Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Cześć, piszę ten temat, ponieważ bardzo źle i głupio się zachowałam, robiąc wywiad z @ Wampierek . Bardzo cię przepraszam wampirek i wszystkich którym sprawiłam jakąś przykrość moje zachowanie było spowodowane złym dniem oraz byłam pod wpływem alkoholu jeszcze raz wszystkich przepraszam, których zawiodłam oraz @ Wampierek za moje dziecinne zachowanie. 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zachowanie to jedno, ale takie perfidne podkradanie tematów z innych forów? Poza tym, po screenach które każdy widział to Twoje przeprosiny są za przeproszeniem gówno warte, ego wywalone do góry i kolejna która usprawiedliwia się alkoholem. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ważne, że Przepraszasz. Nie powinno wchodzić się pod wpływem alkoholu na forum, bo wiadomo jak to jest komuś żyłka pęknie no i kłótnia, ale cieszę się że to zrozumiałaś, następnym razem ugryznij się w język. Co do @ Wampierek ty decydujesz czy przyjmujesz przeprosiny czy dalej się obrażasz. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi