Użytkownik Sanczo Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 1. Twój nick: Sanczo 2. Co chcesz zmienić: czy zmiana długości mapy do 15 wygranych rund dla drużyny nie była by lepsza niż do tej pory? Tersz mapka trwa bodszje 20 min, jest to troszkę mało gdy serwer jest ciągle full. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: według mnie dużo lepiej grało by się do 15 wygranych rund, i ciut więcej emocji na serwerze hehe 4. Link do pluginu (opcjonalnie): brak Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jak dla mnie zbędne. Zostawiłbym tak jak teraz jest 2 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 e tam dla mnie tak samo jak krip zbedne [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Nie widzę osobiście sensu zmiany. Raczej bardzo mała liczba graczy zwraca na coś takiego uwagę, bo każdy gra, żeby pograć, a nie zwracać uwagę na czas czy wygrane rundy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik LackOfSkill Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jak dla mnie to by było bardziej zgodne z tym co na innych serwerach jest, ale ogólnie to nie ma żadnego znaczenia oprócz tego, że 15 rund może być trochę długo jak na jedną mapkę, a dużo ludzi lubi przyjść na jedną czy dwie no i kwestia medali, będzie możliwość zdobycia mniej na dzień. Reasumując, zostawić tak jak jest. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Również jestem na nie z tym pomysłem 😃 Łatwiej mi liczyć czas Adminowania 😂 Ale na przykład z 20 na 25 minut tez by siadło fajnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sanczo Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 No to zostawiamy. Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 mozna zawsze sprobowac tydzien dwa jesli sie nie spodoba graczom to wywalic jak sie spodoba to zostawic serwer jest dla graczy a wiekszosc graczy nie ma tutaj kont na foum i nie ma jak sie wypowiedziec [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 W dniu 29.04.2023 o 23:25, KaP3R4 napisał: mozna zawsze sprobowac tydzien dwa jesli sie nie spodoba graczom to wywalic jak sie spodoba to zostawic serwer jest dla graczy a wiekszosc graczy nie ma tutaj kont na foum i nie ma jak sie wypowiedziec Wydaje mi się, że kwestia medali za mapę przezwycięży przedłużenie mapy do 15 rund. Oprócz Ciebie reszta na nie więc odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi