Użytkowniczka Laalalalaa Opublikowano 14 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) @ Patyk97-Sławek [P]Czego nie lubisz w ludziach? Zdecydowanie dwulicowości , kłamstwa i poczucia wyższości. [P] Ulubione danie? Makaron z kurczakiem i sosem śmietanowo ziołowym. [P] Film czy Serial ? Serial zdecydowanie. [P] Domówka czy Klub ? Domówka [P] Ulubiony typ muzyki? Nie mam ulubionego, słucham wszystkiego co mi w ucho wpadnie [P] Co lubisz najbardziej robić w wolnym czasie? W miarę możliwości wychodzić ze znajomymi, jeśli jest okazja. Drugą formą spędzania czasu wolnego to dla mnie seriale. [P] Jakiej potrawy nigdy nie jadłaś, ale bardzo chciałabyś sp róbować? Nie lubię jeść czegoś nowego [P] Jakie masz plany na przyszłość? Na pewno w planach mam studia. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? Charakter [P] Jesteś skrytą czy otwartą osobą? Skrytą [P] Jakbyś opisała siebie w 3 słowach? Za bardzo ufna, wrażliwa i szczera [P] Twoje najwieksze marzenie ? Zostać wizażystką , pojechać na Malediwy xD [P] Kiedy masz urodziny ? 11 czerwiec @ josedixeno [P] - Czego najbardziej się boisz? Straty bliskich i lęk przed pająkami. @ Torf [P] Ile wiosen liczysz? 22 w czerwcu będzie. [P] Lubisz alkohol? Lubię czasem go wypić xD [P] Czym się zajmujesz na co dzień? Pracuję biurowo, nadaje i wydaje wagony do przewozu towaru [P] Uprawiasz jakiś sport? Ta, czasem podbiegnę do autobusu xD [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? U góry odpowiedź [P] Masz jakieś zwierzątko domowe? Nie mam [P] Lubisz niezdrowe jedzenie? Lubię czasem zjeść fast food @ Amelia2115 [P] Gdybyś mogła wykonać 20 sekundową rozmowę telefoniczną do siebie w dowolnym momencie swojego życia lub w przyszłości. Kiedy byś zadzwoniła i co byś powiedziała? W dowolnym momencie powiedziała bym sobie to samo: Idź przed siebie i nie zwracaj uwagi na hejterów. Rób to co lubisz, ciesz się życiem, spełniaj marzenia, korzystaj z życia najlepiej jak się da bo ono jest jedno. [P] Co lubisz robić w deszczowe dni? Słuchać muzyki [P] Czym jest dla Ciebie przyjaźń? Opiera się na otwartości, szczerości, zaufaniu i wzajemnym szacunku. [P] Twoja ulubiona zabawa w dzieciństwie? Zdecydowanie zabawa w chowanego, wszystkie dzieci się zabierały [P] Zrobiłaś coś szalonego? Co takiego? Przez pomyłkę złączyłam 2 inne zupki i zjadłam xD [P] Jaka jest najelpsza rada, której ktoś Ci udzielił? Mniej wyjebane, a będzie Ci dane, standardowo. [P] Kiedy ostatnio wspinałaś się na drzewo dla zabawy? Ja miałam z 8 lat , wtedy na drzewie zrobiliśmy bazę ale najpierw trzeba było się do niej dostać. [P] Wolałabyś być zaatakowana przez niedźwiedzia czy przez rój pszczół? Przez jedno i drugie nie chciałabym być zaatakowana, ale jak mam wybrać to pszczoły, wiekszę prawdopodobieństwo,że wyjdę z tego cało i zdrów. [P] Jakie małe rzeczy najbardziej poprawiają Ci humor? Uśmiech po prostu. [P] Spotykasz złotą rybkę, ale możesz poprosić ją o coś dla innej osoby nie dla siebie. O co byś poprosiła? O to by dana osoba była szczęśliwa i zdrowa. @ Marcin929 [P] Z którym chłopakiem z serwera only dd2 zawalczyłabyś w parterze? żadnym [P] Kto jest sexowniejszy, Sebastiano z Ameryki czy PaniBudyniowa? nie odpowiadam @ Krip [P] Czym zajmujesz się na codzień? Pracujesz / uczysz się / czy coś z innych rzeczy?. Pracuje [P] Ulubione danie? Makaron z kurczakiem polany sosem śmietanowo-ziołowym. [P] Jaką ogólnie masz opinię o forum StrefaSkilla oraz o serwerze DD2?. Na forum dużo kłótni ,a na dd2 miło się gra [P] Kiedy znowu jakieś giercowanie na serwerze przy %%% ?. haha narazie nie prędko, każdy czasem potrzebuje, ale trzeba wiedzieć kiedy robić stop [P] Najbardziej zaufana osoba z forum?. Brak Nominuje: @ PaniBydyniowa Edytowane 25 Maja 2023 przez Hana_Montana 1 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 21 minut temu, Laalalalaa napisał: Przez pomyłkę złączyłam 2 inne zupki i zjadłam xD 22 minuty temu, Laalalalaa napisał: Nominuje: @ PaniBydyniowa @ PaniBydyniowa Przyjmujesz wyzwanie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Maja 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Dobre odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 14 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 52 minuty temu, Hana_Montana napisał: @ PaniBydyniowa Przyjmujesz wyzwanie? Pewnie 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marcin929 Opublikowano 15 Maja 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 W dniu 14.05.2023 o 12:42, Laalalalaa napisał: @ Marcin929 [P] Z którym chłopakiem z serwera only dd2 zawalczyłabyś w parterze? żadnym [P] Kto jest sexowniejszy, Sebastiano z Ameryki czy PaniBudyniowa? nie odpowiadam słabe odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Piękne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 25 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi