Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Pattitek

Pattitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Pattitek
Nick admina banującego: sadgee
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: Permanentny, 13.05.2023r godzina 14:00
Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #1] ★ | TR128
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie gram, nauczylem sie nowych flashów to sobie je testowalem pod drewienkiem ładnie i na zajecie rampy bo dostałem wczoraj ostry wpierdol na faceicie i mam 7/0 statystyki po 4 rundach (chyba po 4) i nagle dostaje bana, bo dobrze flasha rzucam XDD proszę jeszczę raz o rozpatrzenie mojego demka :) zręsztą to kolejny raz jak się odwołuje od bana 2 lata temu też miałem -_-.
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:584889630&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Pattitek/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: image.thumb.png.0fb387af002eb46000a1a19cb10fd618.png

• Tak sobie 1
  • Premium
Premium

2:23 - ewidentne wh - zaczoles sterzelac dopiero po wejscie calkowicie za smoke mimo ze wczesniej mnie widziales 
2:40 - nie widziales chlopa a picknoles idaelnie na niego z crouchem (choc tu nie jestem na 100% pewnien bo nie wiem czy go nie slyszal przypadkiem)
2:45 - po spojrzeniu w strone rampy przez palace natychmiastowa rotacja bez zadnego infa od teamatow
3:37 - siedzisz cala rudne pod drewnem potem slyszac goscia w palacach pickujesz z idealnym fleshem na ziomka na tetrisie gdzie celujesz w niego przez wciane juz wczesniej

PS.  Jesli chodzi o powod bana to tak to jest gdy masz kilka miesiacy prerwy od adminowania 😅

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

Nie no rzeczywiście po 1 minucie dema można stwierdzić że wh napierdala ktoś, jeśli chodzi o celowanie w tetrisa to każdy kto uczył się wie jak nawet go zeskanować (szczególne że przed tym siedziałem 1h na niestandardowym i scany na drewno trenowalem) wiec to nie jest żaden problem a siedze całe życie pod drewnem bo się flesha nauczylem i go testować chcialem na serwerze jakimś, na faceicie też jade na wh w takim razie? Chyba jestem dobrym programistą że takie obejścia znam no w końcu jestem na takim profilu w technikum. Jakoś jak grałem 2 lata to nikt u mnie wh nie widział jak zawsze wchodziłem. A takim debilem bym nie był żeby wlaczac wh na społecznosciowym serwerze gdzie mam najwiecej godzin gdzie gram zawsze jak coś testuje albo trenuje XD A jeśli chodzi o rotacje to jak nikogo nie widze i wchodzi ktos na b albo na mida to sobie rotuje po kille to nie jest turniej jakiś żebym pozycje trzymał jedną i się nudził jazda po fragi proste. A jeśli chodzi o sytuacje ze smokiem to nwm o co chodzi ale uczylem też się one waya na rampe rzucanego TEŻ z pod drewna byś się zdziwił bo sie ucze grac tamtą pozycje XDD pewnie o tego smoke chodzi.

Ps. Jak kogoś  banujesz to przeanalizuj jego gre a nie że cie raz ktoś zabije i banujesz odrazu bo miał ktoś farta akurat w rundzie, czekam na rozpatrzenie :)

Edytowane przez Pattitek
  • Ha ha 2
  • Premium
Premium

Po pierwsze masz 0.7h na serwerze XD
Po drugie masz 300h i watpie zebys az tak ogarnial gre na tym poziomie
Po trzecie dostalem kilka zgloszen na ciebie od roznych ludzi
Po czwarte jesli chodzi o rotacje bylo info ze b wchodza a ty z fleshem rampe pickujesz XD

Dziekuje i pozdrawiam

• Ha ha 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

NIEEEEE XDDD dobra chlopcze po 1 to godziny na serwerze się resetują, nie napierdalam w csa cały czas jak możesz zauważyć że mam 350h w 3 lata gry, wchodze raz na jakiś czas a godziny na serwerach się resetują zaznacze to jeszcze raz, wrócilem teraz do gry bo major się zaczął i też cs2 za niedługo po 2 mam 2 konto na którym jest 700h a nawet jakbym mial 300h to nie zmienia faktu że ktoś może po prostu ogarniać fpsy bo gram w nie od 10 lat xD po 3 mam zmutowanych wszystkich bo sobie gadam z kolegami na discordzie i komentujemy sobie majora. Jak widzę że coś się dzieje na mapie to po prostu sobie rootuje a to że flasha sobie rzucam to racja rzeczywiscie po 1 minucie jak nic sie nie dzieje nikogo na rampie nie może być XDDDD se sprawdzam czy są żeby sie nie wyjebać za zero.

po 4 uważam że jesteś nie kompetentny żeby kogoś w ogóle banować jak steama swojego na stronie nawet podpiąć nie umiesz na której spędzasz za pewnie 12h swojego życia dziennie xDDD Już nie wdaję się z tobą dalej w dyskusję bo to jest totalnie nie potrzebne ale przynajmniej jest zabawnie, jak widzę że ktoś się pruję o 1 flasha bo ci nie wyszło kogoś zabić XD.

Dziękuje i pozdrawiam.image.png.84a28c7c61190e6b567115d013ec197e.png

Edytowane przez Pattitek
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Dawno takiego bana za nic nie widzialem xDDD

odbanowany.png

Edytowane przez SADZIK
  • Dzięki 1
  • Tak sobie 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]