Użytkownik DonKrisu Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) Rodzaj serwera: Mini Games Course Jak długo posiadasz serwer: Obecnie leci drugi miesiąc ( tyle że przez pierwszy miesiąc był on budowany) Link do GT: https://www.gametracker.com /server_info/ 117.162:27015/ IP: UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!.117.162:27015 Ilość slotów: 16 Hosting: 1s1k.pl Wiek właściciela: 24 Opis serwera: Jest to prawdopodobnie jedyny taki serwer w Polsce, który został stworzony na wzór tych dobrych, starych serwerów sprzed kilku lat. Na serwerze znajdują się pluginy umożliwiające korzystanie z noży, skinów, traile, systemu rang za przechodzenie map, ruletki oraz możliwości wyzwania innego gracza na wyścig o pieniądze. Serwer jest aktualizowany raz w tygodniu o nowe dodatki oraz mapy, które są proponowane przez graczy. Na serwerze znajduje się tylko jeden admin, oprócz mnie. Przyjmując mój serwer do swojej sieci serwerów, staniecie się jedyną siecią w Polsce która posiadałaby taki serwer. Wiem, że polscy pasjonaci tego trybu rozgrywki rozrzuceni są po zagranicznych serwerach, ale chętnie zagraliby na polskim serwerze. Jeśli ktoś nie zna tego trybu to zawsze może wpisać np. "mg_nimafa_2_final" na youtube by sprawdzić na czym taki serwer polega. Moje doświadczenie jako admin na takich serwerach 2 lata na serwerach deathrun w cs 1.6 2 lata na serwerach deathrun w cs:go 3 lata na serwerach MG_course Edytowane 2 Maja 2023 przez DonKrisu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Wystarczy spojrzeć na liczbę graczy. Odpowiedź nasuwa się sama. Nie widzę żadnego sensu aby przyjmować pusty serwer na sieć. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi