Użytkownik BlackWinglet Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 UBT 1.6 czy UBT GO:UBT GO Nick:Black Imię:Patryk Wiek (dokłada data): 16(18.06.2006) SID:STEAM_0:1:530911293 Znajomość AMXX*/SourceModa(1-10): 7 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jak mam czas to staram się wchodzić na forum czyli jak bym tak zliczyć to by wychodziło z od 1 do 3 Opisz siebie: Część mam na imię Patryk pochodzę ze województwa kujawsko-pomorskiego.Chodze aktualnie to 3 klasy technikum mechatronicznego i idzie mi dobrze (chyba). Interesuje się grami komputerowymi i robotyką (zawsze lubiłem siedzieć w garażu i coś porobić) Dlaczego akurat Ty?: Mialem styczność już z takim czymś i szło mi dosyć dobrze nikt nie narzekał byłem strasznie aktywny Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak jak miałem admina Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wydaje mi się że ile gram w tą grę to potrafię odróżnić cheatera od dobrego gracza + jak miałem admina na innej siecie to nieraz trzeba było demko oglądać i stwierdzić czy dobre gra czy odpalony. Kontakt:DSC Steam 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Jesteś tu jeszcze nowy, spróbuj w przyszłości. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi