Użytkownik Drejson Opublikowano 13 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) Nick: ♡drejson♡ Co chciałbyś/aś wprowadzić na serwer: chciałbym dodać nowe kanały administracyjne dla Adminów (CS GO, CS 1.6 ) Opis propozycji: takie chaty i kanały głosowe dla każdej rangi od admina w górę i na każdym kanale Admini mogą prowadzić przeróżne dyskusje na temat serwerów, zgłaszać mniejsza aktywność, rozpatrzać prywatnie skargi/podania/odwołania itp itd Link do bota (niewymagane):- PS. Ja mogę to wsyztsko zrobić Edytowane 13 Maja 2023 przez drejson Sadge się Pulta 1 1 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 13 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) @ Admin DISCORD co wy na to? Szczerze taki neutral u mnie ale zobaczymy co inni powiedza Edytowane 13 Maja 2023 przez Sadgee pan wyzej nie umie pisac prozpozycji :> Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Propozycja nie ma sensu ponieważ są kanały na dc np.MAX 2,3,4 itd. Bez sensu dodawać nowe kanały jak aktualnie nie są do niczego używane to po co obciążać bardziej jeszcze serwer? W skrócie: - Bezsensowne - Dodatkowe obciążenie serwera - Połowa graczy/adminów nie używają naszego formułowego discorda + Chęć do pracy ( Możesz pomóc w czymś innym // Staraj się naprawić to co jest zepsute, a nie brać się jeszcze za większe kłopoty 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 13 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 @ Hana_Montana Wszystko ładnie rozpisał u góry nic dodać nic ująć 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 14 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi