Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Drako Opublikowano 2 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Twój nick: Nick oskarżonego: @ Dusia Powód skargi: Aktywność, a raczej jej brak. Opis sytuacji: Niektórzy użytkownicy mogli już zapomnieć, że jest w ogóle taki administrator, bo mi też się zdarzyło. Ostatnia "sensowna" rzecz, jaką zrobiła ta osoba na forum była 3 kwietnia. Od tamtej pory wrzuciła kilka mniej istotnych postów, a od 15 kwietna nawet nie wchodzi na forum. Chciałbym też przypomnieć, że kiedy anox (jako administrator) był mało aktywny, został zdegradowany do j@t za "niedopuszczalny brak aktywności". Data i godzina zdarzenia: Teoretycznie od jakiegoś roku, ale w tym momencie wole się skupić na niedawnym okresie. Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: https://strefaskilla.pl/profile/1053-dusia/content/ | https://strefaskilla.pl/temat/34997-skarga-anox/ Coś od siebie: @ Dusia Ja rozumiem, że można mieć mniej czasu albo ciężką sytuację w życiu, ale od czego są urlopy? Nawet pamiętam, jak jakiś czas temu pisałaś z jednym użytkownikiem na czatboxie właśnie o tej sprawie i mówiłaś wtedy, że będziesz brać urlop, gdyby zdarzyła się podobna sytuacja (może to pamiętasz). 5 12 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Maja 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Administrator raczej nie musi swojej aktywności ukazywać po przez "sensowne posty" bo ma inne rzeczy do roboty i nasza aktywność inaczej wygląda, a sensowne lub nie sensowne posty są przy okazji, ukazywanie aktywności po przez sensowne posty jest bardziej brane pod uwagę u innych rang, np. jak ktoś składa podanie na moda, a jakoś u Cb nie błyszczało sensownymi postami, a się dostałeś Sorry, że nie jesteś właścicielem sieci, lub chociażby niebieskim bym Ci się spowiadała, a skoro widziałeś, że takie coś pisałam z użytkownikiem i nie wbijałam na forum wgl, to chyba nie ciężko się domyślić że nadszedł ten moment, o którym była mowa że będę potrzebowała urlopu i zapewne zostało to zgłoszone, tylko bez szarej rangi i samolocika (co u wyższych bywa częste że idą na np urlop na tydzien czy ileś i zazwyczaj szarej rangi nie dostają) I ten komentarz " Niektórzy użytkownicy mogli już zapomnieć, że jest w ogóle taki administrator, bo mi też się zdarzyło." raczej powinieneś wklepać w kategorii "coś od siebie" a nie w opisie sytuacji, opisujesz sytuacje że niektórzy mogli już mnie zapomnieć łącznie z Tobą, to co mam Was przeprosić że macie problemy z pamięcią? 2 1 7 1 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Została przeprowadzona z nią rozmowa na ten temat. Ostatnio zaczęła się pojawiać na forum i więcej ogarniać. W przyszłym tygodniu wyjeżdżamy za granicę, jak jej aktywność nie będzie dobra to zostanie wysłana na urlop. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi