Użytkownik iks de^^ Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Witajcie, wróciłem po ośmioletniej przerwie . Dom, rodzina, dzieci wiecie o co chodzi, natomiast do samego odszukania forum zmusiła mnie sytuacja wczorajsza z Adminem, a że skoro już tu jestem i się zarejestrowałem to wypada mi się przywitać. Pozdrawiam STEAM'owców. Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Czesc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Cześć. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik cosmo6 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Siema kolego, wpadaj czasem na klasyka;> 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik n0ise Opublikowano 31 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Bryy Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 1 godzinę temu, cosmo6 napisał: Siema kolego, wpadaj czasem na klasyka;> Siemanko! Gram tam, od tygodnia codziennie do 6 rano Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Hej hej. Troszkę mniej płaczu i będzie ok Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi