Użytkownik∙ AbraaKaDabra Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Nick z CS: AbraaKaDabra Admin banujący: --- Serwer: CODMOD Data zdarzenia: --- Steamid: STEAM_0 : 0 : 577114611 Opis sytuacji: Ban Z Automatu. Powód HAX CFG. Gram na tym cfg wszędzie i nie zdarzyło mi się jeszcze dostać za niego bana.. Cfg już zmieniłem ,liczę na UB Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Gdzieś powinno być Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): BRAK Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Są przynajmniej trzy powody dla których muszę zamknąć to odwołanie z negatywną decyzją. Ban nałożony przez automat, który oprócz ciebie zbanował również 210 kont i to tylko w miesiąc. Nieoceniona pomoc. Żadne z tych kont nie zostało odbanowane, dlatego też było by to rażąco niesprawiedliwe, gdybym w tym wypadku postąpił inaczej. Ban nałożony został 8 kwietnia, na pw odezwałeś się do mnie 3 dni temu, odwołanie napisałeś dzisiaj. Według regulaminu gracz ma 48h na odwołanie od bana innego niż SSy. Kłamiesz. Cytat Gram na tym cfg wszędzie i nie zdarzyło mi się jeszcze dostać za niego bana Znalazłem przynajmniej jednego bana na tym SIDzie z takim samym powodem, chwilę po naszym banie. Więc to nie codmodowy rechecker jest tu problemem B) /edit, znalazłem jakiś drugi, nie chcę mi się szukać dalej. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zawsze możesz napisać do ALC bądź Shotera z prośbą o drugą szansę. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez -slajdeN 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi