Premium Adaa. Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1. Nick: Adaa. 2. Czas i data zdarzenia: 16:08 3. Powód bana: Nie wiem? Spam emotkami, jako vip przysługuje mi możliwość wysłania 4 wiadomośći pod rząd. 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Ludzie mnie wyzywają, cisną bekę, a ja dostaje bana. 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Ale ty chyba kobieto nie rozumiesz pewnych kwestii. Jeśli myślisz, że masz range premium to możesz spamić emotkami na prawo i lewo, to jesteś w błędzie. REGULAMIN CHATBOXA mówi jasno: 2.10 Zabrania się nadmiernego spamowania samymi emotikonami, pisania nagminnie bezsensownych wpisów np. “xd” . Dodałaś kilka emotek pod rząd, po czym gdy upomniałem cię już Któryś raz z kolei (niekoniecznie dzisiaj) , wysłałaś kolejne emotki. oraz kolejne emotki, po upomnieniu 23 minuty temu, Adaa. napisał: Ludzie mnie wyzywają, cisną bekę, a ja dostaje bana. A co do ludzi, to Miikaaa również otrzymała blokadę, więc nie rozumiem o co teraz ci chodzi. (Jak wrócisz to odpisz ) 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Regulamin dość jasno precyzuje co można, a czego nie można. Rzeczywiście; możesz wysłać 4 wiadomości pod rząd z racji premium, ale większość twoich wiadomości to emotki gdzie regulamin zabrania spamowania takimi wpisami. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi