Użytkownik Czysto Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Twój nick na serwerze: Hitler. Nick admina banującego: @ ZbigniewElektryk Dostałeś bana, gaga czy muta?: BANA, (bh) Czas oraz data bana: 22:57? 22.04.2023 Serwer na którym dostałeś bana: 5sv5 #3 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie na jednym z kont, prawdopodobnie admin, który mnie oglądał stwierdził że posiadam skrypty do bunnyhopa. Więc przyszedłem się odwołać od bana. Ponieważ spędziłem dużo czasu na graniu hnsów, lecz większość skoków było lucky, czasem bez stref wychodziło. Myślę że moje skoki czasem były podejrzane, ale raczej nie aż tak żeby to były skrypty :(. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:553713110&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199067691949 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check http://sourcebans.strefaskilla.pl for more info. Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Czysto Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @ ZbigniewElektryk 24h na rozpiske 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZbigniewElektryk Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Nie mam jak rozpisać się bo niezbyt mam dostęp do kompa ale powiem że warto obejrzeć demko bo sporo sytuacji było z tym bh, ale i w czasie nie dam rady bo na telefonie nie da się obejrzeć demka 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Bh to tu nie ma co oceniać, ban też jakiś z dupy, bo po minucie jak koleś zginął, ale... 4:05 - celownik podąża za głową, szybki strzał małe +/-B 9:22 - koleś zaczyna schodzić po schodach, celownik też leci w dół, powiedziałbym nawet że +B 18:46 - peek w ciało, celownik leci za modelem małe +/-B 23:47 - koleś wyskakuje z okna ty cofasz +B Dla mnie za mało na bana, ale niech reszta też się temu przyjrzy. @ UBT CS:GO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZbigniewElektryk Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Też jeszcze dopowiem że dużo osób mi się skarżyło na pw albo ts żeby go sprawdzić bo "lata na bh i że jest odpalony" tyle co się bardziej skupiłem na samym skakaniu. Dlatego też jak to za mało na bana to można znieść ale lepiej jak to mówiłeś żeby ktoś inny na to spojrzał. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 BH robione na spacji lepiej wygląda. 4:05 -4:12 - małe +/-B 6:35-47 +B z shorta widzial typa na fireboxie nie strzelil(nawet nie nacelowal zeby teoretycznie zobaczyc nick) i poszedl jg. obaj ct mieli tego samego skina. Strzeliles w 1 i od razu przez sciane peek w 2, a wiedziales tylko o 1. Mogles slyszec tupniecie ale zrobil je w takim miejscu, ze tak naprawde mogl na spokojnie przejsc gdzie stał Pan nr 1 9:22 - +B bez sprawdzenia czegokolwiek peek w snajpera + celownik za typem na schodach Dalej nic specjalnego. Jakbyś jeszcze chwilę go potrzymał to pewnie ban by został, ale na ten moment dla mnie za mało dowodów, żeby banować po 2/3 czasówkach. 1 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 24 Kwietnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 4:05 - celownik trochę jakby przyklejony do tej głowy, małe +/-b 9:22 - utrzymujesz celownik cały czas na wysokości głowy przeciwnika ze schodów kiedy ten schodzi w dół korzystając z chwili kiedy stoisz za ścianą +b 18:46 - dziwne, że postanowiłeś wychylić wcelowany trochę obok schodów a tam akurat był przeciwnik, można uznać za przypadek więc +/-b 22:13 - trochę podejrzane to twoje sprawdzanie kuchni , małe +/-b 23:47 - zaczynasz cofać idealnie w timing gdy przeciwnik wyskakuje z okna +/-b Bh nie będę nawet komentować. Coś niecoś się znajdzie ale na ten moment za mało. Skoro całe ubt tak twierdzi to wniosek jest prosty, ub. 1 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 24 Kwietnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi