Użytkownik Lullaby Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" . Dzisiaj na celowniku jest nasza typerka oraz miła koleżanka @ Nikusiaaa Kilka osób zapytałem o opinię na jej temat. Anonimowa opinia nr. 1 --> Hmmm @ Nikusiaaa wydaję się bardzo miłą, sympatyczną i spokojną dziewuchą. Na typerce też sobie w miarę radzi, a na czacie wprowadza spokojną atmosferę. Anonimowa opinia nr. 2 --> Jest miłą i aktywną osóbką na strefoboxie, lubi sobie pożartować, wydaje się być śmiała, nie było z nią nigdy chyba żadnych konfliktów lub jakiś afer, jest na tyle spokojna ze nie wiadomo mi czy ma w ogóle swoje zdanie na temat różnych np. nieodpowiednich zdarzeń na forum. Lubi jabłka. Anonimowa opinia nr. 3 --> Co ja mam o niej powiedzieć? Hmmm.... moja lejdi Jest zaje****. Znam ją już troszkę czasu, gdyby nie nasz wspólny znajomy to byśmy możliwe się nie znały. Ale cieszę się, że ją poznałam. Mam nadzieję, że w wakacje się zobaczymy Moja nikuusia ma poczucie humoru, jest szczera, zwariowana. Ja lubię takie osoby. Wiem, że mogę jej zaufać i powiedzieć wszystko. Mimo, że troszkę wiekowo nas dzieli Chociaż często nie wbija do mnie na tsa to dobrze, że mam z nią kontakt chociaż na mess Niikii masz częściej do mnie wbijać! Małpko Nigdy się nie zmieniaj, pamiętaj! Anonimowa opinia nr. 3 --> Nie mam opinii na temat tej użytkowniczki. Nigdy nawet z nią nie pisałem osobiście także nie mam zdania po prostu Anonimowa opinia nr. 4 --> Nie wiem, nie znam. Ciężko coś powiedzieć, jest dla mnie obojętna. Anonimowa opinia nr. 6 --> Moim zdaniem Nikusia to jedna z nielicznych osób, która na forum jest po prostu sobą, nikogo nie udaje i tak po prostu da się lubić. Zawsze bije od niej takie ciepło, które też uważam udziela się reszcie na forum. Anonimowa opinia nr. 7 --> Cześć, z chęcią odpowiem na to pytanie. O Nikusii ostatnio głośno na forum, ale jest bardzo spoko osobą, przyjdzie na chat boxa pogadać, coś tam popisze z applem i innymi użytkownikami, na pierwszy rzut oka, wydaje się, ze jest osobą pomocną i po prostu miłą. Pozdrawiam Anonimowa opinia nr. 8 --> Leci na appla Dobrze, ze pisze na czatbox Spoko kobita, czasem tylko wredna Anonimowa opinia nr. 9 --> Nikusia raczej w miare spokojna osoba. Lubi duzo posiedziec potypowac tutaj jakies wyniki i pospamowac na czatboxie . A jesli chodzi o samego uzytkownika lubi byc chyba na kazdym forum hahaha nooo. Anonimowa opinia nr. 10 --> Super koleżanka, bambik taki bez v-dolców, miła i sympatyczna, nakłania ludzi do spamienia na chatboxie i bicia ludzi. Owinęła biednego japka wokół palca. Krótko mówiąc jest wporządalu. Anonimowa opinia nr. 11 --> Nie znam dziewczyny, ale wydaje się dobrą dziewczyną. Myślę, że Japko dobrze trafił. 4 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Lullaby napisał: Anonimowa opinia nr. 3 --> Co ja mam o niej powiedzieć? Hmmm.... moja lejdi Jest zaje****. Znam ją już troszkę czasu, gdyby nie nasz wspólny znajomy to byśmy możliwe się nie znały. Ale cieszę się, że ją poznałam. Mam nadzieję, że w wakacje się zobaczymy Moja nikuusia ma poczucie humoru, jest szczera, zwariowana. Ja lubię takie osoby. Wiem, że mogę jej zaufać i powiedzieć wszystko. Mimo, że troszkę wiekowo nas dzieli Chociaż często nie wbija do mnie na tsa to dobrze, że mam z nią kontakt chociaż na mess Niikii masz częściej do mnie wbijać! Małpko Nigdy się nie zmieniaj, pamiętaj! @ ^Apple^ Ale z ciebie romantyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Fajne, leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Ósmy anonimowy najlepsza odpowiedź Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez Wampierek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nikusiaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Super odpowiedzi ale to japko leci na mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jakitakifaki Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Ale stulejarze XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 9 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi