Użytkownik esko Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 IP serwera: 145.239.26.20:27415 Mod: Only Mirage Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.26.20:27415/ Wiek Właściciela: 22 Hosting: Pukawka Sloty: 20 Dlaczego akurat my?: Fajnie rozwinięta sieć z wielkimi możliwościami, dużo użytkowników odwiedzających forum. Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 only Mirage jest już 3 myślę że bez sensu jest branie 4 only Mirage jakby jakiś inny ciekawy tryb byłbym na tak + średnia ilość graczy to tak 5-6 przez 30 dni nie wiem ile masz ten serwer miesiąc dwa. ta prośba o przyjęcie tez taka 2/10 mało się rozpisałes chcesz tylko dlatego do nas dołączyć bo mamy rozwinięta sieć i dużo użytkowników. jak nas przekonasz bardziej to dałbym ci male tak po zmianie trybu 🤷♂️ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik esko Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Moim planem jest dołączenie do sieci i reklamowanie serwera na goboostingu. Chcę to zrobić dopiero po dołączeniu, gdyż przy okazji będzie to reklama sieci i będzie to lepiej wyglądało. Patrząc obiektywnie na topowe serwery wydaje mi się, że Only Mirage jest najchętniej granym trybem i nie wiem czy jest sens go zmieniać. Aczkolwiek nie mówię nie, może na jakieś FFA jestem w stanie przejść. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 12 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi