Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Witajcie w pierwszym temacie naszej nowej serii redaktorskiej! Dzisiaj będą opinie Lanka. Jego opinie nie mają nikogo obrazić tylko zabierać szczerą prawdę. Przed startem chcę podziękować @ LAN CIECHOCINEK 2K2 za poświęcony czas i wysiłek, aby przedstawić Wam interesujące opinię. Dziękuje Pytania zadane @ LAN CIECHOCINEK 2K2 : - Co cię skłoniło do przyjęcia największego napinacza sieci na admina dd2 oczywiście chodzi tu o @ Błaszczyk 'a? - Zostałeś, awans na Administratora sieci będziesz chciał coś zmienić, wprowadzić na forum? - Co myślisz o dwóch inny administratorach forum i dlaczego teraz mniej się udzielają, na forum wiesz coś na ten temat? - Czy będą, przeprowadzane jakieś konkursy w przyszłym miesiącu dla użytkowników jak tak to chcesz coś nam zdradzić? - Kto według ciebie jest najlepszy UBT i dlaczego? - Na forum mamy moderatora czatboxu, którym jest @ Torf czy będzie miał on szanse wrócić jeszcze na normalną funkcję tej roli? - Wskaż najlepszego i najgorszego dotychczas moderatora sieci (Mogą być już osoby, które nie mają już tej rangi). - Jakby teraz @ Drako , @ hk. , @ Krip zrezygnowali z roli moderatora i byś miał, wybrać zamian nich jakiś 3 użytkowników forum kto to by był i dlaczego oni? - Co byś powiedział jeszcze raz o kolejnym serwerze JailBreak na sieci? - Jaki nowy serwer byłby w Twojej ocenie tutaj najbardziej mile widziany i opłacalny dla forum? - Co myślisz, o @ Bufen 'ie dalej do ciebie wypisuję czy ci daje już spokój? - Co sądzisz o @ skowron ? Myślisz, że kiedyś jeszcze wróci jako J@? - Szczera opinia o @ sh1nga , @ Krip , @ M4TEO ? Zaczynamy Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadający --> @ LAN CIECHOCINEK 2K2 Co cię skłoniło do przyjęcia największego napinacza sieci na admina dd2 oczywiście chodzi tu o @ Błaszczyk . Mocny start xD @ Błaszczyk może jest porywczy i czasami agresywny, ale czasami ludzie potrzebują drugiej szansy. Pomijając jego zachowanie to adminem jest dobrym. Jak na razie skarg nie słyszałem na jego zachowanie, odkąd wrócił i liczę, że tak zostanie. Zostałeś, awans na Administratora sieci będziesz chciał coś zmienić, wprowadzić na forum? Przeskok między Administratorem, a Junior Adminem jest bardzo mały. Dużo z mojej strony się nie zmienia, a to, co bym chciał zmienić czy wprowadzić to równie dobrze mogłem na J@. Więc na chwilę obecną nie, bo po prostu to, co chciałem, to już jest zrobione. Co myślisz o dwóch inny administratorach forum i dlaczego teraz mniej się udzielają, na forum wiesz coś na ten temat? Andrzejek prawko zrobił to katuje swoją A klasę z ziomkami; korzysta z młodości . Jest w porządku. Jeśli potrzebuję z czymś pomocy to mi chętnie pomaga. Co do Dusi to mogę powiedzieć, że jest z niej marudna franca i tyle xDD Czy będą, przeprowadzane jakieś konkursy w przyszłym miesiącu dla użytkowników jak tak to chcesz coś nam zdradzić? Na chwilę obecną nic mi na ten temat nie wiadomo, ale sam mam pomysł z jednym konkursem tylko po prostu lenistwo wygrywa jak mam pisać temat z tym. Kiedyś się zbiorę. A chcesz, dać nam jakiś mały spoiler twojego pomysłu? Konkurs będzie związany z jakąś grą, ale to nie będzie cs. Nawet nie strzelanka. Kto według ciebie jest najlepszy UBT i dlaczego? Działu globala nie śledzę więc ciężko mi się do niego odnieść. Z 1.6 no to @ -slajdeN (insert płacz @ Axel 'a jak po każdej elicie sieci :tf:). Duża wiedza (w niektórych aspektach większa od mojej), dużo chęci i dużo własnej inicjatywy. Na forum mamy moderatora czatboxu, którym jest @ Torf czy będzie miał on szanse wrócić jeszcze na normalną funkcję tej roli? Zależy, jak przyszłość się potoczy, ale na razie nie widzę na niego miejsca, bo mamy pełny skład. Trochę okrzepł i jestem, zadowolony z tego, jak się sprawuje na tej randze. Proszę, wskaż najlepszego i najgorszego dotychczas moderatora sieci (Mogą być już osoby, które nie mają już tej rangi). Najlepszego ciężko mi wybrać, bo każdy ma plusy i minusy, ale chyba bym szedł w stronę @ Drako przez jego aktywność i ogólne sprawowanie. Na drugim biegunie no to wybór jest tylko jeden i to będzie oczywiście General Alladyn. Raczej wiadomo dlaczego Jakby teraz @ Drako , @ hk. , @ Krip zrezygnowali z roli moderatora i byś miał, wybrać zamian nich jakiś 3 użytkowników forum kto to, by był i dlaczego oni? @ mikey , @ ALCMDZ i @ Axel . Mikey jest aktywny, wie co się dzieje i myślę, że by po prostu podołał. Alcmdz zawsze się stara wszystko poprawić i zawsze "tryharduje", żeby było jak najlepiej, a Axelowi roboty bym dołożył, bo cały czas się nudzi i marudzi, że mu robotę w dziale zabieramy xD. Co byś powiedział jeszcze raz o kolejnym serwerze JailBreak na sieci? Nigdy nie byłem fanem, a część community tego moda jak była na sieci to był, syf więc podziękuję i stanowczo mówię, że nie chciałbym. A jaki nowy serwer byłby w Twojej ocenie tutaj najbardziej mile widziany i opłacalny dla forum? Jeśli opłacalny no to 1.6 odpada niestety. Z punktu widzenia sieci to następne 5v5 albo only mirki. Niestety, to są najchętniej grane serwery. Osobiście bym pograł na surfie, ale takim czystym. Po prostu masz mapę i próbujesz bić rekordy tyle. Co myślisz, o @ Bufen 'ie dalej do ciebie wypisuję czy ci daje już spokój? Ciężko mi będzie, o nim napisać coś, co się nadaje na forum. Spokój mam, bo sam sobie o niego zadbałem. Jedyne czego żałuję to tego, że nie przewidziałem tego, że będzie mi syf robić po degradacji i tego, że nie udokumentowałem większej ilości jego zachowań. Ogólnie to jest ****** ****** bez honoru. Co sądzisz o @ skowron ? Myślisz, że kiedyś jeszcze wróci jako J@? Emm, oby nie. Nie wspominam go miło (dość mocno się przyczynił do tego, że kiedyś zrezygnowałem z rang). To już będzie ostatnie pytanie, ale takie trzy w jednym, czyli trzech użytkowników i wypowiadasz się o nich szczerze. 1. @ sh1nga Sh1nga z zewnątrz może się wydawać surowym juniorem, ale to jest, osoba do rany przyłóż. Dobrze mi się z nim dogaduje, bo nie owija w bawełnę i jest do bólu szczery. Dla większości to jest wada, ale mnie zaleta. 2. @ Krip Kripulec jest w porządku. Spoko morda do pogadania, jak i do pogrania. Jedyne co mi u niego wadzi to jego niepewność zdania, boi się stanowczo coś powiedzieć czy zadecydować (w dziale ubt). 3. @ M4TEO Z @ M4TEO nie miałem dużej styczności więc ciężko mi coś konkretnego napisać. Na forum czasami jest irytujący, a raczej był, bo ostatnio mniej go widać i to chyba by było na tyle. Dziękuję za przeczytanie Ploteczek do końca i chcę, prosić was o szczerą opinię co myślicie o nowej serii i co zmienić czy dodać. Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Hana_Montana 10 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Kwietnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 W zasadzie to taki zwykły wywiad, tylko bez zbędnego "pierdolenia". Dla mnie git, tylko za mało kontrowersji 3 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Cytat za mało kontrowersji Oj tak, chcemy chleba i igrzysk. Chętnie kliknąłem poczytać i się nie zawiodłem, aczkolwiek wydaję mi się, że można bardziej wykorzystać potencjał tego formatu. 3 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Fajnie się czytało, ale żeby Lanisław I wielki nie wspomniał ani słowa o mnie.... będzie dym na grupce xD A tak na poważnie dobra robota Chcemy więcej! ...kontrowersji oczywiście 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 bardzo mi miło Jestem ciekaw co to za konkrus który sam wymyśliłeś 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 zajebiste , a ty @ LAN CIECHOCINEK 2K2 wstydź się, Ja?, Irytujący? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szyczur Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Bardzo ciekawy format Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Szyczur 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Ja myślę, że ta osoba odpowiadająca prowadzącemu na pytania z "ploteczek" mogła by być w zasadzie anonimowa.Nikt pytany by się nie musiał krępować mówić o innych osobach i mógł jechać po nich jak po masełku całe te Bo tu faktycznie zrobił się trochę wywiad z tego, muszę przyznać rację zielonemu koledze wyżej.. Drogi Lanku chodzi mi o to, że ten wywiad wyglądałby diametralnie inaczej gdybyś się wypowiadał będąc anonimowy przykłady ? 4 godziny temu, Hana_Montana napisał: Ciężko mi będzie, o nim napisać coś, co się nadaje na forum. Tutaj gdybyś był anonimowy myślę, że walnął byś jakimś konkretem i powiedział co Ci leży na sercu.Chodzi mi o to, abyś Ty pisał bezpośrednio i dał się ponieść emocjom a nie pisał tak "zachowawczo" bo może Adminowi nie przystoi kogoś nazwać zjebem genetycznym.Dla mnie Ty powinienieś pisać to co naprawdę o kimś myślisz a Hana to dostosować do wymogów kultury na forum ( może trochę je naciągnąć) Tu odpowiedź o Bufena kolejne: 4 godziny temu, Hana_Montana napisał: Nie wspominam go miło Tu też myślę, że byłbyś w stanie napisać coś mocniejszego i więcej info gdybyś był w stanie zdjąć mundur na chwilę jako anonim Tu pyt. o skowrona next: 4 godziny temu, Hana_Montana napisał: Z @ M4TEO nie miałem dużej styczności więc ciężko mi coś konkretnego napisać To nie jest Lanku brak krępacji w odpowiedziach, chyba że u Ciebie tak się objawia. Nie wmówisz mi, że ten wywiad wyglądał by tak samo gdybyś odpowiadał na te pytania anonimowo, nie uwierzę Ci ni chuja xD @ Hana_Montana pytania może stricte o innych użytkowników a nie o samego pytanego- plotki o Sobie chyba są bez sensu chyba, że to ma mieć formę wywiadu to ok. To są plotki chłopy! Tu powinny iść fakty i mity w forum . 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 5 minut temu, Vashka napisał: Ja myślę, że ta osoba odpowiadająca prowadzącemu na pytania z "ploteczek" mogła by być w zasadzie anonimowa.Nikt pytany by się nie musiał krępować mówić o innych osobach i mógł jechać po nich jak po masełku całe te Bo tu faktycznie zrobił się trochę wywiad z tego, muszę przyznać rację zielonemu koledze wyżej.. To samo chciałem napisać, gdyby było anonimowe byłoby "bezpieczniej" i faktycznie mogłoby być trochę bardziej kontrowersyjnie. To by były dopiero ploteczki, nawet ja bym sie na coś takiego pisał może 1 2 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Spoczko, jednak Lanek ma tam jakieś pozytywne strony. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 18 godzin temu, Vashka napisał: Tutaj gdybyś był anonimowy myślę, że walnął byś jakimś konkretem i powiedział co Ci leży na sercu.Chodzi mi o to, abyś Ty pisał bezpośrednio i dał się ponieść emocjom a nie pisał tak "zachowawczo" bo może Adminowi nie przystoi kogoś nazwać zjebem genetycznym.Dla mnie Ty powinienieś pisać to co naprawdę o kimś myślisz a Hana to dostosować do wymogów kultury na forum ( może trochę je naciągnąć) Tu odpowiedź o Bufena W tym przypadku nie miałbym problemu napisać co myślę o nim. W zdaniu "że ciężko mi będzie napisać co się nadaje na forum" chodziło mi o to, że po prostu hana i tak to wygwiazdkuje więc nie było sensu rzucać tam mięsem. Widać to po ostatnim zdaniu O mateo nic więcej bym nie napisał, bo tylko styczność z nim miałem na forum i tylko mnie irytował tym, że musi się wszędzie wypowiedzieć, nawet jak nie wie o co chodzi. Jeśli chodzi o skowrona to jak to teraz czytam to bardzo chujową wypowiedź skonstruowałem i mógłbym tam więcej naskrobać; głównie o jego wyjebanym ego w kosmos. 1 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 26 Kwietnia 2023 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Małomówny, ale jest ok. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Mega seria chcemy więcej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 10 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Czytało się spoko, ale mam jakiś niedosyt. Pomysł dobry, nazwa styka, ale trzeba tu jakieś śrubki dokręcić. Brakuje nieco pikanterii i nie chodzi mi o same odpowiedzi Lanka, tylko o całokształt. @ Hana_Montana nazwa serii zobowiązuję we dopierdol w następnych ploteczkach, wierze że coś wymyślisz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 20 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 musi być dobrze zrobione, kto by chciał grać na czymś popszutym 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi