Użytkownik Boszi Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Twój nick na serwerze: Boszi Nick admina banującego: Gumball Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 10080 Serwer na którym dostałeś bana: 5v5 #3 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gralem na serwerze i na poczatku napisalem "kurwo" po czym dostalem ostrzezenie i sie juz tak nie odzywalem. Gdy zaczal sie nowy mecz to byla pistoletowka i wszyscy zgineli oprocz mnie, ja machalem nozem do przeciwnika ale we mnie strzelali (mialem 1HP) , wiec uciekalem i randomowo dostalem bana z powodu "niewlasciwy jezyk". (byl jeszcze jakis typ, ktory jak wbil to pisal ze jakis inny byl zjebem bo nie trafil w kogos i sie pytal gumballa cytuje "where ban".Zmienial mu sie tez caly czas nick, ze np raz mial nick boszi a sekunde potem gumball i tak w kolko z kazdym na serwerze Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:717267276&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199394800281/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nick: Boszi Data nadania bana: 22/04/23 17:26:04 Data zakończenia bana: 29/04/23 17:26:04 Długość bana: 10080 minut Powód: Inappropriate Language Admin: Gumbal Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @ Gumball 24h co to za ban na tydzien za język? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boszi Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 2 godziny temu, SADZIK napisał: @ Gumball 24h co to za ban na tydzien za język? znaczy ja nikogo nie wyzywalem ani nie przeklinalem tylko na poczatku jak napisalem dostalem upomnienie i sie nie odzywalem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gumball Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Napisanie "ky" na czacie jest dla mnie pochodną kys co oznacza zabij się dla tego dostałeś na tydzień bo jest to życzenie śmierci, jeżeli miałeś coś innego na myśli to wytłumacz to. Dostałeś bana tylko ze względu na ten skrót. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Boszi Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 12 godzin temu, Gumball napisał: Napisanie "ky" na czacie jest dla mnie pochodną kys co oznacza zabij się dla tego dostałeś na tydzień bo jest to życzenie śmierci, jeżeli miałeś coś innego na myśli to wytłumacz to. Dostałeś bana tylko ze względu na ten skrót. aaaaaaaa to tego nie pamietalem, sork Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Po skontaktowaniu się z opiekunem bana zdejmuję, tydzień to trochę za długo, a swoje już odsiedziałeś. Może będzie to dla Ciebie nauczka by nie pisać takich rzeczy. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi