Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - {ReDFoX}IDDawid

IDDawid

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:{ReDFoX}IDDawid
Admin banujący:slajdzilla;OOOO
Serwer:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam]
Data zdarzenia:27 kwi 2023 - 22:55:44
Steamid:' STEAM_0 : 0 : 571470199 ' 
Opis sytuacji:gram i bum
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://megawrzuta.pl/download/369c0bb0186fc5ed310a87c8e656dcd3.html

Edytowane przez IDDawid
  • IDDawid zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - {ReDFoX}IDDawid
  • Sprawiedliwy
Cytat

00:42 - ten strzał miał niemal zerową szansę na powodzenie, jednak jakoś go zmieściłeś;
00:47 - o ile poprzedni był na granicy, tak tutaj  jest jeszcze bardziej ekstremalna sytuacja, bo w locie;
02:20 - poprzednia runda wygrana, więc awupy na podeście być nie mogło, no ale skąd w tobie tyle pewności przy tym peeku na midboxa? dopiero później model się spalił przy próbie skanu komina, wcześniejsze strzały leciały przecież z bsa;
03:55 - trochę niepokoi mnie, jak dokładnie utrzymałeś spread kul, który powstał na bramie; <bo weźmy pod uwagę, że pierwsze kule lecą ponad celownik jakby w ogóle recoil nie był kontrolowany, coś jak w czasówce 02:00>
07:12 - pattern na ścianie podpowiada, że w żaden sposób ten recoil nie jest kontrolowany,  natomiast przy akcji w 06:39 ciągniesz w dół przy trzeciej kuli? trochę nielogiczne;
07:15 - strasznie maszynowo ten frag wygląda;
07:53 - pierwszy strzał przed lądowaniem trafiony, wroty do tyłu i też trafiasz;
07:55 - kosmicznie szybka reakcja na model;
12:19 - any smoke?;
13:08 - ale najpierw czasówka z 08:01 - dosyć szybko (bo już po trzeciej kuli) i mocno ściąganie w dół spraya, w 13:08 już nieco inaczej,  nie bez powodu zresztą czasówka dostała detect w UDS;
13:29 - niezłym chirurgiem jesteś, że potrafiłeś to tak utrzymać w tej sytuacji, szacun;
13:52 - nieźle to skorygowałeś po pierwszym<nieudanym> strzale, znów szacun;
14:26 - kolejny trafiony strzał w ruchu;
14:27 - strzał typu jeden na milion, - niesamowita sprawa, ze pojawia się w akompaniamencie reszty czasówek :xdd: powiem szczerze, że za pierwszym obejrzanym razem go nie zauważyłem;
 15:14 - drugi strzał na wspomaganiu; 
 18:05 - bijesz i zapominasz strzelać?
18:29 - trafiasz na counterstrafe'ie i ducku + detect;

/edit
"Problem o spray" jak ty to mówisz, wziął się nie bez powodu, bo przez UnrealDemoScanner zostałeś otagowany 35 detekcjami ataków TYPE 1 wchodzących w skład AttackDelay(najbezpieczniejszy detect, program, znając moment w którym klikasz LPM przy strzale triggerujący +attack - potrafi sprawdzić, w którym momencie rzeczywiście strzał został wystrzelony na demie - jeśli jest opóźniony - to znaczy, że jest triggerowany przez cheat) i 30 warnami za aima. Nie muszę dodawać, że takich rzeczy być nie powinno.
image.png.832fb0eb98a9f53e373d21f56c6fd0c7.png

Edytowane przez -zjeżdżalnia N
  • Lubię to! 1
  • Wow! 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

00:42 - czy taka zerowa szansa ? widzialem go i byl to zwykly prefire gram tak caly czas

00:47 -  fart plus bylem juz na ziemii, widzialem go wczescniej wiec oczywiste bylo to ze bedzie przebiegal albo do respa albo do b

02:20 - bylem sam w trupie nikt nie wchodził na b po co mialem wbijac bombsite, to że strzaly bylo slychac z bsa nie oznacza ze nie moze byc nikogo na podescie, przypominam rowniez o double jumpach i ziomek mogl wskoczyc z bsa na podest

03:55 - nie rozumiem o co chodzi zwykly kill 

07:12 -  XD?

07:!5 - zwykły flick, zwykły kill 

07:53 - coz moge powiedziec farcik

07:55 - kosmiczny prefire , gosc wszedl poprostu pod kule

12:19 - rowniez prefire pochylni gdyz czesto stoja tam z awp ;)

13:08 - nie rozumiem twoich problemow o moje spraye, wedlug mnie sa to zwykle kille szukasz czegokolwiek zeby sie przyczepic nie jestem w stanie wytlumaczyc dlaczego raz ciagne spray w dol po 2 kulach a raz po 3. Pamietaj ze cs jest gra dynaminczna nie wszystko robi sie zawsze tak samo

13:29 - kolejny problem o spraya. Widzisz pierwszy raz w zyciu takiego killa? czesto sie zdarza taka sytuacja w grze polecam wiecej posiedziec na serwerze (nie urazaj sie, no hate speech)

13:52 - gdzie tu jest pierwszy nie udany strzał ? zwykle full auto kolejny argument z dupy

14:27 - naturalna reakcja slysze strzały blisko mnie to odwracam sie i strzelam. Okej przyznam ze wyglada to dziwnie i tak szczerze nie wiedzialem nawet ze kogos wtedy zabilem XD

15:14 - nie wiem nawet co powiedziec trudno mi sie tlumaczyc ze zwyklych killi ale tak jak w 0:42 , 0:47 widzialem przeciwnika wczesniej chyba oczywiste jest ze peekne w ten sposob bo wiem dokladnie gdzie jest przyciwnik, kolejny argument z dupy 

18:05 - co? zwykłe pestki twoim zdaniem mialem walic full auto ?

18:29 - nie moj drogi stoje w miejscuXD

Mam nadzieje ze moje demo zostanie sprawdzone przez inna osobe pelniaca funkcje UBTeam , powodem tego jest duzo nie zrozumialych dla mnie argumentow, wiele problemow o kille ktore sa w 100% normalne i 3/4 serwera robi takie same rzeczy. Dzieki

Edytowane przez IDDawid
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
23 godziny temu, -zjeżdżalnia N napisał:

"Problem o spray" jak ty to mówisz, wziął się nie bez powodu, bo przez UnrealDemoScanner zostałeś otagowany 35 detekcjami ataków TYPE 1 wchodzących w skład AttackDelay(najbezpieczniejszy detect, program, znając moment w którym klikasz LPM przy strzale triggerujący +attack - potrafi sprawdzić, w którym momencie rzeczywiście strzał został wystrzelony na demie - jeśli jest opóźniony - to znaczy, że jest triggerowany przez cheat) i 30 warnami za aima.

**If demo has multiple [WARN] (MORE THAN 20-30 PER DEMO) player with probability of 90% uses illegal programs!

Czyli jednak 10 procent na niewinnosc... Zdecydujcie sami czy to 10% wystarczy :) 

• Zasłużony

0:42 - +/-

0:47 - Fartowny łeb przy skoku. -. 

2:20 - Mocna interpretacja wyżej. -.

3:55 - Czysto. 

7:12 - Zwykły kill. -. 

7:15 - +/-.

7:53 - -.

12:19 - Być może jest tak jak piszesz wyżej maybe fartu tutaj było dużo. 

13:08 - +/-.

13:52 - Normal kill. 

14:27 - Nie powiem piękny łeb na farcie xd. 

15:15 - Nie wiem jak takie coś ci siada z deagla, ale ok.

18:05 - -.

18:29 - Wydaję mi się, że przy każdym strzale rzeczywiście stał w miejscu. -.

Ogólem za samo demko byłbym ci skłonny jeszcze dać UB, ale że W DemoScannerze wywaliło ci ponad 30 warnów (red), to nie ma nawet o czym gadać. 

Osoby które miały tyle przy skanie nigdy nie dostawały UB także i w tym wypadku nie będzie inaczej. 

Ban zostaje. 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]