Użytkownik∙ _DIABLO_ Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Imię: Franek Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Na tym serwerze nie ma opiekuna i jest szukany, a uważam że dobrze bym się sprawdzał w tej roli. Choć nigdy nie byłem opiekunem dostałem rady i pouczenia co robić. Od pewnego czasu jestem adminem i dobrze sprawuję się na tym stanowisku. Zawsze jestem chętny do pomocy dla wszystkich graczy serwera. Mam dobrą relację z innymi adminami i właścicielem. Często wchodzę również na forum. I oczywiście chcę pomóc w rozwoju serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5VS5 #3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jeszcze nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199481486061/ Coś o sobie: Witam. jestem Franek, w marcu skończone 15 lat. Kończę podstawówkę w tym roku😒. Kocham sport, w piłkę grałem równe 10lat. rok temu skończyłem karierę 😆. Od 4 klasy chodzę do klasy sportowej (10 wf w tygodniu). Poza tym bardzo lubię spędzać czas poza domem ze znajomymi. Od kilku lat gram w cs, ostatni miesiąc albo ponad gram tylko na serwerze praktycznie. Inne gry które lubię to jeszcze: minecraft, GTA V, fifka, ets2 i ats. No i co więcej można, jestem miłym, pogodnym i wspierającym chłopakiem😃. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. To tyle. Miłego dnia i świąt😀. 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 na tak. + rozpiski + gt (Wyśmienite powiedziałbym.) 7 minut temu, _DIABLO_ napisał: + Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Tymczasem ty pytający, na admin chacie, jaka jest komenda zeby mieć TAG admina. Torfik, bierz póki gorący. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @ Admin CS:GO 5VS5 #3 zapraszam do wypowiedzi!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) – Wiek – Rozpoznawalność na forum większość użytkowników nawet nie wie, że jest taka osoba na forum – Brak umiejętności rozpoznawania cheaterów (Twoje Rozpiski XD) – Brak doświadczenia jako opiekun + Pomoc finansowa Niestety na nie. Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Hana_Montana Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZbigniewElektryk Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 +/- wiek, bo jednak opiekun musi być dojrzały oraz znać swoje limity a 15 to może być mało +/- potrzebny jest nam opiekun więc dobrze że są chętni. Ale minusem jest że nie miał nigdy takiej roli +Wsparcie finansowe +SM Jeysem na tak ale musisz popracować na rozpisywaniem demka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gumball Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 +Chęci próby podjęcia się bycia opiekunem +Wsparcie finansowe +SM -Brak doświadczenia -za szybkie wyciąganie wniosków (np. nie trafione bany) Jestem na tak ale musisz się pilnować Odnośnik do komentarza
Użytkownik ch0jnacki<3 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) + chętny do podjęcia próby bycia opiekunem +wsparcie finansowe +SM +/- wiek - duża ilość banów które nie byly potwierdzone i duża ilość odwołań do banów -Nigdy nie miał tej roli jestem na tak Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez ch0jnacki<3 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Jako iż serwer potrzebuje opiekuna, a na ten moment nie ma innego kandydata na ową posadę podanie przyjmuje na okres próbny (miesiąc). Odbierz range w odpowiednim dziale, oraz zgłoś się na pv 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi