Użytkownik xsaw Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 DataGraczAdminPowód BanaDługośćKomentarzePlikiKicki 2023-04-24 titoassemblerodwolaj sie na forumNa zawsze001 Szczegóły bana Nick:tito SteamIDVALVE_0:4:2006518385 SteamCommunity ID76561201973302502 Adres IPUkryty Typ BanaSteamID Powód Banaodwolaj sie na forum Wykonano24 kwi 2023 - 19:57:24 Wygasa Nie określono Zbanowny przez assembler Zbanowany na StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] Wszystkie wygasłe bany-1 Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : tito [AMXBans] Powod : ' odwolaj sie na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 2006518385 ' [AMXBans] Twoje IP : ' **.***.***.** ' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] "vgui_runscript": (ST Pewnie jestem ślepy bo ss-ów nie widze;/ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 @ -slajdeN ? Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Mam ogromny dysonans oglądając jego grę na serwerze, bo z jednej strony podejrzany łapie modele przy flicku DOSŁOWNIE na mikrometr postaci, z drugiej strony daje akcje, na których widać, że gra w csa 3 raz (no offence, ja gram 9 dni). W moim odczuciu grany jest triggerbot, bo dosyć dziwny jest fakt, że akcje te odtwarzasz z bardzo dużą częstotliwością i (o dziwo) skutecznością. Dlatego wrzucam moje przemyślenia i chłopaki wydadzą werdykt. mane3.dem 08:42 - dojazd celownikiem na skraj modelu - reakcja - aczkolwiek czasówka niżej lepiej to obrazuje; 10:50 - dojazd celownikiem na skraj modelu - błyskawiczna reakcja; 17:36 - pierwsza sprawa - ogromna pewność siebie (jak na gracza 1.3kd), nie do końca wiem czy to kwestia wiary w umiejętności, czy wiary we własny software; 17:37 - dojazd celownikiem na skraj modelu - autostrzał; 17:39 - o ile pierwszy strzał z deagla (mimo bardzo dziwnej reakcji po fragu) do strzelenia, tak drugi imo spalony - na counterstrefe'ie, obok modelu - sama reakcja na te fragi jest fishy - cała ta runda wpisuje się moim zdaniem w ramy triggerbota; ta runda jest absurdalna - 19:42 - ogromna ilość missów, po czym 19:50 - enemy wbiega w celownik na trigger ON (bo innego wytłumaczenia na taką szybkość reakcji nie mam) - a na samym końcu mamy kłopoty najmana z utrzymaniem chociażby celownika i strzałów na linii modelu; mane4.dem 01:55 - ani razu w taki sposób nie peekował mida w poprzednim demie - nagle olśnienie i po modelu 03:37 - podtrzymuje swoje zdanie, że ruch do modelu + strzał jest zbyt szybki jak na gościa 1.3 kd 03:41 - znaleźć głowę w takiej sytuacji? nook 04:36 - widzi model w smoke'u próbujący zbiegać z zielonych w kierunku trupa - ok, następnie model znika w wybuchającym smoke'u, jednocześnie skacząc - podejrzany próbuje go chase'ować ruchem do góry? całkiem trafna decyzja; 04:47 - nie jestem przekonany czy to powinna być głowa; zresztą to też jest strasznie absurdalna akcja - zmarnować czas na patrzenie się w ścianę nad modelem, żeby zabić go flickiem; 07:32 - znów łapie model po dojeździe do hitboxa; 09:25 - dojazd do modelu - autostrzał; 11:51 - to nawet na 1/4 wygląda na bardzo szybko; 11:57 - do strzelenia - reakcja abusrdalna, bo dostaje stuna i nie wie co robić; offtop - 13:26 - przypominam - kennyes 1.6tki gra w taki sposób; 15:27 - ja nie kupuje takich fragów; Dema: https://easyupload.io/rdghgv 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 8:42 Klir strzał -b 10:50 Szybka reakcja ale no nie spalona -B 17:36 +/- 17:37 +/- 17:39 +B 19:50 +B Zostaje Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi