Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #16 Trivor

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem"

Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz J@ @Trivor

pytałam paru użytkowników forum co o nim myślą o to ich opinię. --->

Anonim użytkownika nr. 1: -->  Luj chuy :D dobra sprawiedliwa mordeczka nieowijająca w bawełnę :) 

Anonim użytkownika nr. 2: --> Trivor w porządeczku morda. Trochę pyszczy no ale gówniarze tak mają ?

Anonim użytkownika nr. 3: --> Z tego co mogłam zauważyć stwierdzam, że wydaje się w porządku osobą :)

Anonim użytkownika nr. 4: -->  Trivor jest zajebistą personą, zajebiście się z nim gada, jeszcze zajebiściej słucha jak się drze na kogoś :D Fajny jeest nooo 

Anonim użytkownika nr. 5: --> Chociaż jestem z Wami krótko, to wydaje mi się, że dobry z niego mężczyzna. Stara się robić dużo dla sieci i to się szanuje. Z wypowiedzi innych, z którymi miał okazję rozmawiać, a było to widoczne dla moich oczu, wnioskuje, że jest lubiany na sieci. Taki z niego nocny Marek. 

PS więcej uśmiechu na twarzy, bo jak piszesz to zawsze tak oschle.

Anonim użytkownika nr. 6: --> Za długo go znam żeby gadać o tym zbereźniku :D 

Anonim użytkownika nr. 7: --> Nie odpisuje jak trzeba, ale zawsze da szansę ;D

Anonim użytkownika nr. 8: --> Trivor jest Bardzo dobrym chłopakiem, pomaga, można pogadać fajnie, miło po żartować jest dobrym junior Adminem, bardzo dużo robi dla forum i lubię go i jest Kulturalny Pozdrawiam.

Anonim użytkownika nr. 9: --> Miły, sympatyczny, koleżeński to u niego można wykluczyć. Tak na serio dobra morda. :beka:

Anonim użytkownika nr. 10: --> Jest pożądnym administratorem, trochę się go boje haha :D lubię go, wydaje się być spoko :)

Anonim użytkownika nr. 11: --> Zbyt dużo nie mogę powiedzieć na jego temat, ponieważ nie znam go na tyle, by wydawać o nim opinie. Co mogę powiedzieć, to na pewno to, że jest osoba pomocna, oraz konkretna do pogadania.

Anonim użytkownika nr. 12: --> Trivor wydaje mi się na zamkniętego ale śmiesznego gościa który operuje klasykiem. 

Anonim użytkownika nr. 13: -->Wydaje się w porządeczku osobą, wariacik z tego samego miasta co Ja idzie się z nim dogadać, bez problemowy :D

Anonim użytkownika nr. 14: --> Jako, iż mam styczność z tym jakże oto Panem, mogę się wypowiedzieć, że jest to godny człowiek tej rangi, zasłużył na to wkładając tyle roboty w to forum, a tak poza tym to jest w porządku, kulturalny, chętny do gadki, dobry chłopak. No i generalnie znam go z paru sieci, wszędzie był dobrym chłopakiem, nigdy nie odkryłem jego drugiego oblicza :DD 

Anonim użytkownika nr. 15: --> Jest surowym właścicielem, ale gra jak bot, lubi czasem przekopcić skręta. Ogólnie spoko mordeczka, można pogadać, a i jak jest sprawa to też ogarnie.

Anonim użytkownika nr. 16: --> Trivor to Śpiwor xd, Ale tak ogólnie to pomocny i spoko mordka.

Anonim użytkownika nr. 17: --> Trivor dobry junior admin lubiany pomocny odpowiedzialny zabawny podrywacz xd ogólnie to pozytywna morda.

Anonim użytkownika nr. 18: --> Trivor bardzo miła osoba, o co nie spytałem uzyskałem odpowiedź. Ma głos lektora haha.

?

Edytowane przez Dusia⚝♡
  • Lubię to! 7

heh1111.png

• Zasłużony

Poznajesz mój? ;D 

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Właściciel
Właściciel
Dnia 2.01.2019 o 22:30, ArcyBM napisał:

Poznajesz mój? ;D 

Ten

Anonim użytkownika nr. 10: --> Jest pożądnym administratorem, trochę się go boje haha :D lubię go, wydaje się być spoko :)

• Marves zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]