencji? Nie mam pojęcia xD W międzyczasie rozmawiałem sobie z ziomalką Nikusią, a Ada dalej próbowała zdobyć atencję od mojej osoby... Oczywiście PO RAZ kolejny z grzecznością odpisałem i dałem znać co o tym wszystkim myślę, bo nie widziałem powodu, żeby ją w jakikolwiek sposób obrażać... Ada za to co innego xD Taki ładny, a szkoda, że dzban - no to juz trochę ciekawe xD Może czegoś ode mnie oczekiwała, a ja byłem taki zły, brzydki ładny i niedobry dla niej, bo zlewałem to wszystko? Nie wiem, leży mi to, serio. Poniżej już podsumowanie tej chorej sytuacji gdzie to ona robi z siebie ofiarę i to ja ją chyba "napastuję". Podsumowując to co wyżej... Ada nie tylko w mojej osobie szuka zaczepki, atencji czy jakiejś dramy, ale ja zdecydowałem się podjąć już jakieś kroki, bo mnie to nawet już nie wkurwia, a zaczyna przerażać. Ja naprawdę do tej dziewczyny nic nie mam, ale nie pozwolę sobie, żeby sobie wycierała moją osobą swoją buzię. Ja nie mam potrzeby, żeby siedzieć i walić te skargi, ale w życiu przeżyłem już jedną taką sytuację gdzie dziewczyna chciała mi zrobić z życia piekło, bo po prostu ją olewałem... Pod koniec dnia Ada chcąc zrobić z siebie ofiarę zapytała czy każdy kto do niej TAKIE RZECZY (jakie?!) wypisuje ma świadomość, że ona może mieć myśli samobójcze. WTF? A nie wzieła pod uwagę tego, że ja również mogę mieć takiej natury problemy i to jak się mnie czepia i szuka u mnie atencji może mieć na to jakiś wpływ? W powyższym wywodzie zabrakło już mi chęci (dosłownie) na wklejanie momentów gdzie Ada spami bez sensu emotkami, bo pisałbym tą skargę do świąt. To samo z wpychaniem się w rozmowę gdzie ona jej zupełnie nie dotyczy... Po co pytam? Proponowałem jej, że jeśli ma do mnie jakiś problem to zapraszam na PW, żeby sobie to wyjaśnić, ale cóż... Ważniejsze było PO RAZ kolejny wysyłanie bezsensownie emotikonek, zamiast załatwić sprawę jak dorośli ludzie. Ja chciałem dobrze, ale cóż.. Wystarczyło się zreflektować i wyjaśnić to między sobą, ale jeśli ktoś nie potrafi egzystować wśród ludzi na forum to może lepiej, żeby na tym forum go nie było? Resztę zostawiam do dyspozycji "wyższych". Edit: Jeszcze pozwolę sobie dodać... Jestem z rangą funkcyjną na forum oraz adminem DD2 - skoro w opinii Ady zrobiłem, napisałem coś nieodpowiedniego to stosownym byłoby napisać na mnie skargę, prawda? Bo ja swoje nieodpowiednie zachowanie wziąłbym na klatę. Chociaż gubi się już w tym co mówi, bo najpierw nie chce jej się scrollować, żeby to znaleźć, a póżniej w obecności Dusi mówi, że ma tego SS'a, ale nie chce nikomu tym tyłka zawracać. Cóż. Edited April 7, 2023 by Erev.' 1 7 1 Link to comment
Użytkownik Lullaby Posted April 7, 2023 Użytkownik Share Posted April 7, 2023 To akurat prawda, byłem świadkiem każdej z tych sytuacji i nie tylko ja, można powiedzieć że mąciła i zaczepiała każdego kto nie "nakładał jej korony na głowę" że tak powiem i nie poświęcał uwagi. Pytanie tylko dlaczego uwzięła się na @ Erev.' ? Podczas dzisiejszej sytuacji nawet zaczęła emotkami dosłownie spamować (3/4 emotki pod rząd, dodatkowo te same). Może nie do końca, ale zwróciłem jej pewnego rodzaju uwagę cyt. "zaczęła spamować emotkami" (No bo przepraszam, ale nie wmówicie mi że po przeczytaniu takiej wiadomości nie domyślelibyście się). Godzinę temu, Erev.' napisał: Chociaż gubi się już w tym co mówi, bo najpierw nie chce jej się scrollować, żeby to znaleźć, a póżniej w obecności Dusi mówi, że ma tego SS'a, ale nie chce nikomu tym tyłka zawracać. Cóż. Co do tego to mogę powiedzieć jak było dokładnie (mniej więcej dokładnie). Ada wróciła na czat po bloku który dostała (bodajże od torfa) i gdy się już "spięła" z kimś (na pewno Erev, bo tylko na jego widok jej się lampka odpala) to pytała się kto tak napisał (chodzi o tekst o wylizaniu cipy), pytała się tak chyba kilka razy i wałkowała temat, nie tylko ja to widziałem. Najśmieszniejsze przed nami, tak jak wspomniał Erev, gdy weszła to Ada nagle zmieniła zdanie tak jakby ją olśniło i pisała że MA TEGO SCREENA ale NIE BĘDZIE JUŻ TRUĆ DUPY. 6 Link to comment
Premium Adaa. Posted April 7, 2023 Premium Premium Share Posted April 7, 2023 Piszę tą skargę osoba, która wypisuje rzeczy typu "Wylizała mu cipę" Nie wspomnę już o większych jego wyskokach, jak widać, zaczepia mnie On, nie ja jego. 2 1 Link to comment
Użytkownik Erev.' Posted April 7, 2023 Author Użytkownik Share Posted April 7, 2023 25 minut temu, Adaa. napisał: Piszę tą skargę osoba, która wypisuje rzeczy typu "Wylizała mu cipę" Nie wspomnę już o większych jego wyskokach, jak widać, zaczepia mnie On, nie ja jego. Weź Ty się już nie kompromituj XD Ja Ciebie zaczepiam?A kto wczoraj NIEPROSZONY wbił na na kanał TS? I ustal jedną wersję z tą "cipą", bo słyszałem je co najmniej 3 już od Ciebie... Ale bardzo chętnie posłucham o MOICH WIĘKSZYCH WYSKOKACH. Chyba, że nie masz na to żadnych dowodów i pierdolisz (jak to masz w zwyczaju) kocopoły. I w tym momencie wręcz wnoszę o zweryfikowanie słów tej hipokrytki, bo na chwilę obecną to jest zwykle pomawianie i wycieranie sobie ryja moją osobą. Odpuść dziewczyno, bo taką "obroną" sobie nie pomagasz. Jesteś Kolejnym wrzodem na tyłku tego forum. 1 Link to comment
Premium Adaa. Posted April 7, 2023 Premium Premium Share Posted April 7, 2023 3 minuty temu, Erev.' napisał: Weź Ty się już nie kompromituj XD Ja Ciebie zaczepiam?A kto wczoraj NIEPROSZONY wbił na na kanał TS? I ustal jedną wersję z tą "cipą", bo słyszałem je co najmniej 3 już od Ciebie... Ale bardzo chętnie posłucham o MOICH WIĘKSZYCH WYSKOKACH. Chyba, że nie masz na to żadnych dowodów i pierdolisz (jak to masz w zwyczaju) kocopoły. I w tym momencie wręcz wnoszę o zweryfikowanie słów tej hipokrytki, bo na chwilę obecną to jest zwykle pomawianie i wycieranie sobie ryja moją osobą. Odpuść dziewczyno, bo taką "obroną" sobie nie pomagasz. Jesteś Kolejnym wrzodem na tyłku tego forum. Sb mowi sam za siebie, kto wie, ten wie. To jest moja ostatnia odpowiedz w tym temacie, skończ już. @ sh1nga @ Dusia 1 1 Link to comment
Użytkownik Erev.' Posted April 7, 2023 Author Użytkownik Share Posted April 7, 2023 3 minuty temu, Adaa. napisał: Sb mowi sam za siebie, kto wie, ten wie. To jest moja ostatnia odpowiedz w tym temacie, skończ już. @ sh1nga @ Dusia Ale czekaj... Ty dalej nie rozumiesz, bo widocznie masz iloczyn zamiast ilorazu inteligencji. Napisze ponownie i po raz ostatni się wypowiadam tu w tym temacie... TWOJE SŁOWA W ŻADEN SPOSÓB NIEPOPARTE DOWODAMI SĄ PUSTYM PRZEKAZEM. Pozdrawiam. 1 1 Link to comment
Premium Adaa. Posted April 7, 2023 Premium Premium Share Posted April 7, 2023 1 godzinę temu, Erev.' napisał: Ale czekaj... Ty dalej nie rozumiesz, bo widocznie masz iloczyn zamiast ilorazu inteligencji. Napisze ponownie i po raz ostatni się wypowiadam tu w tym temacie... TWOJE SŁOWA W ŻADEN SPOSÓB NIEPOPARTE DOWODAMI SĄ PUSTYM PRZEKAZEM. Pozdrawiam. Człowieku, mam swoje życie, swoje sprawy,..Nie to co niektorzy 1 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Skarga chwilę powisiała, bo nie było sensu jej ruszać jak osoba oskarżona miała tygodniową przerwę od forum. Oczywiście skarga jest jak najbardziej słuszna. Ada często prowokuje i zaczepia ludzi + notoryczne spamowanie (co widać po historii blokad na sb). @ Adaa. dostajesz blokadę sb na tydzień. Jeśli potem dalej będą jakieś problemy to następnym razem poleci perm mute. 2 1 Link to comment
Recommended Posts