Stały Bywalec iksiu Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: anonymous Kolorystyka: niebieska Rozmiar: 500x200 (taki jak na forum) Napisy: iksiu Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: czas na sygnaturkę, najlepiej żeby pasowała pod avatar, neonowy napis iksiu (łagodnie zanikający), może w tle jakiś kod binarny (to tylko sugestia) ale nie tak mocno widoczny. Liczę na kreatywność grafika. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: +rep 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) @ iksiu // Inaczej powiększyć kodu binarnego nie potrafię raczej Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Lullaby 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) 25 minut temu, Lullaby napisał: @ iksiu ładnie, daj pierwsza literę z małej, będzie lepiej wyglądać. Usunąłbym postać z prawej, przesunął całość delikatnie w prawo żeby zachować symetrie i zostawił postać z lewej. Usuń poświatę z dołu bo wygląda zbyt jasno, możesz nałożyć minimalny cień na warstwę postaci i zrobić delikatną czarną ramkę wokół całej pracy lub cienki neon wokół żeby współgrał z napisem. To chyba tyle edit1: teraz lepiej chyba ale jakoś tak pusto, może dać większy obszar kodu binarnego żeby wypełnić puste miejsca 🤔 Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez iksiu Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ iksiu https://imgur.com/a/U4s5ihF 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 7.04.2023 o 12:44, marcinek;> napisał: @ iksiu https://imgur.com/a/U4s5ihF Nie siedzi mi wgl. ta czcionka, zbyt małe odstępy pomiędzy literami i ta siatka dziwnie wygląda. Tak jakoś mi tu pusto, czegoś brakuje edit: proszę o zamknięcie tematu, praca @ Lullaby mi odpowiada. Niestety nie miałem jak wcześniej odpisać. pozdrawiam Edytowane 13 Kwietnia 2023 przez iksiu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi