Użytkownik pepekmks1 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Nick z CS: Styl Baltycki Gole Cycki Admin banujący:ALCMDZ Serwer: COD 201 LV Data zdarzenia: 21.04.2023 Steamid:' STEAM_1 : 0 : 861211988 ' Opis sytuacji:DOSTAŁEM BANA AB SUBZYNA DODATKOWO ADMIN TWIERDZI ZE JEST TO AKTYWNY BAN A ŻADNEGO BANA WCZESNIEJ NA TYM SERWERZE NIE DOSTAŁEM BO GRAM OD NIEDAWNA NIE MAM POJĘCIA O CO TU CHODZI BAN DOSŁOWNIE A TO ŻE GRAŁEM BO NIC NIE ZROBIŁEM ANI WCZEŚNIEJ NIE DOSTAŁEM ŻADNEGO BANA ... Opis z konsoli ... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Styl Baltycki Gole Cycki [AMXBans] Powod : ' Ab subzyna ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 861211988 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ....... ' [AMXBans] ======================================= Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Mam ci coś jeszcze wyjaśniać?. Nie pisz więcej odwołań. Żegnam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi