Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Cześć wam mam na imię Damian i mam 18/19 lat. Wbiłem na sieć przez reklamę na innym forum. Zajmuję się robienie serwerów cs 1.6/TS3/Fora internetowe IPS,IPB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 1 Stycznia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Siemaneczko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik zeh Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pSy_Ho! Opublikowano 1 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Witaj towarzyszu ! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Hej Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 2 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 2 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hej Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 2 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hejka ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi