Użytkownik pepekmks1 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Nick z CS:Styl Baltycki Gole Cycki Admin banujący:ALCMDZ Serwer:COD 201 LV Data zdarzenia:21.04.2023 Steamid: Opis sytuacji:Proszę o dokładne sprecyzowanie mojego bana ponieważ podajecie tylko logi które w zasadzie nic nie znaczą zaszła na 100% jakaś pomyłka poniewaz nigdy nie grałem na cheatach i nigdy nie dostałem wczesniej żadnego bana na tym serwerze coś jest nie halo proszę o un bana ponieważ nawet nie wiem za co go dostałem a pieniądze swoje zainwestowałem w ten serwer i troche śliska sytuacja tutaj wynikła . Pozdrawiam Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Cytat podajecie tylko logi które w zasadzie nic nie znaczą Pokrycie SID + IP 30 sekund po połączeniu z serwerem zbanowanego konta. Ban nie ulega dyskusji, zresztą już udowodniłeś, że inteligencją nie grzeszysz. głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi