Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Paeel

KinGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: KinG
2. Nick oskarżonego: Paeel
3. IP/SID oskarżonego: nie mam
4. Data i czas zdarzenia: 01,05,2023 01.15 w nocy
5. Powód skargi:  Niesłuszny Ban.
6. Opis sytuacji:  Gram sobie cos tam zartujemy z reszta ludzmi jak zawsze nic nadzwyczajnego i raptownie ban za kulture bez zadnego ale,

widac po wczesniejszym zachowaniu admina ze chyba młody ma zly nastroj i probuje sobie tutaj odbic ale sobie nie pozwole.

nikogo nie urazilem nie widzialem i nie pisał nikt by czuł sie prze zemnie urazony, wiec nie wiem jaki powod bana.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  gracze z tej godziny, Mania/ Rudziaaa (czy jakos tak) , inni admni moze nie znam, Terrorym "aka" wuja, Kiedys byłem pro

demko prosze : https://megawrzuta.pl/download/086b2193d8a99c46147b070cf64b1393.html

Edytowane przez KinGu
  • Lubię to! 2
  • KinGu zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - King vs Paeel
  • Użytkownik

Wzajemnie kółko adoracji, zaczepiania dziewczyny wraz z graczem "Sebastiano z Ameryki" i walenie podtekstów "ale bym Cię wylizał" to niezłe żarty. Wyleciałeś razem z nim za pajacowanie, a nie za żarty. To, że jedna adminka lubi słuchać takich wywodów w swoją stronę nic z tym nie robiąc to nie znaczy, że inne dziewczyny również  Mój nastrój nie ma nic do tego.

Edytowane przez Paeel
  • Lubię to! 4

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Użytkownik

co ja moge jak ja leszczyk zwykly pawelek zazdrosny troszku moze <3 aczkolwiek admin jest admin on decyduje zostalem poproszony o wypowiedz <3 pamietajcie jedno i posmiac sie trzeba potrafic dystans skurczybyki <3

• Użytkownik
1 minutę temu, Paeel napisał:

Wzajemnie kółko adoracji, zaczepiania dziewczyny wraz z graczem "Sebastiano z Ameryki" i walenie podtekstów "ale bym Cię wylizał" to niezłe żarty. Wyleciałeś razem z nim za pajacowanie, a nie za żarty. Mój nastrój nie ma nic do tego.

sebastian bardzo spoko gosc i kazdy kto pogra dluzej zna jego zarty <3 

• Użytkownik
2 minuty temu, Paeel napisał:

Wzajemnie kółko adoracji, zaczepiania dziewczyny wraz z graczem "Sebastiano z Ameryki" i walenie podtekstów "ale bym Cię wylizał" to niezłe żarty. Wyleciałeś razem z nim za pajacowanie, a nie za żarty. Mój nastrój nie ma nic do tego.

a tak wgl paeel troche dystansu nie zaszkodzi <3 tez cie lubie <3

• Użytkownik
3 minuty temu, wuja terrorym napisał:

a tak wgl paeel troche dystansu nie zaszkodzi <3 tez cie lubie <3

Ja mam dystans. Jak chcecie się adorować to można isć na tsa albo przejść do wiadomości prywatnych, bo nie każdy musi po pierwsze tego słuchać przez 40 minut, a po drugie to nie miejsce na takie spermienie do kobiet. Jedna lubi druga nie lubi. 

5 minut temu, wuja terrorym napisał:

co ja moge jak ja leszczyk zwykly pawelek zazdrosny troszku moze <3 aczkolwiek admin jest admin on decyduje zostalem poproszony o wypowiedz <3 pamietajcie jedno i posmiac sie trzeba potrafic dystans skurczybyki <3

Ja nie mam tutaj o co być zazdrosny kolego, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Edytowane przez Paeel
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

• OLDSTAR

Paeel więcej dystansu, bo zniechęcasz Nam graczy.

• Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 3
  • Użytkownik
7 minut temu, Paeel napisał:

Wzajemnie kółko adoracji, zaczepiania dziewczyny wraz z graczem "Sebastiano z Ameryki" i walenie podtekstów "ale bym Cię wylizał" to niezłe żarty. Wyleciałeś razem z nim za pajacowanie, a nie za żarty. To, że jedna adminka lubi słuchać takich wywodów w swoją stronę nic z tym nie robiąc to nie znaczy, że inne dziewczyny również  Mój nastrój nie ma nic do tego.

Drogi kolego, dla Twojej informacji z mojej strony nie padł zaden tekst typu "Ale bym cie wylizał" bana dostalem nieslusznie bo takie masz widzimisie :D pisałem z kolezanka o ktora tak walczysz i jakos tez nie stwierdzial ze ja urazilem :D

• Użytkownik
2 minuty temu, MANIA napisał:

Paeel więcej dystansu, bo zniechęcasz Nam graczy.

Za to Ty zachęcasz ewidentnie mówiąc ludziom na serwerze jaki masz rozmiar stanika. Zastanów się nad sobą dziewczyno, a następnym razem na takie wywody przejdź sobie z kimś na kamerki albo rozmowe telefoniczną. I tu nie chodziło o teksty w Twoją stronę tylko o teksty w strone "Rudziutkiej" i "Żelkowej".

Edytowane przez Paeel
  • WTF 1

• Użytkownik

niech ktos ogarnie to bo widze kolega ma chyba okres i zaczyna wyciagac rzeczy nie zwiazane ze sprawą poprosilem kolezanke o ktora tak walczysz by sie wypowiedziala panie wielki adminie z kompleksami i brakiem humoru dziekuje dobranoc. czekam na osąd bo to co on robi jest kpina.

• Użytkownik

teraz Paeel to juz bajko pisanie siedze tu troche godzin jak chcecie sie poklocic to na priv a nie przelewac to na gre i forum publiczne seba jest jaki jest jak one sobie na to nie pozwola same zloza skarge tyle 

i badzcie dorosli zapraszam na priv pogadamy <3 bo trza grac 

• Użytkownik

Człowieku, zgadaliście się we trójkę na pisanie skargi przeciwko mnie. Napisałem raz, że mi nie chodzi o tą atencjuszke tylko o teksty mówione do "Rudziutkiej" i "Żelkowej". 

Edytowane przez Paeel

• Użytkowniczka

Witam. Jeśli chodzi o teksty w moją stronę  czyli do Rudzi to mi to tam nie przeszkadzało, nie ubliżyło itd. Ja mam dystans do siebie i jestem otwarta na wszelkie rozmowy. Czasem trzeba a nawet warto bekę pokręcić. Także z mojej strony jest pełny luzik :D Ja wiem, że admini są po to by utrzymywać również porządek ale  proszę was wyluzujcie troszkę ;p Nie miejcie za przeproszeniem kija w dupie XD hahaha . Moje zdanie pewnie za dużo nie wniesie ale uważam, że ban nie słusznie :D 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

kolejny ban ze strony kolegi z ktorym nawet nie rozmiawalem wtracal mi sie w rozmowe z graczem Mania, gdy zwrocilem mu uwage ze by nauczyl sie kultury poniewaz nawet z nim nie rozmawialem

dostałem bana na godzine za prowokacje, albo chlopaczek sie nie nadaje na to stanowisko albo ewidentnie ma problemy ze soba, rozumiem gdy bym obrazal czy mowil cos w jego strone a po prostu dyskutowalem i rozmawialem sobie smiejac sie z innym graczem, a ten majac wladze probuje tutaj swoje prawo ustanawiać!!!!

to juz drugi ban za nic mam nadzieje ze administracja zwolni tego typu ludzi którzy chyba maja problemy emocjonalne.

demko z drugiej sytuacji

https://megawrzuta.pl/download/b09d580b62f6a36d90de49149ed18e4e.html

Edytowane przez KinGu
  • Użytkownik

KOCHAJTA SIE MAJOWKE MACIE DAJ UB I MORDY ZAMKNAC <3  MANIA MA FAJNE CYCKI PODOBNO ALE TO NIE POWOD ZEBY KTOS DOSTALBANA ZA WYRAZONA OPINIE 

• Lubię to! 2
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Okej, skoro Tobie to nie przeszkadzało to znaczy, że można walić takie teksty do każdej dziewczyny grającej na serwerze? No chyba nie, więc jak nie słuszny? To, że Tobie to nie przeszkadza to nie znaczy, że takie teksty mają być mówione do każdej dziewczyny, która gra na serwerze, tym bardziej zaczepiać w niekulturalny sposób, nie uważasz? 

• Lubię to! 1
  • Fuu 1

• Użytkownik

Moglo byc wyciagniete z kontekstu 

jestemy tylko ludzmi <3

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

czy tak zachowuje sie admin serwera??????? chwali sie degradacja :DD  klnie na czacie :D ludzie kto tu kultury nie ma ..... dramat kogo macie za admina

Untitled.png

lol.png

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Drako zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - Paeel
  • Użytkownik∙

Potwierdzam to co pisze Kingu. Ja niemal w tym samym czasie dostałem bana za "reklamę" sieci która już nie istnieje. Jak się ma zły humor to się powinno pompki porobić albo pobiegać, a nie wchodzić na serwer i tylko czekać jak ktoś się wychyli 

Edytowane przez Marcin929
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

I dobrze że Paeel robi porządek bo tego sie słuchać nie da i chyba jako jedyny ogarnia i tam błaszczyk/slajden jeszcze coś robi, reszta całkowicie admin do ozdoby. Jak admince sie podoba jak do niej ktoś simpi to spoko bo wiadomo ze laski lubia atencje i być w centrum uwagi, ale ile tego można słuchać przez 4-5 map? Pocofajcie sobie demka jaki sie młyn robi, na mikrofonie czy na sayu, ciągle jakieś teksty głupie i żałosne, dziwie sie że wy w lustro możecie spoglądać. Rozumiem porobić sobie beke i chilloucik, ale z umiarem i żartami, żeby była fajna atmosfera a nie teksty " ooo ale bym cie lizał, mmmmm ooo zabiłaś mnie, ooo pokaż dupe/cyce ". Ja sie dziwie Paeelowi że tylko tobie bana dał i to tak krótko, akurat grałem i żenada po całości. Idźcie zjechać sobie na ręcznym i wejdźcie na ts'a robić taki syf bo innych skręca z cringu. Jeszcze wziąłeś losowe osoby do skargi, żeby Cie poparły lol

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 4
  • Użytkownik

A Ja polecam Wam wszystkim zapoznać się z regulaminem serwera. Paeel zrobił to co zrobić miał, to, że Wy sobie ubliżacie i Wam to pasuje (czyli macie fest przekroczone granice) to nie znaczy, że pozostałe 29 osób, które gra na serwerze ma tego wysłuchiwać czytać. Po to została stworzona aplikacja type teamspeak żebyście tam sobie poodpalali mikrofony i wymieniali poglądy na temat rozmarów staników, długości kut.sów itp, natomiast serwer jest stworzony po to żeby na nim grać.  Mówicie o zluzowaniu i większej ilości dystansu, ale jak się tego człowiek przez pół dnia nasłucha na serwerze to później się to wylewa bokiem... Dawajcie Panowie i panie oskarżyciele puśćcie sobie 12h nagranie gdzie gadają o cyckach, dupach, penisach, jak kto by kogo wylizał, jak wydymał itp. Ciekaw jestem czy po 12h słuchania takich "bełkotów" będziecie mieli jeszcze ochotę słuchać dalej (pomijam fetyszystów xD). Także w mojej ocenie podkreślę jeszcze raz ban jak najbardziej słuszny.

• Lubię to! 2
  • Super 3

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik
11 minut temu, k1ll3r napisał:

A Ja polecam Wam wszystkim zapoznać się z regulaminem serwera. Paeel zrobił to co zrobić miał, to, że Wy sobie ubliżacie i Wam to pasuje (czyli macie fest przekroczone granice) to nie znaczy, że pozostałe 29 osób, które gra na serwerze ma tego wysłuchiwać czytać. Po to została stworzona aplikacja type teamspeak żebyście tam sobie poodpalali mikrofony i wymieniali poglądy na temat rozmarów staników, długości kut.sów itp, natomiast serwer jest stworzony po to żeby na nim grać.  Mówicie o zluzowaniu i większej ilości dystansu, ale jak się tego człowiek przez pół dnia nasłucha na serwerze to później się to wylewa bokiem... Dawajcie Panowie i panie oskarżyciele puśćcie sobie 12h nagranie gdzie gadają o cyckach, dupach, penisach, jak kto by kogo wylizał, jak wydymał itp. Ciekaw jestem czy po 12h słuchania takich "bełkotów" będziecie mieli jeszcze ochotę słuchać dalej (pomijam fetyszystów xD). Także w mojej ocenie podkreślę jeszcze raz ban jak najbardziej słuszny.

Drogi kolego nie zrozumiałeś skargi, nie pisał bym jej gdym zgadzał się z banem  że dostałem go za coś, a ja nie używałem takich tekstów które piszesz czy zaczepiałem dziewczyny które wymienił Pan admin z mojej strony nie było żadnych słów który mogły by podlegać pod jakiś brak kultury stąd skarga a drugi ban dostałem bo upomniałem admina by nie wtrącał się w moja rozmowę z kimś i próbował sakrastycznie przyczepić się o skargę, gdy prowadzę rozmowę z kimś to chyba mam prawo mówić do niego jak chcem jeśli ta osoba rozmawia że mną chociaż nie używam takich z formułowania jak wymieniasz, a po drugi rozmawiam z ludźmi bo po to jest też czatglosowy po śmierci pozdrawiam i zakończyłem rozmowę bo widzę większość nie wie na czym polega ta skarga, a wymieniacie sytuację i osoby nie związane ze mną w tej kwestii sporu.

• Premium
Premium
W dniu 1.05.2023 o 01:29, KinGu napisał:

kulture bez zadnego ale,

jesli chodzi o bana za kulture to juz na samym poczatku demka ladnie klniesz 0:40 sie zaczyna 

2:50 kolejnie przeklenstwo

3:28 kolejne 

10:24 juz zacytuje okno i jebac was ct xd

dalej mi sie nie chce bo to dopiero poczatek dema a gdzie koncowa wiec mogl ci dac bana za kulture ;)  ladne tam ananasy byly xd 

co do tego pytania czego nie na tydzien tylko perm to 3. Reklama --> Ban od tygodnia do bana permanentnego.  i z tego co pisze byla pani admin xd ze na tydzien 1 raz a z tego co widze w bansie kazdy wali perma :majordebil: i z tego co widzialem wczesniej bo reset bansa byl to tez kazdy perma wali

i jest jeszcze jedno demo http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2305010108-de_dust2-1682896080-1682897400.zip:(

i czekaj czekaj czekaj przypadkiem admin was nie upominal na say@ zeby nie przeklinac ?

kulture bez zadnego ale,

eh no tak bez zadnego ale :( 

takze ban za kulture sie nalezal jak najbardziej dziwie sie ze tylko tobie dal no i ze tak malo a 2 ban za prowokacje nie chce mi sie szukac dema i tak zmarnowalem juz z 50 min mojego zycia na ogladanie slusznego bana  -_-

i spiewanie ona nie ma czlonka ona nie ma czlonka 

młody ma

no rzeczywisnie u ciebie brzmi to doskonale dojrzale haha

nie szukalem wiecej demek bo mi sie nie chce len jestem :papa:ale jak by chcial kolega podyskutowac to ja chetnie poszukam :peepoGiggle:

takze @ LAN CIECHOCINEK 2K2  mysle ze pomoglem trochu :3:Pepopogerslove:

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2

spacer.pngspacer.png

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827"
[AMXBans] ==============================================

• Użytkownik
W dniu 1.05.2023 o 02:14, Czika napisał:

Witam. Jeśli chodzi o teksty w moją stronę  czyli do Rudzi to mi to tam nie przeszkadzało, nie ubliżyło itd. Ja mam dystans do siebie i jestem otwarta na wszelkie rozmowy. Czasem trzeba a nawet warto bekę pokręcić. Także z mojej strony jest pełny luzik :D Ja wiem, że admini są po to by utrzymywać również porządek ale  proszę was wyluzujcie troszkę ;p Nie miejcie za przeproszeniem kija w dupie XD hahaha . Moje zdanie pewnie za dużo nie wniesie ale uważam, że ban nie słusznie :D 

Ja rozumiem że niektóre baby lubią atencje, jak ktoś się nimi interesuje, wypisuje do nich co rundę, chuj ze przy kolejnej mapie zacznie pisać to samo do innej. Wy i tak to lubicie. I to że Ciebue to nie uraziło nie znaczy że inna dziewczyna będzie zadowolona. 

Peal bardzo dobrze ze banujesz takie osoby, nieraz się grać nie da przez wrzaski w mikrofonu od desperatów napalenców którzy c**y na oczy widzieli. 

Nie wiem czy trzeba tłumaczyć ze serwer jest od grania a mikrofon od dawania info? Każde inne pierdolenie powinno kończyć się zmutowaniem danego gracza ale nikt tego nie robi jeśli nikt tego nie nadużywa bo każdy lubi luźno pogadać ale no kurwa nie bez przerwy. 

Jak dla mnie paeel ode mnie plus 

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Ha ha 2
  • LAN CIECHOCINEK 2K2 zablokował(a) ten temat
11 godzin temu, KinGu napisał:

gdy prowadzę rozmowę z kimś to chyba mam prawo mówić do niego jak chcem jeśli ta osoba rozmawia że mną 

No nie. To nie jest rozmowa prywatna tylko na serwerze więc jakiś poziom trzeba trzymać. Admin ma prawo Ciebie upomnieć jak się do kogoś odzywasz; nie wiem co widzisz w tym dziwnego. Skargę odrzucam.

• Lubię to! 5
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]