Użytkownik Wampierek Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Cześć byście mogli dodać przy odpowiednich działach takie zakładki na dole daje przykład Screenshot/Nagranie/Przykład: Redakcja: Typerka: Graficy: Jak dla mnie by to pomogło użytkownikom w szukaniu jakiegoś redaktora jak ma jakąś sprawę, ale też by ładniej wyglądało forum Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Wampierek 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Niby fajna funkcja, bo jak masz jakoś sprawę do kogoś np. z redakcji to nie musisz jej szukać, ale jakby miało być, to dodawane to jeszcze zapomniałeś o UBT. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Jak dla mnie ciekawa sprawa: + Wygląd + Tak jak piszą chłopaki, użytkownicy nie będą mieli przeprawy w znalezieniu głównie UBT czy grafików, bo bądźmy szczery, więcej zleceń jest na PW bo nie wiedzą gdzie dział i lecą po prostu na sam dół, na listę użytkowników, a takie kolory jaskrawe byłyby fajnie widoczne. Zdarzyło mi się nawet że ktoś napisał do mnie na PW bo nie wiedział kto jest z UBT i prosił mnie o pomoc w napisaniu odwołania. Zamiast "Opiekun Redakcji" czy "Opiekun Grafików", byłoby tak jak mamy teraz, czyli "Redaktor Naczelny" itp. No i czemu typerka niema naczelnego? Bądźmy szczery, Typerka ma z 5 osób, ma jednak trochę działów i poddziałów, np. w porównaniu do takiej grafiki. @ Hana_Montana no dobra, ale nie każdy o tym wie/będzie wiedział że Apple zarządza typerka i że jest tam najdłużej. Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Lullaby Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Lullaby napisał: No i czemu typerka niema naczelnego? Apple jest naczelnym typerki tak można powiedzieć chyba XD 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Może być Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Patrząc na to, że pod każdym serwerem jest taka informacja to nie widzę przeciwwskazań, żeby w innych działach też taka informacja była. Propozycja jak najbardziej na plus. Przyjmuję. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi