Użytkownik `KenZi ? Posted January 1, 2019 Użytkownik Share Posted January 1, 2019 Cześć wam mam na imię Damian i mam 18/19 lat. Wbiłem na sieć przez reklamę na innym forum. Zajmuję się robienie serwerów cs 1.6/TS3/Fora internetowe IPS,IPB 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted January 1, 2019 cannabis Share Posted January 1, 2019 Siemaneczko Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted January 2, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 2, 2019 Cześć Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted January 2, 2019 Użytkownik Share Posted January 2, 2019 Cześć Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted January 2, 2019 Zasłużony Share Posted January 2, 2019 Hej Link to comment
Użytkowniczka Tysia :* Posted January 2, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 2, 2019 Hejka ? Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted January 2, 2019 Zasłużony Share Posted January 2, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Recommended Posts