Marves Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Dziś pytania kierujemy do @noswer Jednak przed zabawą, prosiłbym, abyście zapoznali się z regulaminem. [P] Na jakim kierunku jesteś w szkole średniej? [P] Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie? [P] Masz jakieś swoje motto życiowe? [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [P] Jakie są twoje 3 zalety, a 3 wady? Link to comment
Użytkowniczka nienormalna. Posted January 2, 2019 Użytkowniczka Share Posted January 2, 2019 [P] Blondynki czy brunetki? [P] Wódka czy piwo? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Twoja ulubiona piosenka? [P] Rolki czy łyżwy? [P] Ulubiona potrawa? Link to comment
Zasłużony Dusia Posted January 3, 2019 Zasłużony Share Posted January 3, 2019 [P] Jakie masz zainteresowania? Wiążesz z nimi przyszłość? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jestes na cos chory? (xd) [P] Czego zalujesz w swoim zyciu? [P] Co bys chcial zmienic w swoim zyciu? [P] Co Cie denerwuje najbardziej u drugiego czlowieka? [P] Czemu tyle alko pijesz? Link to comment
Użytkownik `KenZi ? Posted January 3, 2019 Użytkownik Share Posted January 3, 2019 [P] Ile masz lat? [P] Jak masz na imię? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Na jakich serwerach grasz? Link to comment
Użytkownik noswer Posted January 5, 2019 Użytkownik Share Posted January 5, 2019 (edited) [o] Chodzę do zawodówki na profil hydraulik [o] Grać w cs i śmigać na motocyklu [o] Tak mam "Pamiętaj życie nie kieruje marzeniami tylko marzenia życiem" [o] Rodzina, przyjaciele [o] Moje zalety Miły Troskliwy Pomocny [o] Moje wady Leniwy Szybko się denerwuje Palacz i w sumie można jeszcze trochę wymieniać [o]Blondynki [o]To i to ale jak mam wybrać to piwo [o]Małopolskie [o]Macie linka: [o]Łyżwy [o]Schabowy [o]Motocykle i e-sport Wiąże przyszłość z motocyklami z e sportem chyba nie [o]Dom--->Kobieta tak na stałe (chyba) ---->Dzieci i dalej już nwm [o]Na nic nie jestem chory [o]Że zacząłem palić fajiki [o]Całe moje życie prywatne [o]Kłamstwo i dwulicowość [o]Zalewam smutki [o]18 [o]Michał [o]cs:go mod i raz za czas na only dd Nominuje @AdeK [p]Dla czego nazwa strefaskilla ? [p]Ile już zajmujesz się tematyką forum ? [p]Jakie było twoje pierwsze forum ? [p]Jaki był twój pierwszy server ? [p]Ile już grasz w cs ? [p]Masz może dzieci a jeśli nie to czy masz w planach ? Edited January 6, 2019 by noswer Link to comment
Marves Posted January 8, 2019 Author Share Posted January 8, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts