Użytkownik Stalin Opublikowano 2 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Takie pytanko. Wywala mnie pare sekund z dd2 po zaladowaniu i blad o jakis "sound" Szef w robocie nakryl mnie na graniu i chyba zostawilem wlaczone csa? Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Musisz dokładnie napisać jaki błąd Ci wyskakuję, bo nie jestem jasnowidzem. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stalin Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wybacz You have been disconected from server Reason:kicked:ml_notfound:info_during_kick Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Brakuję tłumaczeń dla ustawionego języka lub brakuje całego pliku językowego. Również plik może być żle spolszczony. Jeśli masz grę na steam to sprawdź spójność plików. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Stalin Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Generalnie pobierałem grę z tego forum. I na początku było ok. Zrobię po prostu reinstal Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Okej, daj znać jak tam sytuacja i czy można już zamknąć temat Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi