Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ploteczki #1 LAN CIECHOCINEK 2K2

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

W zasadzie to taki zwykły wywiad, tylko bez zbędnego "pierdolenia". 

Dla mnie git, tylko za mało kontrowersji :tf:

• Lubię to! 3
  • Super 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Sprawiedliwy
Cytat

za mało kontrowersji 

Oj tak, chcemy chleba i igrzysk. Chętnie kliknąłem poczytać i się nie zawiodłem, aczkolwiek wydaję mi się, że można bardziej wykorzystać potencjał tego formatu.

• Lubię to! 3
  • Super 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

Fajnie się czytało, ale żeby Lanisław I wielki nie wspomniał ani słowa o mnie.... będzie dym na grupce xD A tak na poważnie dobra robota ;) Chcemy więcej! ...kontrowersji oczywiście :D

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Wrr 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Bardzo ciekawy format :D

Edytowane przez Szyczur
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Premium
Premium

Ja myślę, że ta osoba odpowiadająca prowadzącemu na pytania z "ploteczek"  mogła by być w zasadzie anonimowa.Nikt pytany by się nie musiał krępować mówić o innych osobach i mógł jechać po nich jak po masełku całe te :kononblabla:  Bo tu faktycznie zrobił się trochę wywiad z tego, muszę przyznać rację zielonemu koledze wyżej..:Wazosky:

Drogi Lanku chodzi mi o to, że ten wywiad wyglądałby diametralnie inaczej gdybyś się wypowiadał będąc anonimowy przykłady ? 

4 godziny temu, Hana_Montana napisał:

Ciężko mi będzie, o nim napisać coś, co się nadaje na forum.

Tutaj gdybyś był anonimowy myślę, że walnął byś jakimś konkretem i powiedział co Ci leży na sercu.Chodzi mi o to, abyś Ty pisał bezpośrednio i dał się ponieść emocjom a nie pisał tak "zachowawczo" bo może Adminowi nie przystoi kogoś nazwać zjebem genetycznym.Dla mnie Ty powinienieś pisać to co naprawdę o kimś myślisz a Hana to dostosować do wymogów kultury na forum ( może trochę je naciągnąć) :P Tu odpowiedź o Bufena

kolejne:

Nie wspominam go miło

Tu też myślę, że byłbyś w stanie napisać coś mocniejszego i więcej info gdybyś był w stanie zdjąć mundur na chwilę jako anonim :shrug: Tu pyt. o skowrona

next:

Z @ M4TEO nie miałem dużej styczności więc ciężko mi coś konkretnego napisać

To nie jest Lanku brak krępacji w odpowiedziach, chyba że u Ciebie tak się objawia.

Nie wmówisz mi, że ten wywiad wyglądał by tak samo gdybyś odpowiadał na te pytania anonimowo, nie uwierzę Ci ni chuja xD

@ Hana_Montana pytania może stricte o innych użytkowników a nie o samego pytanego- plotki o Sobie chyba są bez sensu chyba, że to ma mieć formę wywiadu to ok.

To są plotki chłopy! Tu powinny iść fakty i mity w forum .

• Lubię to! 1
  • Super 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Użytkownik
5 minut temu, Vashka napisał:

Ja myślę, że ta osoba odpowiadająca prowadzącemu na pytania z "ploteczek"  mogła by być w zasadzie anonimowa.Nikt pytany by się nie musiał krępować mówić o innych osobach i mógł jechać po nich jak po masełku całe te :kononblabla:  Bo tu faktycznie zrobił się trochę wywiad z tego, muszę przyznać rację zielonemu koledze wyżej..:Wazosky:

To samo chciałem napisać, gdyby było anonimowe byłoby "bezpieczniej" i faktycznie mogłoby być trochę bardziej kontrowersyjnie. To by były dopiero ploteczki, nawet ja bym sie na coś takiego pisał może :tf:

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Stały Bywalec

Spoczko, jednak Lanek ma tam jakieś pozytywne strony. 

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

18 godzin temu, Vashka napisał:

Tutaj gdybyś był anonimowy myślę, że walnął byś jakimś konkretem i powiedział co Ci leży na sercu.Chodzi mi o to, abyś Ty pisał bezpośrednio i dał się ponieść emocjom a nie pisał tak "zachowawczo" bo może Adminowi nie przystoi kogoś nazwać zjebem genetycznym.Dla mnie Ty powinienieś pisać to co naprawdę o kimś myślisz a Hana to dostosować do wymogów kultury na forum ( może trochę je naciągnąć) :P Tu odpowiedź o Bufena

W tym przypadku nie miałbym problemu napisać co myślę o nim. W zdaniu "że ciężko mi będzie napisać co się nadaje na forum" chodziło mi o to, że po prostu hana i tak to wygwiazdkuje więc nie było sensu rzucać tam mięsem. Widać to po ostatnim zdaniu :kekw: O mateo nic więcej bym nie napisał, bo tylko styczność z nim miałem na forum i tylko mnie irytował tym, że musi się wszędzie wypowiedzieć, nawet jak nie wie o co chodzi.

Jeśli chodzi o skowrona to jak to teraz czytam to bardzo chujową wypowiedź skonstruowałem i mógłbym tam więcej naskrobać; głównie o jego wyjebanym ego w kosmos.

• Super 1
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Mega seria chcemy więcej 

• Super 1

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkowniczka

Czytało się spoko, ale mam jakiś niedosyt. Pomysł dobry, nazwa styka, ale trzeba tu jakieś śrubki dokręcić. Brakuje nieco pikanterii i nie chodzi mi o same odpowiedzi Lanka, tylko  o całokształt. @ Hana_Montana nazwa serii zobowiązuję we dopierdol w następnych ploteczkach, wierze że coś wymyślisz :3 

• Super 1

1239480209_giphy(2)(2).gif.20c2f919084231ae7f59b3707bf71c06.gif

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

:kekw:  musi być dobrze zrobione, kto by chciał grać na czymś popszutym :hkKek:

• WTF 1

CQVB4kB.png

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Apple przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]