Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Miss i Mister Forum - wiosna Miss Wiosny forum zostaje @ Nikusiaaa ! Natomiast Misterem Wiosny forum zostaje @ Erev.' Ten plebiscyt powinien nazywać się "Miss & Mister Typerów", gratulacje! 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 16 minut temu, Andrzej. napisał: Ten plebiscyt powinien nazywać się "Miss & Mister Typerów", gratulacje! No i japko już jedzie Gratki @ Erev.' @ Nikusiaaa @ ^Apple^ klepać kakę /To ciekawe gdzie jest twój Boston 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 5 minut temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: No i japko już jedzie Gdzieee? Graty! @ LAN CIECHOCINEK 2K2 klepie to ja miasto w cywilizacji 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Gratki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 (edytowane) Dajta żyć. Nikusia jest Japkowego xD Lanek nie mieszaj mnie w miłosne afery xD Na lato typerzy powrócą jako wygrani znowu, ale Nikusia i Japko ♥️ Edit: Dziekuje wszystkim za głosy na mnie, a tym którzy głosowali na Mikeya również dziękuję, bo nie przegrał do zera ♥️ Choć nie ukrywam, że wygranej byłem pewien, bo wiadomo... Posmarowane xD Edytowane 13 Kwietnia 2023 przez Erev.' 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 gratulacje 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Brawo dla @ Nikusiaaa i @ Erev.' że aż chcę mi się płakać ze szczęścia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nikusiaaa Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 14 Kwietnia 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 graty 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @ Erev.' graty brother Miałeś farta i tyle co tutaj mówić . Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców . 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi