Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO] - SADZIK

SADZIK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT GO
Nick: SADZIK
Imię: Kamil
Wiek (dokłada data): 12.09.2002
SID: STEAM_1:0:167123387
Znajomość SM (1-10): 9-10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Burzliwy okres końca szkoły przeprowadzki za mną to myślę, że na spokojnie 5-6h.
Opisz siebie: Student pierwszego roku informatyki. Przeprowadziłem się do Gdańska i chilluję bombę. Lubie pomagać innym oraz jestem bardzo praworządną osobą.
Dlaczego akurat Ty?: Mam sporo czasu, dlatego chciałbym wrócić do pełnienia funkcji UBT. Nigdy nie zbanowałem niewinnej osoby. Chłopacy sobie dobrze radzą, a dział UBT jest trochę opustoszały. Piszę podanie z powodu braku adminów w różnych godzinach/ braku kompetencji. Nie ma zadnej rangi funkcyjnej typu multiadmin, dlatego chciałbym dołozyc swoja cegielke do utrzymania serwerów w jak najlepszym stanie, bo od jakiegos czasu jest wysyp noprime'ow i adminow albo nie ma albo nic z tym nie robia, bo nie widzą czatu/ nie wiedza czy banowac. Dział sam w sobie dobrze sobie radzi pod opieką Drakulca, a ja chciałbym po prostu odciązyć go chociaz troche z jego niektorych obowiazków, bo praktycznie co chwile jest wołany, zeby kogos zbanowac na serwerach, a zdarzają się sytuacje, że nie ma dosłownie nikogo dostępnego aby pozbyć się delikwenta z serwera. Rekrutacja jest wciąż otwarta to chyba jednak jest ktoś potrzebny.
Czy miałeś styczność z SourceBans?: Jak najbardziej
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Wystarczy spojrzeć na stare rozpiski + to, ze nie bylo zadnego odwolania od moich banów  ~MAX
Kontakt: Forum/DC/FB

Edytowane przez SADZIK
  • Lubię to! 3
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • WTF 2

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

na tak

cheater 

zbija pjone z @`Lemon.

i jedyna z normalniejszych osob ktore moga isc na ta range

wiek+

dodswiadczenie+

argumenty

Edytowane przez mati
  • Użytkownik

Jestem na nie. Wczoraj pierwszy raz wszedłem na wasz serwer OM3 i byłem wyśmiewany przez SADZIKA. Ta osoba nie nadaje się do pełnienia takiej funkcji.

• Ha ha 7
  • Użytkownik

W UBT za dużo ludzi nie ma bo w sumie tylko habudda i drako. Sadzik nie jest jakimś pierwszym lepszym kandydatem, miał duże doświadczenie na UBT i jestem pewny, że nie zapomniał co z czym się je, a zawsze pomógł jak nie mogłem wejść na serwer i banował cheaterow:CattoBlush:. Dwie osoby na tej randze to trochę za mało, a sad to spoceniec i nolife więc będzie lepiej nadzorował serwery niż niektórzy admini na poniektórych serwerach:kekw: Więc wydaje mi się, że lepiej przyjąć takiego sada niż maćka lat 13, który nie potrafi wpisać !ban, albo nie potrafi się posługiwać sb.

Jestem na tak, wielki powrut by się przydał i ktoś ogarnięty na tej randze.

Habudda pewnie tęskni i czeka:tf:

• Super 1
  • Premium
Premium

Hehehe...
+40 banów (Nie słusznych :kekw:)
+gdzie wchodzi to ban za skilla.
a tak na poważnie, Dobra reputacja, wiek też dobry, napewno z takim skillem, jest wysoka umiejetnosc oceniania cheaterow, podanie takie pol na pol, lecz jestem na tak

• Dzięki 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Sponsor
SPONSOR

No co ci mam powiedzieć Kamilku, witam z powrotem. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]