Użytkownik xsaw Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Chociaż tutaj nikogo nie znałem ale pewnie najwięcej killi z aw-pe miałem xD(aż się zrymowało) Pozdrawiam Gwardzistów od Pluma (bardzo dobry serwer był a sporo osób tutaj widze) Krip dzieki za fachową opinie demka doceniam mAnia -twarda babka (Ona nie potrzebuje leczenia a nie tak jak inne **** xD) slajdeN-kdr nawet nie wiem czy dobrze napisałem ale spróbuj zrobić bronią awp powyżej 2 Na obronę zrobiłem krótki filmik, pierwszy lepszy serwer https://megawrzuta.pl/download/3c2d76a98e11ee49b6b198abef14a5e1.html Nie tutaj to gdzieś indziej Do zobaczenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 cies ✋ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Oceniłem tak jak widziałem i tak jak sam bym to zagrał. W skrócie ja osobiście bym cię za te dwa demka nie zbanował i taka jest moja opinia aż do teraz, ale cóż działamy w grupie i 3 na 1, to banda łysego jak to mówią . Z fartem i powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik popo Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 To był super serwer. Skoro tam grałeś to pewnie jestem Twoim idolem, więc aby zmniejszyć Twój smutek, chcę napisać Ci, że super się z Tobą grało i żegnam Cię czule. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi