Użytkownik SADZIK Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) UBT GO Nick: SADZIK Imię: Kamil Wiek (dokłada data): 12.09.2002 SID: STEAM_1:0:167123387 Znajomość SM (1-10): 9-10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Burzliwy okres końca szkoły przeprowadzki za mną to myślę, że na spokojnie 5-6h. Opisz siebie: Student pierwszego roku informatyki. Przeprowadziłem się do Gdańska i chilluję bombę. Lubie pomagać innym oraz jestem bardzo praworządną osobą. Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo czasu, dlatego chciałbym wrócić do pełnienia funkcji UBT. Nigdy nie zbanowałem niewinnej osoby. Chłopacy sobie dobrze radzą, a dział UBT jest trochę opustoszały. Piszę podanie z powodu braku adminów w różnych godzinach/ braku kompetencji. Nie ma zadnej rangi funkcyjnej typu multiadmin, dlatego chciałbym dołozyc swoja cegielke do utrzymania serwerów w jak najlepszym stanie, bo od jakiegos czasu jest wysyp noprime'ow i adminow albo nie ma albo nic z tym nie robia, bo nie widzą czatu/ nie wiedza czy banowac. Dział sam w sobie dobrze sobie radzi pod opieką Drakulca, a ja chciałbym po prostu odciązyć go chociaz troche z jego niektorych obowiazków, bo praktycznie co chwile jest wołany, zeby kogos zbanowac na serwerach, a zdarzają się sytuacje, że nie ma dosłownie nikogo dostępnego aby pozbyć się delikwenta z serwera. Rekrutacja jest wciąż otwarta to chyba jednak jest ktoś potrzebny. Czy miałeś styczność z SourceBans?: Jak najbardziej Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wystarczy spojrzeć na stare rozpiski + to, ze nie bylo zadnego odwolania od moich banów ~MAX Kontakt: Forum/DC/FB Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez SADZIK 3 1 3 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) na tak cheater zbija pjone z @`Lemon. i jedyna z normalniejszych osob ktore moga isc na ta range wiek+ dodswiadczenie+ argumenty Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez mati Odnośnik do komentarza
Użytkownik WALLACE Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Jestem na nie. Wczoraj pierwszy raz wszedłem na wasz serwer OM3 i byłem wyśmiewany przez SADZIKA. Ta osoba nie nadaje się do pełnienia takiej funkcji. 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 W UBT za dużo ludzi nie ma bo w sumie tylko habudda i drako. Sadzik nie jest jakimś pierwszym lepszym kandydatem, miał duże doświadczenie na UBT i jestem pewny, że nie zapomniał co z czym się je, a zawsze pomógł jak nie mogłem wejść na serwer i banował cheaterow. Dwie osoby na tej randze to trochę za mało, a sad to spoceniec i nolife więc będzie lepiej nadzorował serwery niż niektórzy admini na poniektórych serwerach Więc wydaje mi się, że lepiej przyjąć takiego sada niż maćka lat 13, który nie potrafi wpisać !ban, albo nie potrafi się posługiwać sb. Jestem na tak, wielki powrut by się przydał i ktoś ogarnięty na tej randze. Habudda pewnie tęskni i czeka 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Hehehe... +40 banów (Nie słusznych ) +gdzie wchodzi to ban za skilla. a tak na poważnie, Dobra reputacja, wiek też dobry, napewno z takim skillem, jest wysoka umiejetnosc oceniania cheaterow, podanie takie pol na pol, lecz jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 No co ci mam powiedzieć Kamilku, witam z powrotem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi