Użytkownik MrPogi Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Twój nick na serwerze: MrPogi Nick admina banującego: Automat Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 4 albo 5 kwietnia 15:36 Serwer na którym dostałeś bana: wszystkie Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Zbyt wiele nie wiem, gralem jak zawsze, wchodze nastepnego dnia i mam bana wszedzie xd Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=MrPogi&advType=name Link do twojego profilu steam: nie wiem jak sie daje xd Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 05/04/23 15:56:03 Długość bana 0 minut Admin: [SERWER] AUTOMAT Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 05/04/23 15:56:03 Długość bana 0 minut Admin: [SERWER] AUTOMAT Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hactя Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Jak widzę dostałeś bana za multikonto więc moim zdaniem nic na to się nie poradzi. @ sh1nga Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 8 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 No trochę się spóźniłeś 4.3 Odwołanie od bana można napisać maksymalnie do 48h od jego otrzymania. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 8 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi