Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
NOWY SERWER CS2 ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[SKARGA] - k1ll3r

dzb

Recommended Posts

• Użytkownik

1. Twój nick: 'dzb.
2. Nick oskarżonego: k1ll3r
3. IP/SID oskarżonego: macie
4. Data i czas zdarzenia:  głownie wczoraj 07.04.2023, ale sytuacja trwa od kilku dni
5. Powód skargi: przekroczenie uprawnień, banowanie za to, że ktoś go zabił
6. Opis sytuacji: Opisałem to tutaj

ale jeszcze raz: admin killer co wejdzie na serwer, to co rundę wylewa frustrację na to, że wykonuję cele mapy w CT, bo pilnuję bsa siedząc na romanie. Prowokuje i płacze, i co lepsze i równie istotne w tej sprawie, namawia do tego innych graczy. Raz mu się odgryzłem żartem i zostałem zbanowany przed kilkunastoma minutami. Uważam, że to jawne przekroczenie uprawnień owego admina, który nigdy nie reaguje będąc na serwerze jak piszę cokolwiek na u@, ale już pierwszy jest do prowokacji jak tylko go ktoś zabije. To po to jest admin, że banujesz sobie niewygodnych graczy, jak cię zabijają? Czy po to, by wyłapywać oszustów?

07.04.2023 około 23:50 stwierdził, że z dwoma innymi graczami będą mnie, po tym jak padł kilka razy na gali, teraz specjalnie wypatrywać i się zasadzać.  No spoko, taktyka jak taktyka. Gadali sobie o tym akurat po tym, jak wszyscy trzech padli na gali. Minęło kilka rund i przedsięwzięcie się im nie udało, to napisałem do nich "jak tam", i użyłem raz (podkreślam: raz!) określenia "śmietniki XD" w stosunku do całej owej grupy 3 osób, w tym admina killer, i za to dostałem bana na 1 dzień.

Dlaczego ban na 1 dzień za obrazę, skoro często widzę że ktoś na serwerze jedzie po kimś i dostaje kicka, 5 minut, 30 minut albo godzinę. Dlaczego od razu 24h, skoro to był mój pierwszy ban w ogóle na tym serwerze. Dlaczego zero warna w jakiejkolwiek postaci. Dlaczego ban za jedno słowo, skoro owy admin często będąc samemu na serwerze tak rzuca mięsem, że aż uszy więdną? Zresztą nie tylko on, bo to częste zachowanie, ale mi to nie przeszkadza, cs to cs, wulgaryzmy latają jak naboje z ak. Tylko zachowujmy się jakkolwiek konsekwentnie, ale nie że sobie prowokuję graczy i rzucam wulgaryzmami, a jak mi raz odpowiedzą, to banuję i cześć.

killerku, mniej frustracji :)

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

1 (1).jpg

1 (2).jpg

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Swoje powiedziałem w twoim odwołaniu. Nie błyszczałeś kulturą w moją stronę i za to dostałeś bana, a gadanie, że się na Ciebie zmówiliśmy wyssane z palca. My graliśmy w TT a Ty w CT więc nie ma możliwości żebyś słyszał graczy z przeciwnej drużyny ;) 
No chyba, że na TSie siedziałeś :D Tak czy inaczej w mojej ocenie ban był jak najbardziej słuszny. Wesołych świąt.

• Lubię to! 2

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Ohoho, to, że moje odwołanie rozpatrzono dla mnie pozytywnie i mnie odbanowano jest tylko potwierdzeniem sensowności mojej skargi na ciebie. Wytykasz braki kultury innym, a u ciebie z nią krucho. Wytykasz graczom CT kampienie w jednym miejscu, sam co rundę biegasz w jedno miejsce. Zadziwiające, że nie potrafisz przyznać się do błędu, tylko brniesz w zaparte. Zbanowałeś mnie z frustracji, a nie konkretnego powodu, bo poza jednym słowem, które nawet nie było wulgaryzmem, nie padła w twoim kierunku żadna obelga. Trzeba jak już było mnie zgagować, dać kicka lub bana na 5 minut. Banujesz od razu na dzień, jawnie wylewając frustrację, przy aprobacie afirmujących koleżków, którzy zawsze wokół admina się zbierają jak muchy.

W twojej ocenie ban mógł być słuszny, jak widać twoja ocena szwankuje, bo mnie odbanowano.  To o czym mu tu mówimy? Z tego powodu i z tej hipokryzji, która bije od ciebie, ta skarga się tu znajduje. Jako admin powinieneś kontrolować sytuację i dawać przykład, tymczasem każde twoje wejście na serwer to prowokacje i niepotrzebne komentarze, na które sobie pozwalasz tylko dlatego, że jesteś adminem, i jak ktoś ci odpowie, to go banujesz. Prezentujesz patologiczne i dziecinne zachowanie.

• Użytkownik

Zaczynasz mnie powoli irytować fałszywymi oskarżeniami w moją stronę, a ja zaczynam mieć tego naprawdę dość. Albo dasz dowody na swoje słowa "czyli mój brak kultury, bieganie w jedno miejsce, frustracje etc etc"
Chłopie co do oceny to widzę, że potrafisz każdego ocenić (brawo), ale dowodów na to nie masz żadnych. Słabe jest z twojej strony zasypywanie oskarżeniami i oceną nie mając na to żadnych konkretnych dowodów.... To tak jakbym powiedział, że Bin Laden był moim wujkiem :D 
Co najlepsze w tym wszystkim, to to, że bana dawno masz zdjętego, a na siłę nadal kręcisz gówno-burzę... w dodatku nakręcony jak kukułka w starym zegarku......
@ LAN CIECHOCINEK 2K2 weź proszę ogarnij tą skargę i zakończmy ten kyrk xD 

P.s wszelkie konsekwencje przyjmę na klatę ;) Niech koledze już ciśnienie zejdzie :D

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Świetnie, napisałem łącznie w tym wątku oprócz głównego posta jedną odpowiedź, i już "zaczynam cię irytować". To jest to, o czym mówię. Irytujesz się w 3 sekundy, bo padniesz dwa razy albo ktoś podważy twoje wybiórcze podejście do banowanie lub jego słuszność, i od razu syndrom oblężonej twierdzy. W mojej opinii nie nadajesz się na admina, bo się pompujesz w 2 sekundy i irytujesz, dlatego składam skargę, co innego miałbym zrobić? Słucham.

"Albo dasz dowody na swoje słowa "czyli mój brak kultury, bieganie w jedno miejsce, frustracje etc etc"" albo co? Nie dopisałeś. Albo co? Znowu mnie zbanujesz za nic? XDDD

Mam mieć dowody, że biegasz co rundę na galę? XD W jakim celu miałbym je gromadzić, zanim mnie zbanowałeś? To zresztą nie jest powód tej skargi, bo biegaj sobie gdzie chcesz, ja tu tylko wytykam hipokryzję w podejściu. Jako admin wyśmiewasz graczy, że gdzieś sobie biegają, a sam robisz dokładnie to samo. Myślisz, że ja siedzę i zbieram na każdego  screeny i demka, gdzie chodzi co rundę? Wytykam ci tylko fakt, do którego nie potrafisz się przyznać. Tym bardziej, że sytuacja nie była jednostkowa, tylko od jakoś tygodnia zanim mnie zbanowałeś, co wszedłem na serwer i byłeś na nim również ty, to wylewałeś swoje gorzkie żale, bo dzb w CT siedzi na romanie i pilnuje bsa. No niemożliwe, jak on może.

Na resztę moich słów dowody mam, i dowodem są powyższe ssy oraz dodane przeze mnie w pozytywnie rozpatrzonym odwołaniu demko. Czytaj ze zrozumieniem.

W owym demku 8:15 padasz na romanie, chwilę później ja padam na gali i jestem świadkiem twojej rozmowy z graczem bushido, podczas której lecą kurwy z twojej strony i frustracja o owo siedzenie na romanie: "mi by się kur*a znudziło stać w jednym miejscu, wiesz o co chodzi". Wcześniej też coś musiałeś mówić do niego, tylko ja jeszcze nie padłem, to nie wiem co, ale wyszła całość od ciebie, bo chwilę wcześniej padłeś. Po chwili dołącza się do was gracz deadmau i piszę "dobry plan, rozje*ać go". Zbanowałeś go za takie słowa, brak kultury i obrazę gracza, jak mnie kilka minut później? Nie. Mija kilka rund, padasz kilka razy i ty, i owy bushido, i wasz plan by mnie dopaść na romanie 3v1 zawodzi, to piszę do was, ale bez wulgaryzmów, oprócz jednego "śmietniki kur*a XD". Ja dostaję bana za jedną kur*ę na 24 godziny. Bushido odpisuje mi "ssij pento". Zbanowałeś go też za brak kultury i obrazę gracza? Nie? A dlaczego? Admin chyba ma być bezstronny.

Ja tu nie robię z siebie białego rycerza i przykładu kultury, tylko wskazuje, że nasza dyskusja, moja, ciebie i twoich dwóch teammate'ów była na tym samym cs'owym poziomie, ty rzucasz ku*wami, oni bluzgami, ja napisałem jedną ku*wę i wylatuje tylko ja, bo ty sobie nie radzisz z emocjami i wylewasz frustrację, albo chcesz pokazać kolegom, że o patrzcie teraz, zaraz wyleci he he.

Owa skarga powstała, bo stosujesz wybiórcze podejście i banujesz, by wylać frustrację. Koledzy i ty rzucacie przekleństwami, obelgami i kur*ami, jest w porządku, ktoś raz napisze "kur*a" i wylatuje na 24 godziny, tylko dlatego, ze wcześniej cię kilka razy zabił, i że spełnia cele mapy bo pilnuje bsa. Trzeba się było powstrzymywać od komentarza w taki sposób albo komentować jak sobie chcesz, wolność słowa XD. Jakoś inni gracze, w tym ja, też komentują fakt, że ktoś stoi w tym czy innym miejscu, albo zabija kogoś kilka razy pod rząd, i robią to w taki sposób, że nikt się nie obraża. Można? Można. Z tobą jest problem, bo zamiast zwykłego hehe dzb na romanie, to u ciebie jest to frustracja, plus połączona z funkcją admina, że sobie możesz takiego niewygodnego przeciwnika za byle błahostkę wyrzucić. Tyle.

I co to za argument, że mimo zdjętego dawno bana coś tu się produkuje? Moja wina, że administracja skargami zajmuje się dłużej niż odbanowaniem? Nie i nie mam z tym problemu, ale skarga stoi. Więc co ty tu teraz wymyślasz.

Nakręcony jak kukułka? Świetny argument. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Edited by dzb
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Dodam swoje 5 groszy bo zostałem wezwany do tablicy widzę.

Po 1 jesteś osobą, która prowokuję razem ze swoim drugim kolegą na serwerze i głownie słowa są skierowane do mnie za każdym razem jak zginiecie typu:
"jebane skoczki gdyby nie to byli by zerem" i tym podobne zdania, które zawsze ignoruję, sam zacząłeś na siebie bata kręcić przez docinki i inne rzeczy. Więc pisząc również w moja stronę, śmietniki , odpisałem Ci, ssij pento - jeśli jest to dla Ciebie obraza i zasługa na bana to jesteś dobry wariacik XD 

Czy kill3r by był adminem czy nie, czy bogiem lub właścicielem administracji jest to bez różnicy. Jako admin ma zabronione wyrażanie swojego zdania i mówienie o kampieniu gdzieś w jednym miejscu, śmianie się z tego lub coś podobnego? Jeśli jest takie Twoje zdanie  to zejdź na ziemie. Jesteś toksyczną osobą, może się nie udzielasz za często, ale jak już ze swoim koleżką piszecie prowokacje w moją stronę, co ja ignoruje :) Kolego widzę, nie potrafisz odróżnić u kogoś frustracji od beki z kogoś kto siedzi w 1 miejscu przez tydzień XD

Czy słusznie dostałeś bana? Bo widzę, że boli Cię to, że na 1 dzień za 1 słowo. Szczerze gdybym ja był w podobnej sytuacji zignorowałbym to. Nie warto karmić takich trolli jak Ty. I jeśli komuś coś wytykasz zacznij od siebie, tyle w temacie.

Edited by Bushid0
  • Super 1

W dniu 11.04.2023 o 01:49, dzb napisał:

Ohoho, to, że moje odwołanie rozpatrzono dla mnie pozytywnie i mnie odbanowano jest tylko potwierdzeniem sensowności mojej skargi na ciebie.

Lol, nie. UBT skróciło Ci bana tylko dlatego, że to twój pierwszy ban za kulturę/obrazę w bansie.

Sam ban był jak najbardziej słuszny i zgodny z taryfikatorem, chociaż w mojej ocenie również nieco za długi. Przekroczenia uprawnień nie widzę.

PS: Jedną rzecz chciałbym też wyprostować.

18 godzin temu, dzb napisał:

W owym demku 8:15 padasz na romanie, chwilę później ja padam na gali i jestem świadkiem twojej rozmowy z graczem bushido, podczas której lecą kurwy z twojej strony i frustracja o owo siedzenie na romanie: "mi by się kur*a znudziło stać w jednym miejscu, wiesz o co chodzi". Wcześniej też coś musiałeś mówić do niego, tylko ja jeszcze nie padłem, to nie wiem co, ale wyszła całość od ciebie, bo chwilę wcześniej padłeś. Po chwili dołącza się do was gracz deadmau i piszę "dobry plan, rozje*ać go". Zbanowałeś go za takie słowa, brak kultury i obrazę gracza, jak mnie kilka minut później?

Przeklinać z umiarem można na serwerze. Obrazy gracza tam nie słyszę. :shrug:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines