Sponsor Drako Opublikowano 12 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Imię: Robert Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Byłem tu już kiedyś opiekunem i chciałbym wrócić. Wydaje mi się, że przyda się ktoś, kto trochę ten serwer ogarnie, apple nie robi tego najlepiej. Nowi admini nie są w ogóle sprawdzani ani pilnowani. Nie są podliczane godziny i zauważyłem, że jeden admin praktycznie nie gra od prawie miesiąca. Przed moją rezygnacją miałem dostęp do ftp i mogłem szybko naprawiać / poprawiać drobne rzeczy / błędy i nie trzeba było czekać na andrzeja. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf rpg Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Drako111/ Coś o sobie: Nigdy nie wiem co tu napisać, więc będzie krótko. Skromny ale ambitny, perfekcjonista, staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. 1 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium S7iTh3R Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Jestem na Tak Chyba nie trzeba pytać dlaczego, chłop sie angażuje ma doświadczenie jest idealnym kandydatem na taką pozycje chłop zna sie ma już wprawe i wie co robić lepszego kandydata nie znajdziecie Duże TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Cytat staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. ##Potwierdzam . Jeżeli tylko uważasz, że podołasz kolejnemu zadaniu na tym forum, to ja nie widzę żadnego powodu żeby nie być za. Obecne zajęcia wypełniasz dobrze problemów nigdy z tobą nie było jak chodzi o jakąkolwiek współpracę czy to w grupie czy nawet na samym forum. Dodatkowo ową rangę już kiedyś posiadałeś i zawsze dodatkowa para rąk przy jakimkolwiek serwerze jest mile widziana moim zdaniem. Jeżeli masz tylko chęci by ogarniać serwer, to czemu nie. Oczywiście, że na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @ Admin CS:GO SURF+RPG "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlackWinglet Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Jestem na TAK Często widzę na serwerze i nie da się nie zauważyć że przydał by się taki opiekun. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Tak jak napisał drako też odczułem dużo luzu na serwerze, brak podliczania godzin, jeden z Adminów nie jest wogóle aktywny I serwer gdy nie było administracji żył własnym życiem. Jeśli będzie trzeba to dostosuje się do wymagań nowego opiekuna żeby utrzymać moją posadę amina bo bardzo przyjemnie mi się gra na serwerze I nie chce jej stracić więc jestem gotowy z mojej strony oczywiście na TAK 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Breeze Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Jeżeli chodzi o sprawy serwerowe to nie ma bardziej zaangażowanej osoby od Draka. Potrzebujemy opiekuna serwera bo tak jak Drejson wspomniał oraz najlepiej aby rekrutacje przeprowadzała osoba z wewnątrz serwera która te osoby po prostu zna. Ja osobiście jak najbardziej widzę Cię w tej roli więc jestem na TAK, natomiast myślę, że jako już wyższa osoba funkcyjna powinieneś używać mikrofonu na serwerze. Po moim powrocie gram od lutego a ja ani razu nie słyszałem abyś coś mówił. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Masz na imie Robert? xD @ Trivor 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Próbne Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi