Użytkownik Karmel Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick z CS:Karmel Admin banujący:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS Serwer:Only DD2 Data zdarzenia:13.04.2023 Steamid:STEAM_0:0:46009155 Opis sytuacji:Zlatuje do dolnego trupa i fartownie strzelam "banie" graczowi z druzyny CT. Automatycznie dostaje bana "Wykryto Czita" Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):AMXBans: Gm 1.6 - Lista Banów - Szczegóły (strefaskilla.pl) LINK DEMO : https://megawrzuta.pl/download/0286d1eff8e435c99d1fb639e11523ce.html Edytowane 13 Kwietnia 2023 przez Karmel 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Jutro jak będę po pracy, to edytuję swojego posta i zerknę na demko z tej mapy na której niby strzeliłeś tą "fartowną" banie. Teraz niestety uciekam już do spania. (Chyba, że któryś z UBT mnie uprzedzi to spoko - lub w ogóle uzna, że nie ma sensu patrzeć na demo, bo zbanował cię serwer, a jak wiadomo od razu powinieneś polecieć z kwitkiem). Jak wiadomo z ostatnich sytuacji które miały u nas na serwerze miejsce = ktoś kto dostawał od serwera automatycznego bana zawsze latał odwalony także nie wydaję mi się żeby w tym przypadku było inaczej, ale mogę się mylić, bo różnie jest. Tak jak napisałem wcześniej jutro dopiero sprawę dam radę ogarnąć póki co musisz czekać. Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Cytat Zlatuje do dolnego trupa i fartownie strzelam "banie" graczowi z druzyny CT To nie jest tak, że aimdetector nakłada bana po jednej akcji - akcje te muszą się skumulować. Co do dema - dużo chaosu, dużo strzałów w biegu (w zasadzie to co drugi frag), parę lagów i w konsekwencji musiałeś dostać kilka warnów. 01:50 - strzał w biegu + lag - false positive detect; 04:50 - czysto; 05:52 - kierownica myszką, nic szczególnego; 09:56 - w biegu + obu wyspotował - jednego nejdem, drugi pokazał kawałek ręki; 10:00 - w biegu, siadło to co siąść powinno; 10:07 - w biegu + bliski dystans; 11:27 - w biegu, 1 hit na 25 kul 12:33 - strzały z deagla wyglądają trochę dziwnie, ale to wciąż za mało na b+; 12:59 - nic co wychodzi poza normę; 13:40 - to chyba była by najlepsza antyreklama tego czita, jeśli byś wtedy czegoś używał xD 14:29 - w biegu + kierownica myszką + jump; 15:54 - czysto, poprzedni frag również; 17:46 - kompletnie niecelny spray, końcówka akcji z lagiem, stąd prawdopodobnie false positive detect; 19:03 - chaos, panika,+jump; aimowo ciążko rozpisać to na b+; 19:05 - followup akcji, chaotyczna gonitwa celownikiem za przeciwnikiem wbiegającym po schodach ; całkiem prawdopodobne, że plugin taki zamaszysty ruch rozpoznał jako maszynowy; Nie jestem w stanie rozpisać aima na b+, espowo też czysto dlatego UB. Oczywiście będę obserwował dalsze poczynania. 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi