Użytkownik talicd2 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1. Twój nick: Krol Julian 2. Nick oskarżonego: Gilu 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 09.04.2023 g 19:35 5. Powód skargi: ban 6. Opis sytuacji: zostaje ostatni gracz. "gilu "trzeba rozbroic pake a on skacze po bsie i nie broi paki- pisze do niego co Ty robisz głąbie i daje bana na 3 h. Nie chodzi mi o bana..... bo mam za duzo lat niz tez admin,ale prawie wiekszosc graczy sie oburzyla zachowaniem admina. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Odnośnik do komentarza
Użytkownik gilu Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Cel w tamtym momencie był prosty, rozbroić pake co zrobiłem przykro mi, że straciłeś 10 sekund swojego życia bo sobie polatałem po bs ale nie jest to niezgodne z regulaminem. Na przyszłość masz dodać dowód bo nikt nie będzie za ciebie tego robił. Co do bana słuszny (według mojej opinii), gracz na U@ napisał "Ty masz admina głąbie" Odnośnik do komentarza
Użytkownik talicd2 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgadza sie tak napisałem. Ale chlopie co ty robisz ? masz regulamin rozbroic pake a nie latac po bsie i skakac? Słyszałeś wtedy reakcje innych graczy? Nie tylko moja opinia ale innych także. Dorosnij chlopaku. Gram juz troche na tym serwerze i spotkałem dużą ilosć adminów . Tobie radze dorosnąć i zamknąc ten temat. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Ta skarga jest tak bardzo na siłę... Cele mapy wykonał w tej rundzie więc w czym problem? W banie? No też nie, bo jest słuszny. Chłopaki, spokojnie. Nie gracie fpl'a, nie musicie się pocić. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi