Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Debil

Debil

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:Debil
Admin banujący:Lack Of Skill
Serwer:DD2 1.6
Data zdarzenia:03.05.2022
Steamid:STEAM_0:0:219231266
Opis sytuacji:ciezko opisac, (uzywanie tekstur oraz sgj) oglónie ban za niewinność! nic sie nie zmieniło z moim movmentem i jestem pewny że nie jeden admin go widział i bana nie wyrwałem.  
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://megawrzuta.pl/download/bdab0467f50a6972071d83eb0dee2677.html

• Użytkownik

w tym demku prosto z serwera: Jakimś cudem widnieje jako gracz WEYERMART

http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2305032020-de_dust2-1683138000-1683139260.zip

11:40 - brak kroków

12:45 - to samo

14:50 - 15:15 - widać jak stojąc na skrzynkach między kominem a wejściem do trupa skacze dwa razy aby zobaczyc tekstury w trupie, czy ktoś nie idzie 

i w wielu innych momentach również.

Dostawał upomnienia używania SGS/SGJ/SG. Inny admin też raz to napisał, ja przynajmniej 3 razy. Nie pomogło.

Edytowane przez LackOfSkill
  • Użytkownik

Dostawał upomnienia używania SGS/SGJ/SG. Inny admin też raz to napisał, ja przynajmniej 3 razy. Nie pomogło. Nie mam pojęcie gdzie razem z kolega mnie upomniałeś, bo jeżeli masz na myśli ten biały napis na ekranie co ledwo go widziałem, dopiero jak demko oglądałem to zwróciłem uwagę. Co do txt totalnie nie miałem pojęcia że jest możliwość zobaczenia kogoś przez te "tekstury", i te sgs sgj sg java exe itd nie mam pojecia co to jest i nastepnym razem jak chcesz kogoś upomnieć wystarczy kick badz lekkiego bana (5-10min) 

• Użytkownik

18. Wykorzystywanie bugów mapy i/lub wchodzenie na tekstury --> Slap / Slay / Kick / Ban od 5 min do 30 min.

6. Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe --> Ban od 30 minut do / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Jest to bardzo ciekawa sytuacja gdyż żaden z adminów od kiedy gram na tym serwerze nawet słowem się nie odezwał że używam (wyżej wymienionych), więc jeżeli oczywiście mówię gdyby faktycznie przyznano Tobie racje to i tak domagał bym się złagodzenia bana.

• Sprawiedliwy

Regulamin w kontekście movementu z doublejumpem był już tyle razy zmieniany, że czasami sam już nie wiem, które metody są dozwolone.

Co do pierwszej części powodu bana, czyli GSJ, to w tym temacie tak pokrótce wytłumaczyłem czym są takie skoki i czym różnią się od "legalnego" przemieszczania po mapie.

Cytat

Przez całe demo widnieje movement z dwoma jumpami, ale ten legalny. Regulamin nie zabrania przemieszczania się po mapie w taki sposób. Czy słusznie? To już bardziej dział propozycji DD2.

Co do drugiej części.

Cytat

14:50 - 15:15 - widać jak stojąc na skrzynkach między kominem a wejściem do trupa skacze dwa razy aby zobaczyc tekstury w trupie, czy ktoś nie idzie 

Faktycznie, ma to miejsce. @ Debil Prosiłbym, żebyś więcej tak nie robił.

Długość bana za bugowanie przekroczyła czas oczekiwania na rozpatrzenie. UB.

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Sprawiedliwy

odbanowany.png

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]