Użytkownik IDDawid Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick z CS:{ReDFoX}IDDawid Admin banujący:slajdzilla;OOOO Serwer:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] Data zdarzenia:27 kwi 2023 - 22:55:44 Steamid:' STEAM_0 : 0 : 571470199 ' Opis sytuacji:gram i bum Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://megawrzuta.pl/download/369c0bb0186fc5ed310a87c8e656dcd3.html Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez IDDawid Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Cytat https://megawrzuta.pl/download/369c0bb0186fc5ed310a87c8e656dcd3.html 00:42 - ten strzał miał niemal zerową szansę na powodzenie, jednak jakoś go zmieściłeś; 00:47 - o ile poprzedni był na granicy, tak tutaj jest jeszcze bardziej ekstremalna sytuacja, bo w locie; 02:20 - poprzednia runda wygrana, więc awupy na podeście być nie mogło, no ale skąd w tobie tyle pewności przy tym peeku na midboxa? dopiero później model się spalił przy próbie skanu komina, wcześniejsze strzały leciały przecież z bsa; 03:55 - trochę niepokoi mnie, jak dokładnie utrzymałeś spread kul, który powstał na bramie; <bo weźmy pod uwagę, że pierwsze kule lecą ponad celownik jakby w ogóle recoil nie był kontrolowany, coś jak w czasówce 02:00> 07:12 - pattern na ścianie podpowiada, że w żaden sposób ten recoil nie jest kontrolowany, natomiast przy akcji w 06:39 ciągniesz w dół przy trzeciej kuli? trochę nielogiczne; 07:15 - strasznie maszynowo ten frag wygląda; 07:53 - pierwszy strzał przed lądowaniem trafiony, wroty do tyłu i też trafiasz; 07:55 - kosmicznie szybka reakcja na model; 12:19 - any smoke?; 13:08 - ale najpierw czasówka z 08:01 - dosyć szybko (bo już po trzeciej kuli) i mocno ściąganie w dół spraya, w 13:08 już nieco inaczej, nie bez powodu zresztą czasówka dostała detect w UDS; 13:29 - niezłym chirurgiem jesteś, że potrafiłeś to tak utrzymać w tej sytuacji, szacun; 13:52 - nieźle to skorygowałeś po pierwszym<nieudanym> strzale, znów szacun; 14:26 - kolejny trafiony strzał w ruchu; 14:27 - strzał typu jeden na milion, - niesamowita sprawa, ze pojawia się w akompaniamencie reszty czasówek powiem szczerze, że za pierwszym obejrzanym razem go nie zauważyłem; 15:14 - drugi strzał na wspomaganiu; 18:05 - bijesz i zapominasz strzelać? 18:29 - trafiasz na counterstrafe'ie i ducku + detect; /edit "Problem o spray" jak ty to mówisz, wziął się nie bez powodu, bo przez UnrealDemoScanner zostałeś otagowany 35 detekcjami ataków TYPE 1 wchodzących w skład AttackDelay(najbezpieczniejszy detect, program, znając moment w którym klikasz LPM przy strzale triggerujący +attack - potrafi sprawdzić, w którym momencie rzeczywiście strzał został wystrzelony na demie - jeśli jest opóźniony - to znaczy, że jest triggerowany przez cheat) i 30 warnami za aima. Nie muszę dodawać, że takich rzeczy być nie powinno. Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez -zjeżdżalnia N 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik IDDawid Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) 00:42 - czy taka zerowa szansa ? widzialem go i byl to zwykly prefire gram tak caly czas 00:47 - fart plus bylem juz na ziemii, widzialem go wczescniej wiec oczywiste bylo to ze bedzie przebiegal albo do respa albo do b 02:20 - bylem sam w trupie nikt nie wchodził na b po co mialem wbijac bombsite, to że strzaly bylo slychac z bsa nie oznacza ze nie moze byc nikogo na podescie, przypominam rowniez o double jumpach i ziomek mogl wskoczyc z bsa na podest 03:55 - nie rozumiem o co chodzi zwykly kill 07:12 - XD? 07:!5 - zwykły flick, zwykły kill 07:53 - coz moge powiedziec farcik 07:55 - kosmiczny prefire , gosc wszedl poprostu pod kule 12:19 - rowniez prefire pochylni gdyz czesto stoja tam z awp 13:08 - nie rozumiem twoich problemow o moje spraye, wedlug mnie sa to zwykle kille szukasz czegokolwiek zeby sie przyczepic nie jestem w stanie wytlumaczyc dlaczego raz ciagne spray w dol po 2 kulach a raz po 3. Pamietaj ze cs jest gra dynaminczna nie wszystko robi sie zawsze tak samo 13:29 - kolejny problem o spraya. Widzisz pierwszy raz w zyciu takiego killa? czesto sie zdarza taka sytuacja w grze polecam wiecej posiedziec na serwerze (nie urazaj sie, no hate speech) 13:52 - gdzie tu jest pierwszy nie udany strzał ? zwykle full auto kolejny argument z dupy 14:27 - naturalna reakcja slysze strzały blisko mnie to odwracam sie i strzelam. Okej przyznam ze wyglada to dziwnie i tak szczerze nie wiedzialem nawet ze kogos wtedy zabilem XD 15:14 - nie wiem nawet co powiedziec trudno mi sie tlumaczyc ze zwyklych killi ale tak jak w 0:42 , 0:47 widzialem przeciwnika wczesniej chyba oczywiste jest ze peekne w ten sposob bo wiem dokladnie gdzie jest przyciwnik, kolejny argument z dupy 18:05 - co? zwykłe pestki twoim zdaniem mialem walic full auto ? 18:29 - nie moj drogi stoje w miejscuXD Mam nadzieje ze moje demo zostanie sprawdzone przez inna osobe pelniaca funkcje UBTeam , powodem tego jest duzo nie zrozumialych dla mnie argumentow, wiele problemow o kille ktore sa w 100% normalne i 3/4 serwera robi takie same rzeczy. Dzieki Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez IDDawid 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik IDDawid Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 23 godziny temu, -zjeżdżalnia N napisał: "Problem o spray" jak ty to mówisz, wziął się nie bez powodu, bo przez UnrealDemoScanner zostałeś otagowany 35 detekcjami ataków TYPE 1 wchodzących w skład AttackDelay(najbezpieczniejszy detect, program, znając moment w którym klikasz LPM przy strzale triggerujący +attack - potrafi sprawdzić, w którym momencie rzeczywiście strzał został wystrzelony na demie - jeśli jest opóźniony - to znaczy, że jest triggerowany przez cheat) i 30 warnami za aima. **If demo has multiple [WARN] (MORE THAN 20-30 PER DEMO) player with probability of 90% uses illegal programs! Czyli jednak 10 procent na niewinnosc... Zdecydujcie sami czy to 10% wystarczy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 0:42 - +/- 0:47 - Fartowny łeb przy skoku. -. 2:20 - Mocna interpretacja wyżej. -. 3:55 - Czysto. 7:12 - Zwykły kill. -. 7:15 - +/-. 7:53 - -. 12:19 - Być może jest tak jak piszesz wyżej maybe fartu tutaj było dużo. 13:08 - +/-. 13:52 - Normal kill. 14:27 - Nie powiem piękny łeb na farcie xd. 15:15 - Nie wiem jak takie coś ci siada z deagla, ale ok. 18:05 - -. 18:29 - Wydaję mi się, że przy każdym strzale rzeczywiście stał w miejscu. -. Ogólem za samo demko byłbym ci skłonny jeszcze dać UB, ale że W DemoScannerze wywaliło ci ponad 30 warnów (red), to nie ma nawet o czym gadać. Osoby które miały tyle przy skanie nigdy nie dostawały UB także i w tym wypadku nie będzie inaczej. Ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi