Użytkownik∙ Zjarany chomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Twój nick na serwerze: Zjarany chomik Nick admina banującego: [SERWER] AUTOMAT Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 15 .04 2023 13:43 Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [ARENA 1VS1] ★ ale nie moge wejśc na żaden serwer strefy skila Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): chcialem zagrac ale mirage 1 był wyłaczony wszedłem na arena 1v1 i wyskoczylo ze mam perm bana Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:763292762&advType=steamid&Submit <<<<<<<<<< Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199486851253/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 15/04/23 13:43:07 Długość bana 0 minut Admin: Console Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 15 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 No to tak: Pudzianowski - Nowe konto; z vac'iem; jeden znajomy, obstawiam że main konto. W historii znajomych jest jeszcze jedna osoba, nixrea. Zakolini - Xens - Konto prywatne nie wiele da się z tego wyciągnąć, poza tym że ma vaca Natomiast bardzo ciekawe jest, że po odrzuceniu pierwszego odwołania piszesz do mnie na dc i tylko dajesz mi więcej dowodów Mikrofala - 0 informacji; czyste konto; możliwa przypadkowa osoba. No i przechodzimy do Ciebie Zjarany chomik - Interesujące jest to, że jesteś w prawie tych samych grupkach co zakilini, oraz masz go w znajomych. Nixrea - Prawdopodobnie twój znajomy bo w tym samym momencie jesteście online, natomiast zbyt często się przewija by go nie zauważyć i uznać to za przypadek. Mam nadzieje, że każdy zrozumiał @ HABUDDA wiesz co robić. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 15 Kwietnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 No cóż, dowody zebrane przez @ Drako wydają się być wystarczająco konkretne. Do tego dochodzi fakt, że sam się całkowicie wkopałeś tą wiadomością z discorda. W tym przypadku nie ma mowy o pomyłce, ban zostaje. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 15 Kwietnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi