Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #72 Nikusiaaa

Lullaby

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

podostrzalem.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" .

Dzisiaj na celowniku jest nasza typerka oraz miła koleżanka @ Nikusiaaa

Kilka osób zapytałem o opinię na jej temat.

linia-ruchomy-obrazek-0290.gif.68a0b1bd16ee327320678626ea5f9533.giflinia-ruchomy-obrazek-0290.gif.c2d281809dc2f88ff388e1cecdd6c8b9.gif

Anonimowa opinia nr. 1 -->  Hmmm @ Nikusiaaa wydaję się bardzo miłą, sympatyczną i spokojną dziewuchą. Na typerce też sobie w miarę radzi, a na czacie wprowadza spokojną atmosferę.

Anonimowa opinia nr. 2 --> Jest miłą i aktywną osóbką na strefoboxie, lubi sobie pożartować, wydaje się być śmiała, nie było z nią nigdy chyba żadnych konfliktów lub jakiś afer, jest na tyle spokojna ze nie wiadomo mi czy ma w ogóle swoje zdanie na temat różnych np. nieodpowiednich zdarzeń na forum. Lubi jabłka.

Anonimowa opinia nr. 3 --> Co ja mam o niej powiedzieć? Hmmm.... moja lejdi  Jest zaje****.  Znam ją już troszkę czasu, gdyby nie nasz wspólny znajomy to byśmy możliwe się nie znały. Ale cieszę się, że ją poznałam. Mam nadzieję, że w wakacje się zobaczymy  Moja nikuusia ma poczucie humoru, jest szczera, zwariowana. Ja lubię takie osoby. Wiem, że mogę jej zaufać i powiedzieć wszystko. Mimo, że troszkę wiekowo nas dzieli  Chociaż często nie wbija do mnie na tsa to dobrze, że mam z nią kontakt chociaż na mess   Niikii masz częściej do mnie wbijać! Małpko   Nigdy się nie zmieniaj, pamiętaj! 

Anonimowa opinia nr. 3 --> Nie mam opinii na temat tej użytkowniczki. Nigdy nawet z nią nie pisałem osobiście także nie mam zdania po prostu  

Anonimowa opinia nr. 4 --> Nie wiem, nie znam. Ciężko coś powiedzieć, jest dla mnie obojętna.

Anonimowa opinia nr. 6 --> Moim zdaniem Nikusia to jedna z nielicznych osób, która na forum jest po prostu sobą, nikogo nie udaje i tak po prostu da się lubić. Zawsze bije od niej takie ciepło, które też uważam udziela się reszcie na forum. 

Anonimowa opinia nr. 7 -->  Cześć, z chęcią odpowiem na to pytanie.
O Nikusii ostatnio głośno na forum, ale jest bardzo spoko osobą, przyjdzie na chat boxa pogadać, coś tam popisze z applem i innymi użytkownikami, na pierwszy rzut oka, wydaje się, ze jest osobą pomocną i po prostu miłą. Pozdrawiam  

Anonimowa opinia nr. 8 -->  

Leci na appla

Dobrze, ze pisze na czatbox

Spoko kobita, czasem tylko wredna

Anonimowa opinia nr. 9 --> Nikusia raczej w miare spokojna osoba. Lubi duzo posiedziec potypowac tutaj jakies wyniki i pospamowac na czatboxie . A jesli chodzi o samego uzytkownika lubi byc chyba na kazdym forum hahaha nooo.

Anonimowa opinia nr. 10 --> Super koleżanka, bambik taki bez v-dolców, miła i sympatyczna, nakłania ludzi do spamienia na chatboxie i bicia ludzi. Owinęła biednego japka wokół palca. Krótko mówiąc jest wporządalu.

Anonimowa opinia nr. 11 --> Nie znam dziewczyny, ale wydaje się dobrą dziewczyną. Myślę, że Japko dobrze trafił.

linia-ruchomy-obrazek-0290.gif.68a0b1bd16ee327320678626ea5f9533.giflinia-ruchomy-obrazek-0290.gif.c2d281809dc2f88ff388e1cecdd6c8b9.gif

• Lubię to! 4
  • Super 4

Lullaby-Sygnatura.png

• Zasłużony
2 godziny temu, Lullaby napisał:

Anonimowa opinia nr. 3 --> Co ja mam o niej powiedzieć? Hmmm.... moja lejdi  Jest zaje****.  Znam ją już troszkę czasu, gdyby nie nasz wspólny znajomy to byśmy możliwe się nie znały. Ale cieszę się, że ją poznałam. Mam nadzieję, że w wakacje się zobaczymy  Moja nikuusia ma poczucie humoru, jest szczera, zwariowana. Ja lubię takie osoby. Wiem, że mogę jej zaufać i powiedzieć wszystko. Mimo, że troszkę wiekowo nas dzieli  Chociaż często nie wbija do mnie na tsa to dobrze, że mam z nią kontakt chociaż na mess   Niikii masz częściej do mnie wbijać! Małpko   Nigdy się nie zmieniaj, pamiętaj! 

@ ^Apple^  Ale z ciebie romantyk :CattoBlush:

• Super 1
  • Ha ha 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Stały Bywalec

Fajne, leci plusik

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Drako zmienił(a) tytuł na Pod Ostrzałem #72 Nikusiaaa
  • Użytkownik

Ósmy anonimowy najlepsza odpowiedź :kekw: 

Edytowane przez Wampierek
  • Super 1

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• Użytkowniczka

Super odpowiedzi :pepolove: ale to japko leci na mnie :kekw:

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

baner (2).png

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]