Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 9 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" . Dzisiaj na celowniku jest nasz admin only dd2 oraz sympatyczny kolega @ Paeel Kilka osób zapytałem o opinię na jego temat. Anonimowa opinia nr. 1 --> Nie wypowiadam się na temat tej osoby. Anonimowa opinia nr. 2 --> Mega pozytywna osoba z dużym poczuciem humoru i dystansem do życia. Dobry admin dd2, spokojny, ale i stanowczy. Polecam tego Strefowicza Anonimowa opinia nr. 3 --> Cóż mogę powiedzieć, grywam z nim na dd2 i tyle go znam, gracz mojego pokroju, dzięki za meczyk na DM hehe Anonimowa opinia nr. 4 --> Nie mam nic do niego, jest w porządku, nie wchodzi nikomu w drogę Anonimowa opinia nr. 5 --> Paela poznałem na serwerze only dd2, pamiętam, że na początku cały czas myliłem go z innym adminem o nicku Pero Poznałem go raczej z tej sympatycznej strony, na serwerze jest sumiennym adminem, który dobrze wykonuje swoje obowiązki. Mogę pokusić się o stwierdzenie, że jest jednym z lepszych adminów nie tyle na dd2, co na całej strefie. Ale żeby nie było tak miło - śledząc poczynania Paela na czatboxie czasami można odnieść wrażenia, że jest osobą wybuchową, dającą zbejtować się na byle pierdołę. Anonimowa opinia nr. 6 --> Hmm. Co bym mógł o nim powiedzieć, aż tak długo nie znam się z nim, ale wydaje się być miłą, luzną, pomocną, zabawną osóbką i przede wszystkim dobrze się z nim współpracuję na serwerze. Jako admin również dobrze się sprawuje choć zmienny z niego chłopak. No i czasem jedynie za dużo piszę na tym Sb ... zbyt wiele . Anonimowa opinia nr. 7 --> Co mogę o nim powiedzieć hmm Ostrzal wyraża więcej niż 1000 słów Anonimowa opinia nr. 8 --> Jest on jak mały wulkan, który tylko czeka, aż eksploduje 4 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 9 Maja 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Taki trochę bez życia ten ostrzał, niczym osoby, które w/w admin banuje 2 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin929 Opublikowano 9 Maja 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 Mój stary każe przekazać anonimową opinię że "Paeeł jest spoko i dobrze pilnuje porzontku na serweże" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 10 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 9 godzin temu, FunnyPuma napisał: Anonimowa opinia nr. 1 --> Nie wypowiadam się na temat tej osoby. XDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 10 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Spoko wyszło 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 15 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Git, tylko mało trochę odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi