Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - Drako

Drako

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

Imię: Robert
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Byłem tu już kiedyś opiekunem i chciałbym wrócić. Wydaje mi się, że przyda się ktoś, kto trochę ten serwer ogarnie, apple nie robi tego najlepiej. Nowi admini nie są w ogóle sprawdzani ani pilnowani. Nie są podliczane godziny i zauważyłem, że jeden admin praktycznie nie gra od prawie miesiąca. Przed moją rezygnacją miałem dostęp do ftp i mogłem szybko naprawiać / poprawiać drobne rzeczy / błędy i nie trzeba było czekać na andrzeja. 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf rpg
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak 
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Drako111/
Coś o sobie: Nigdy nie wiem co tu napisać, więc będzie krótko. Skromny ale ambitny, perfekcjonista, staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Premium
Premium

Jestem na Tak

Chyba nie trzeba pytać dlaczego, chłop sie angażuje ma doświadczenie jest idealnym kandydatem na taką pozycje 

chłop zna sie ma już wprawe i wie co robić lepszego kandydata nie znajdziecie 

Duże TAK

• Lubię to! 1

Sygnatura.gif.4922e1cbed76e85be24fe49fd3a20cad.gif

• Zasłużony
Cytat

staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej. 

##Potwierdzam :sh1zo1:.

Jeżeli tylko uważasz, że podołasz kolejnemu zadaniu na tym forum, to ja nie widzę żadnego powodu żeby nie być za. 

Obecne zajęcia wypełniasz dobrze problemów nigdy z tobą nie było jak chodzi o jakąkolwiek współpracę czy to w grupie czy nawet na samym forum. Dodatkowo ową rangę już kiedyś posiadałeś i zawsze dodatkowa para rąk przy jakimkolwiek serwerze jest mile widziana moim zdaniem. Jeżeli masz tylko chęci by ogarniać serwer, to czemu nie. 

Oczywiście, że na tak. 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik

Jestem na TAK

Często widzę na serwerze i nie da się nie zauważyć że przydał by się taki opiekun. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Tak jak napisał drako też odczułem dużo luzu na serwerze, brak podliczania godzin, jeden z Adminów nie jest wogóle aktywny I serwer gdy nie było administracji żył własnym życiem. Jeśli będzie trzeba to dostosuje się do wymagań nowego opiekuna żeby utrzymać moją posadę amina bo bardzo przyjemnie mi się gra na serwerze I nie chce jej stracić więc jestem gotowy 

z mojej strony oczywiście na TAK 

• Lubię to! 1

Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik.

• Użytkownik

Jeżeli chodzi o sprawy serwerowe to nie ma bardziej zaangażowanej osoby od Draka. Potrzebujemy opiekuna serwera bo tak jak Drejson wspomniał oraz najlepiej aby rekrutacje przeprowadzała osoba z wewnątrz serwera która te osoby po prostu zna. 

Ja osobiście jak najbardziej widzę Cię w tej roli więc jestem na TAK, natomiast myślę, że jako już wyższa osoba funkcyjna powinieneś używać mikrofonu na serwerze.  Po moim powrocie gram od lutego a ja ani razu nie słyszałem abyś coś mówił.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Masz na imie Robert? xD 

@ Trivor

• Ha ha 3
  • Wow! 1

image.png
:pepehands:

• Właściciel
Właściciel

Próbne

• Właściciel
Właściciel

przyjete.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]