Torfowisko Torf Opublikowano 3 Maja 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @ Amelia2115 [P] Jaki jest Twój największy sukces na chwilę obecną? [O] W sumie to jakoś się bardzo nad tym nie zastanawiałem do tej pory, lecz największy na chwilę obecną to chyba posiadanie tych rang co mam. [P] Czy zmieniłbyś coś w swoim życiu? [O] Tak, wygląd [P] Jaka forma spędzania czasu sprawia Ci największą przyjemność? [O] Melanże że znajomymi [P] Co sprawia, że czujesz się szczęśliwy? [O] Chwilę spędzone z rodziną [P] Co Cię demotywuje najbardziej? [O] Krytyka [P] Kim jest/są osoba/y najważniejsza/e w Twoim życiu? [O] Najważniejsza w moim życiu jest rodzina [P] Jaka jest Twoja dominująca cecha? [O] Mocna psycha [P] Kiedy jakiś melanż? [O] Jestem otwarty na propozycje [P] Najbardziej aktywna osoba na forum to? [O] Lanek z Ciechocinka [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Zamieszkać nad morzem w małym domku z dziewczyną. [P] Jakie cechy cenisz w ludziach najbardziej? [O] Szczerość [P] Czy uważasz, że każdy bez wyjątku ma prawo dostać drugą szansę? [O] Sam wiele błędów w życiu popełniłem, które po części zostały mi wybaczone, więc myślę że tak. [P] Kiedy normalny moderator? [O] Nie do mnie te pytanie, lecz aktualnie wystarcza mi to co mam teraz. Gdyż nie mam tyle czasu na poświęcenie ma forum, co kiedyś. [P] Co myślisz o @Drako? [O] Dobry kolega z administracji, zawsze pomaga gdy coś potrzebuje. Swoje obowiązki wypełnia bardzo dobrze, myślę że jest najlepszy z aktualnych moderatorów, oraz za jego zaangażowanie i aktywność, powinien awansować wyżej. [P] Co myślisz o @Nikusiaaa? [O] A to taki bambik, bez v-dolcow A tak serio to dobra mordzia, zawsze chętna do rozmowy. @ Wampierek [P] Dlaczego jesteś dziecinny? [O] W sumie to już od dłuższego czasu, zachowuje się normalnie. [P] Jaka jest twoja najlepsza cecha? [O] Mocna psycha [P] Ile podań na moda napisałeś? [O] ojjj... Było ich trochę [P] Czy będzie kiedyś j@? [O] Chłopie, o co ty się mnie pytasz :xd: [P] Psy czy koty? [O] psy [P] Praca, szkoła jak tak to jaki kierunek? [O] Szkoła, technik informejtik [P] Najładniejsza użytkowniczka? [O] Szczerze, musiałbym widzieć w realu, gdyż na zdjęciach ciężko ocenić. [P] Najbardziej irytujący użytkownik? [O] Zdecydowanie był to generał Alladyn [P] Ulubiony owoc? [O] banan [P] Ulubione warzywo? [O] Marchewka [P] Jak byś miał kogoś teraz awansować kto to by był i na jaką rangę? [O] Drako na j@ [P] Co byś zmienił na forum? [O] Aktualnie nie przychodzi mi nic do głowy [P] Ile płacisz za rangę? [O] A od kiedy za range się płaci? :Wtf: [P] Ile już nadałeś źle nadałeś warnów? [O] Chłopie, nie pytaj mnie o takie rzeczy :xDD: [P] Co sądzisz o @ _DIABLO_? [O] No co no, stara się chłopak narazie na nowej randze. Nawet dobrze wykonuje swoje obowiązki, nie mam aktualnie zastrzeżeń do jego pracy. @ Paweł Szmit [P] M4 CZY AK [O] AK [P] Woda gazowana czy niegazowana [O] Od jakiegos czasu wolę niegazowaną [P] KFC czy MC [O] MC [P] Akceptujesz i tolerujesz mnie jako geja 😅 [O] Człowiek jak człowiek [P] Cycki czy pupa [O] pupa [P] Kraków czy Warszawa [O] Raczej Warszawa [P] Los Angeles czy Miami [O] Miami [P] Zachód czy Wchód [O] Zachód [P] PiS czy PO [O] Wszyscy są siebie warci... [P] Ogór kiszony czy konserwowy [O] kiszony [P] Co sądzisz o zablokowanym Generale Alladenie i Lanku garnku? [O] Na temat generała to sie nie wypowiadam, A lanek to dobra mordza [P] CANAL+ czy HBO (filmowo) [O] nie oglądam, jak już to Netflix [P] CS 1.6 czy GO [O] Go [P] Left 4 Dead czy Left 4 Dead 2? [O] L4D2 [P] Poznań czy Wrocław? [O] Poznań @ Donek ツ [P] Skąd pomysł na nick "Torf"? [O] sh1nga go wymyślił [P] Jak znalazłeś się na tym forum? [O] Przez stary serwer 5vs5 [P] Masz tatuaż jakiś? Jeśli nie, to masz w planach zrobić? [O] Nie mam, oraz nie planowałem jeszcze [P] W jakim przedmiocie jesteś najlepszy i najgorszy? [O] Najlepszy wf Najgorszy matematyka [P] Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to masz jakąś ulubioną lekturę? [O] Nie nawidzę książek xd [P] Interesujesz się sportem? Jeśli tak, to kibicujesz komuś? [O] Tylko Real Madryt [P] Twój ulubiony serial / film do którego często wracasz? [O] Szybcy i wściekli, oglądałem już tyle razy, a zawsze jak leci to oglądam dalej. XD [P] Masz już jakieś konkretne plany na wakacje? [O] Na pewno ogarnąć jakąś robotę, kasa sie przyda. Oraz myślałem polecieć do nowego Jorku, odwiedzić siostrę. [P] Jest jakieś dzikie zwierze, które chciałbyś mieć w domku? 🤔 [O] Nie [P] masz jakieś zwierzątko? Jeśli tak to jakie i jak się wabi? [O] Mam hodowlę królików rasowych (lecz jest ich dużo i imion nie mają ) [P] oglądałeś kiedyś stand-up? Jeśli tak, to masz jakiegoś ulubionego stand-upera? [O] Mateusz Socha [P] Czego nienawidzisz robić? [O] uczyć się [P] Masz jakiś pseudonim szkolny? [O] nie mam [P] Masz jakąś wadę, którą chciałbyś się wyzbyć? [O] Tak, ciekawość [P] Danonki czy Monte? [O] Monte @ Jakitakifaki [P] Kto jest Twoja inspiracja? [O] nikt, staram się żyć swoim życiem [P] Palisz? Jaki masz stosunek do tego? [O] Palę [P] Co najbardziej motywuje Cie do dzialania? [O] nadzieja że kiedyś się uda osiągnąć cel. [P] Jakiego serwera brakuje w tabeli? [O] Chętnie zobaczyłbym jakiegoś 5mapsa (pożyjemy, pomyślimy) [P] Byłeś kiedyś zatrzymany przez policję, jak tak to za co? [O] trzy razy, za palenie w miejscu publicznym [P] Mieszkasz w domu jednorodzinnym czy mieszkaniu w bloku/kamienicy? [O] Jednorodzinny [P] Czy byłbyś w stanie wypić 8 harnasi w ciągu 10 minut? [O] raczej nie w takim czasie [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] szybcy i wściekli [P] Gdybyś miał do wyboru jeden język, którym biegle byś się posługiwał jaki by to był? [O] Angielski [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? [O] Jest dużo takich osób [P] Czy zdarzają się Tobie "rasistowskie odchyły"? [O] Tak o szczegóły nie pytajcie xd [P] Kogo pozdrawiasz? [O] Pozdrawiam wszystkich kolegów z administracji Nominuje @ Laalalalaa 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @ Laalalalaa Przyjmujesz wyzwanie? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Laalalalaa Opublikowano 3 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Przyjmuje 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 4 Maja 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Dziękuję, fajnie się czytało 😎 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 4 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Super 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi