Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #72 Nikusiaaa

Lullaby

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

podostrzalem.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" .

Dzisiaj na celowniku jest nasza typerka oraz miła koleżanka @ Nikusiaaa

Kilka osób zapytałem o opinię na jej temat.

linia-ruchomy-obrazek-0290.gif.68a0b1bd16ee327320678626ea5f9533.giflinia-ruchomy-obrazek-0290.gif.c2d281809dc2f88ff388e1cecdd6c8b9.gif

Anonimowa opinia nr. 1 -->  Hmmm @ Nikusiaaa wydaję się bardzo miłą, sympatyczną i spokojną dziewuchą. Na typerce też sobie w miarę radzi, a na czacie wprowadza spokojną atmosferę.

Anonimowa opinia nr. 2 --> Jest miłą i aktywną osóbką na strefoboxie, lubi sobie pożartować, wydaje się być śmiała, nie było z nią nigdy chyba żadnych konfliktów lub jakiś afer, jest na tyle spokojna ze nie wiadomo mi czy ma w ogóle swoje zdanie na temat różnych np. nieodpowiednich zdarzeń na forum. Lubi jabłka.

Anonimowa opinia nr. 3 --> Co ja mam o niej powiedzieć? Hmmm.... moja lejdi  Jest zaje****.  Znam ją już troszkę czasu, gdyby nie nasz wspólny znajomy to byśmy możliwe się nie znały. Ale cieszę się, że ją poznałam. Mam nadzieję, że w wakacje się zobaczymy  Moja nikuusia ma poczucie humoru, jest szczera, zwariowana. Ja lubię takie osoby. Wiem, że mogę jej zaufać i powiedzieć wszystko. Mimo, że troszkę wiekowo nas dzieli  Chociaż często nie wbija do mnie na tsa to dobrze, że mam z nią kontakt chociaż na mess   Niikii masz częściej do mnie wbijać! Małpko   Nigdy się nie zmieniaj, pamiętaj! 

Anonimowa opinia nr. 3 --> Nie mam opinii na temat tej użytkowniczki. Nigdy nawet z nią nie pisałem osobiście także nie mam zdania po prostu  

Anonimowa opinia nr. 4 --> Nie wiem, nie znam. Ciężko coś powiedzieć, jest dla mnie obojętna.

Anonimowa opinia nr. 6 --> Moim zdaniem Nikusia to jedna z nielicznych osób, która na forum jest po prostu sobą, nikogo nie udaje i tak po prostu da się lubić. Zawsze bije od niej takie ciepło, które też uważam udziela się reszcie na forum. 

Anonimowa opinia nr. 7 -->  Cześć, z chęcią odpowiem na to pytanie.
O Nikusii ostatnio głośno na forum, ale jest bardzo spoko osobą, przyjdzie na chat boxa pogadać, coś tam popisze z applem i innymi użytkownikami, na pierwszy rzut oka, wydaje się, ze jest osobą pomocną i po prostu miłą. Pozdrawiam  

Anonimowa opinia nr. 8 -->  

Leci na appla

Dobrze, ze pisze na czatbox

Spoko kobita, czasem tylko wredna

Anonimowa opinia nr. 9 --> Nikusia raczej w miare spokojna osoba. Lubi duzo posiedziec potypowac tutaj jakies wyniki i pospamowac na czatboxie . A jesli chodzi o samego uzytkownika lubi byc chyba na kazdym forum hahaha nooo.

Anonimowa opinia nr. 10 --> Super koleżanka, bambik taki bez v-dolców, miła i sympatyczna, nakłania ludzi do spamienia na chatboxie i bicia ludzi. Owinęła biednego japka wokół palca. Krótko mówiąc jest wporządalu.

Anonimowa opinia nr. 11 --> Nie znam dziewczyny, ale wydaje się dobrą dziewczyną. Myślę, że Japko dobrze trafił.

linia-ruchomy-obrazek-0290.gif.68a0b1bd16ee327320678626ea5f9533.giflinia-ruchomy-obrazek-0290.gif.c2d281809dc2f88ff388e1cecdd6c8b9.gif

• Lubię to! 4
  • Super 4

Lullaby-Sygnatura.png

• Zasłużony
2 godziny temu, Lullaby napisał:

Anonimowa opinia nr. 3 --> Co ja mam o niej powiedzieć? Hmmm.... moja lejdi  Jest zaje****.  Znam ją już troszkę czasu, gdyby nie nasz wspólny znajomy to byśmy możliwe się nie znały. Ale cieszę się, że ją poznałam. Mam nadzieję, że w wakacje się zobaczymy  Moja nikuusia ma poczucie humoru, jest szczera, zwariowana. Ja lubię takie osoby. Wiem, że mogę jej zaufać i powiedzieć wszystko. Mimo, że troszkę wiekowo nas dzieli  Chociaż często nie wbija do mnie na tsa to dobrze, że mam z nią kontakt chociaż na mess   Niikii masz częściej do mnie wbijać! Małpko   Nigdy się nie zmieniaj, pamiętaj! 

@ ^Apple^  Ale z ciebie romantyk :CattoBlush:

• Super 1
  • Ha ha 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Stały Bywalec

Fajne, leci plusik

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Drako zmienił(a) tytuł na Pod Ostrzałem #72 Nikusiaaa
  • Użytkownik

Ósmy anonimowy najlepsza odpowiedź :kekw: 

Edytowane przez Wampierek
  • Super 1

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• Użytkowniczka

Super odpowiedzi :pepolove: ale to japko leci na mnie :kekw:

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

baner (2).png

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]