Użytkownik∙ Marcin929 Opublikowano 1 Maja 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Nick z CS: uj w upie Admin banujący: paeel Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 1 maja godzina 00:57:06 Steamid: VALVE_0:4:883876869 Opis sytuacji: napisałem że jakby się chciało zobaczyć fotę pewnej osoby to "trzeba było grać na husarii" czy jakoś tak, a ten dzban "paeel" dał mi bana za rzekomą reklamę NIEISTNIEJĄCEJ już sieci xD Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php klikam w pokaż szczegóły a i tak nie daje mi linku, ale jest na 1-ej stronie Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 2 Maja 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Po tym opisie nie widzę umyślnego reklamowania innej sieci. Chyba że było inaczej. @ Paeel głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin929 Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 No nie było, a nawet jeśli by było to jakie to ma znaczenie, skoro ta sieć już nie istnieje... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 2 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Jak wrócę to chętnie będę czekał aż się wychylisz z czym kolwiek, a za tego dzbana zmień z perma na tydzień. No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin929 Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Nie strasz bo się zesrasz i tak mam zmienne ip Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sanczo Opublikowano 2 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 5 minut temu, Marcin929 napisał: Nie strasz bo się zesrasz i tak mam zmienne ip Po 1 nie umiesz watawic linka z banem. Po drugie nie dodałeś link do dema. Po trzecie masz non steam. I Ty z tak ogromną wiedzą śmiesz mówić że masz zmienne ip? Jakby na serwerze były konkretne pluginy to zaufaj mi ze jakbym chciał to byś nie uruchomił csa po banie ode mnie. Wszystko zależy kto jakich pluginow używa. A Ty wyjeżdżasz ze zmiennym ip?! HAKER KURWA hahahaha Skad Ty się urwałeś amatorze? Jak dla mnie nie zastosowanie się do wzoru więc nie powinno być ub. Dodaj link do bana i HLTv a jak nie potrafisz to zmień ip może pomoże hakerze 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 2 Maja 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Cytat a za tego dzbana zmień z perma na tydzień. Minęło 17h - imo wystarczający czas resocjalizacji za poprzednie zachowania na serwerze, a od wyzwisk na forum są moderatorzy. głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 2 Maja 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi